Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Okos lány.. És ügyes meglátás! Mégiscsak egy kóbor mosoly a válasz ahogy megszívom az orromat..
- Na jah.. - rövid szünet - Talán mert valaki jobban szórakoztatott.. - mosolygom el, de már tolom is a fogaim közé a szálat, de nem gyújtom meg. Helyette csak végig őt figyelem ahogy elmegy mellettem és indokolttá válik még egy megjegyzés. Ez bizony randi lesz!
Megforgatom a számban a cigimet, de vele kíséri egy újabb vigyorom. Aztán ő visszatér az edényekhez, én meg ellököm magam hogy magamra rántsam a valahol elhagyott felsőmet. Valahol.. Meg is van, a kanapénál kapom el és félmásodperc alatt belebújok. Még mindig mezítláb lépek ki az erkélyre, a kő már jó meleg, én mégis visszavonulót fújok, vissza, félig az ajtókeretbe, hogy nekitámaszkodva háttal végül aláküldve a lángot a ciginek, továbbra is őt figyelhessem. Mosogat.. vagy a fene tudja mit művel ott benn, én csak az orrom alá fújom a füstömet, és tök csöndben vagyok. Tök csöndben.. ja, meg se mukkanok amikor hirtelen valami csörömpölni kezd. Még a szívásban is megállok, ráncolom a szemeimet. Ismerős nekem. Messziről jön. Valahonnnaan...
Ellököm magam az ajtótól és megcélzom a fürdőt. Biztos ott hagyhattam el! Nyílik az ajtó, és TÉNYLEG! A mobilom ott rezeg, és üvölti magából a rötyi mellett azt a dallamot. A számba tolom a cigimet, és lehajolok. Ha Grid az, kajakra kinyomom de a kijelzőn meglátok egy másik nevet. "Dieter"...
- Hát ez meg mit akar.. - kérdezem magamtól, de így nem tudom meg, ezért helyette nyomom a gombot és a fülemhez emelem.
- Mi kell!? - és várok.
- Hé.. Ville.. Üdv.. - ráncolom a szemem. - Figyelj! Tudom hogy elfoglalt vagy meg minden.. - fogalmad sincs mennyire. - de hallod.. az este becserkésztem egy csajt! - HE!?? - És megígértem neki.. tudod..! Szóval hogy találkozhat veled.. - dünnyögi én meg hülyén nézek - Figyelj, Vé, csak szöveg volt, de hallod.. kurva jó numera volt és kéne még belőle, szóval nem tudnánk ezt valahogy megoldani!??
BASZD MEG DIETER! - sóhajtok egy kicsit sem kellemeset és tenyérrel megdörzsölöm a homlokom.
- Hé, Vé! Sokkal fogok jönni érte! Komolyan! ESKÜ! - lefogadom hogy a szívén a keze... Kurva németek! Gondolkodom..
- Jólvan baszod.. - lépek ki az erkélyre - De KURVA SOKKAL! És el ne felejtsd mert fejbebaszlak! - már röhögök, de jól tudom Dieter nem az a link fajta. Még jól jöhet!
- Megyek.. - Kinyomom a telefont, és elnyomom a füstölgő csikket. Csak ekkor lépek be újra a lányhoz.
- Úgy néz ki a távozás mezeje hamarabb jött mint hittem. - csúsztatom a mobilt a zsebembe, és még duma közben, valahol összeszedem a zoknimat. - Dieternek.. segítségre van szüksége. - vigyorgom szélesen, miközben lerakom magam, a kanapéra, és magamra rántom a zoknikat. Ha ő közben megközelített, úgy nézek fel a szemeibe, de ha még mindig ott matat a konyharészlegen, én vagyok az aki talpraállok és a közelébe merészkedem. Használjunk ki minden pillanatot!
A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 20, 2015 2:06 pm-kor.
The city of sins awaits you
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.
Tárgy: Re: 7 Sins Szomb. Ápr. 18, 2015 4:21 pm
Eddig az összes pasit csípőből leráztam. Nem volt nehéz. De ha Ville-ről van szó… Valami veszettül rázza bennem az ébresztőcsengőt. Emlékszem, hogyan éreztem magam tegnap reggel a kávézóban csókolózás közben. Uhhh. Csessze meg. Felizgatott. És még mindig nem ez a legnagyobb WTF, hanem hogy RANDI. Egyenes út az ismeretlenbe. Ezzel a gondolattal elleszek egy darabig, mire hozzászokom. Este 8-ig bőven lesz időm. Ahogy mosogatom a tányérokat és a csészéket, hallom, Ville mögöttem jön-megy, aztán a fürdőszobából kiszűrődik egy idegen mobildallam. Ville-é. Miután felveszi, valakivel nagyon lelkesen egyezkedik, még vérkomolyan be is fenyíti. Nem hallgatózom szánt szándékkal, de a részletek eljutnak hozzám. Míg Ville a kanapén öltözködik, fényt derít arra, ki kereste. A hírekre mosolyogva fordítom felé az arcom a mosogató fölött. - Rendben. – veszem tudomásul egy sóhajjal, hogy mennie kell, mert szólítja a férfiúi kötelesség. Bármi is legyen az, nekem nem tartozik magyarázattal semmilyen körülmények közt. Mégis ad. Az edényeket és miegyebeket elrámoltam eközben a helyükre. A kockás konyharuhát, amiben épp megtöröltem a kezem, gondosan ráhajtogatom a sütő fogantyújára. Ville léptei a hátam mögött neszeznek, ahogy közeledik. Megfordulok, és a hátsómmal a konyhapult szegélyének dőlök. Eszembe jut még egy apróság estére. - A szomszédjaid örömére majd túráztatom a mocit az ablakod alatt, hogy megjöttem. – vigyorodok a szemeibe. Mint a nagyok. Höhöhöhö. Kicsit szerepcserés a szitu, de nem baj. Mi művészek vagyunk, rockerek, a magunk egyedi módján messze esünk az átlagos társadalmi normáktól. - Kösz, hogy nem hagytál egyedül tegnap. – döngöm lágy mosollyal az arcomon. Igazán sokat jelentett, hogy eljött és maradt reggelig. Ville nem is sejti, de pont Ő hozott életet ebbe a lakásba, ami a késes rablás után annyira ijesztőnek hatott a csendjével. Még arról a patkányképű tagról és az esetről is teljesen megfeledkeztem.
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.
Tárgy: Re: 7 Sins Hétf. Ápr. 20, 2015 2:35 pm
Zokni után bakancs.. aztán a lány... Megszívom az orromat ahogy közelítek.
- Csináld csak.. Hadd lássák milyen belevaló csajjal nyomatom..! - vigyorgok vissza, nem is olyan messze megállva tőle, SŐT! Elég közel is az orra előtt, és onnan nézek le a szemeibe.
- Nincs mit.. - mosolygom félig magasodva csak fölé és jobb kezem megemelve az arca mellett egy tincsével játszadozom. Még mindig bejön az illata, pedig én is bűzlök tőle. - Én kösz, hoogy.. - figyelek vissza a szemeibe és egy újabb mosoly kiránt - Mindent. - ennyi a vége.- Felejthetetlen volt. - Még mindig vizslatom a szemeit, de nem tökölök tovább. Lehajolok és több mint óvatosan.. jóól elnyújtva megcsókolom. De aztán nem húzódom el. Még mindig vizslatom a szemeit, aztán hirtelen vigyor csúszik ki a képemre.
- És ne aggódj.. - rövid a szünet - Nem mondtál semmit.. - teli torokból vigyorgom de aztán.. ha nem akadályoz meg benne, egy hirtelen fordulással célzom meg a kijáratot.
- Akkor este! - képtelen vagyok letörölni a vigyoromat, de valami azt súgja odaragadt örökre. Baszod! Kibaszottul nem tudom mi lesz ennek a vége. És ha nem állít meg, vagy nincs hozzáfűznivalója az egészhez, minden további szó nélkül lelépek. Már most várom az estét…
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.
Tárgy: Re: 7 Sins Hétf. Ápr. 20, 2015 3:11 pm
Felpillantok Ville szép zöld szemeire, ahogy megáll előttem alig néhány centire. Szóval belevaló csajjal nyomatja. Én is csak vigyorogni tudok, és halkan kuncogni lányos zavaromban, miközben engem néz, és a hajamat birizgálja. - Jah, a fingós dal minden bizonnyal az volt. – böffen ki belőlem egy kurta nevetés. - Én is élveztem. Mármint az estét. – teszem hozzá gyorsan. Nos, igen. Azzal azért akad némi ellenérzetem, hogy becimbáltam Ville-t magammal a kádba, de mentségemre legyen szólva, nálam elmentek hazulról. Észreveszem a mozdulatot, hogy lehajolna hozzám, én pedig feljebb fordítom az arcom és fogadom, amire készül. Már nagyon megszoktam ezt a részét. Ville csókjait. Tetszenek. Hol szenvedélyes, hol lágy és puhatolózó. Mesteri. Nem csoda, ha a csajok úgy odavannak érte. Miután elszakadnak az ajkaink, kinyitom a pilláimat, és újfent a szemein állapodom meg. Hogy nem mondtam semmit? Leesik mire érti. - Mázli… – döngöm somolyogva. - Este. – ismétlem meg szélesen feszülő mosollyal én is. - Szia! Figyelem Ville-t, amint sarkon fordul, és határozott léptekkel a kijárat felé tart. Tetszik a válla ritmikus mozgása, és az, ahogyan félresöpöri a haját járás közben. Már amikor. A bejárati ajtó csapódik Ville mögött, én meg hatalmas, hosszú sóhajt engedek el. Elment. Megint egyedül vagyok. Ideje összerámolni.
/ Köszönöm a gamét! Akkor este... /
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.
Tárgy: Re: 7 Sins Hétf. Ápr. 20, 2015 4:25 pm
i]..Hogy a fingós dal.. [/i]
- Az is! - vigyorgom, habár valljuk be, az a része nemigen ragadta meg a figyelmemet. Volt ott más.. szembetűnőbb látvány. Mégse osztom ezt meg vele, helyette jön a csók. Sokkal.. kellemesebb és miért is pazaroljunk a tegnap estére több figyelmet. És hogy kifelé mi járt a fejemben?? Egész sokminden. A legfontosabb tényező hogy vigyorgok.. mint az atom. És fingom nincs róla utoljára mikor tettem ilyet. Ahogy kifelé a lépcsőn.. végig az utcán és még bevágódva a taxiba is a fogaim közé gyűrve a következő lapos és közben féldöglött cigimet, már lehúzott ablakkal szórom ki a hamut az utcára. Ez a nap már nem is lehetne tökéletesebb...