KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 254 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 254 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (282 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 5:50 am-kor volt itt.

Megosztás

Melissa és TJ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Melissa és TJ - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 19, 2014 10:26 pm

És valóban... újabb mosoly költözött arcomra annak említésére, ami nyomban eltűnt, ahogy a bántalmazás szóba került. Nem akartam többet foglalkozni a témával, ezért újra, tagadólag csak megráztam a fejemet Trey szavaira. Nem kellett senkit sem bántani, mert tulajdonképpen.. az erőszak sosem volt végleges megoldás semmilyen problémára. Nem szerettem, ha valaki ehhez az eszközhöz nyúlt a probléma lerendezésének céljából, újfent zavarba jöttem attól, ahogy a férfi megválogatta a szavait. Soha.. mégsem... pár kivétellel egyszerűen nem tudtam rondán beszélni, és nem értettem, hogy másoknak miért kellett teljesen felesleges szavakat betoldaniuk a mondandóikba, mégsem hibáztattam őt. Nem tudtam.
- Nem tehetsz arról, hogy nem bírod a bezártságot - lágy mosollyal hárítottam el a felelősségvállalását, mert valóban így gondoltam. Nem volt hibás amiatt, hogy rosszul lett. Jól esett az érintése, hogy nem húzódott el, és főleg az, hogy.. a kezdeti idegessége olybá tűnt, mintha elfújta volna az a fantom szél, amely idebent a fémkalitkában sosem létezett, én mégis hálás voltam érte. Rettentő gyorsan megkedveltem őt, mégsem szándékoztam sem őt, sem magamat kényelmetlen helyzetbe hozni, ezért is immár elhúzódva igyekeztem a témát terelni olyan irányba, amelyet igaz, hogy ő hozott fel, de részesévé válhattam általa.
Amint beszélni kezdett, úgy mosolyodtam el egyre szélesebben szinte meg is feledkezve a korábbi rémes szituációról, magam is felpillantottam a lift mennyezetére egy pillanatra, hogy hátha meglátom azt, amit ő is, de... semmi, mégis megvártam, hogy folytassa, és minden egyes szavánál úgy éreztem, hogy annál nagyobbra már nem is tágulhatnának a szemeim. Ledöbbentem, szó se róla, hogy... ugyan mennyit akarna enni azoknál a megállóknál, ami kitartana.. - kis számolgatás után - akár tizenöt órát is akár. Már éppen válaszolni szándékoztam volna, amikor naivan... csak vártam, hogy közelebb húzódjon, de ahogy az ajka az enyémre tapadt, úgy merevedtem le azonnal, és amikor még elhúzódott, akkor sem voltam képes megmozdulni, csak pislogtam rá tágra nyílt szemekkel, ajkamon égetően otthagyatva Trey ízével és a csók emlékével.
- Ömmm... - próbáltam gondolkodni, és ahogy eljutott a tudatomig, hogy mit tett, azonnal ellepte arcomat a mély pír, s a kezdeti mozdulatlanságom átváltott kényelmetlen mocorgásba, miután lesütöttem a pillantásomat és az ölemben nyugvó kezét figyeltem mereven. - Azt hiszem... igen.. nem tudom.. vagyis de... - rémültté vált őzikeszemekkel alig mertem fellesni az arcára, sürgetően nyaltam meg az alsó ajkamat, és csak amikor véghez vittem a mozdulatot, akkor jutott eszembe, hogy tulajdonképpen az ő ajkának ízét csentem a nyelvemre, amitől csak még jobban elvörösödtem, de felesleges lett volna takargatnom, mert egy pávián is megirigyelhette volna tőlem ezt a színt. Égő arccal, hirtelen hullámzó, háborgó, semmit sem tudó lelkemmel kerestem a mondataimat, amiket korábban még tudtam, most pedig.. huss! eltűntek.
- Zavarban vagyok, de nagyon - motyogva állapítottam meg a nagyon is egyértelmű helyzetet, s hogy... hogyan.. mikor.. miért és legfőképpen.. hogyan jutok haza kérdéskört megvitatni ebben a pillanatban nem tudtam volna. Tulajdonképpen valószínűleg semmiről se tudtam volna véleményt formálni.. mert... megcsókolt.ez az volt.. ugye?

♥️ :pls: ♥️
Vissza az elejére Go down

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 19, 2014 10:57 pm

Apró, kicsiny csók volt az övüké, mégis annyira édes volt minden pillanata, mint talán még sosem. Tényleg komolyan gondolta, hogy életében ez egy nagy pillanat volt, mert bár megannyi nőt érintett eddig az ajkán, mégsem volt egyik sem ilyen ... felvillanyozó. Nem távolodott túl sokat, éppen csak annyit, hogy a lánynak ne legyen túl kellemetlen a közelsége, de látta, érezte, hogy mennyire magával ragadta Melissat a csók ténye.
Persze nem kellett hozzá túl sok ész, hiszen az elvörösödött arc, a remegő hang és a darabosan mondott szavakból még ő is tudott olvasni. Ritkán kellett neki, mégis most felölthette magára az empatikus képességeit és látta, hogy mi történik előtte. Kezét kivette a másik öléből, majd Melissa combja mellé tette szorosan, s társa is követte, így fogva közre a nőt alkarjai szorításába.
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem látszik. - őszintén válaszolt, szavai komolyan csengtek, nem volt mély hangjában egyetlen megingás, egyetlen kicsiny kétely sem. Csak figyelt és mélyeket szippantott Melissa hajának kellemes illatából. Nézte őt és várt pár gondterhesen hosszú pillanatot. - Csak az a kérdés, hogy szeretnél még egyet vagy ennyi feszkó elég volt mára?
Amilyen erőszakos ember volt, nem kellett volna feltennie a kérdést. Egyszerűen el kellett volna vennie a másiktől, ami az övé és leszarni azt, hogy a másik mit szól hozzá. Működik ez a pénznél, a macáknál, mások életénél, akkor miért ne működne egy zavarban lévő lány csókjánál? A kérdés bár bonyolult volt, mégis egyszerűen tudott rá válaszolni: nem akarta. Nem akarta kényszeríteni, nem akarta olyan dologba hajszonli, amit nem szeretett volna, nem akart semmi olyat tenni ellene, amivel megbánthatta volna. Pedig talán már régen megtette... Elronthatott mindent egy hirtelen felindulásból elkövetett csókkal, mert nem tudott parancsolni magának, mert nem tudta magát visszafogni. Azonban ezt már nem tudta megváltoztatni és nem is bánta egy pillanatra sem.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 19, 2014 11:34 pm

Több se kellett ahhoz, hogy még rosszabbul érezzem magam. Ahogy Trey elhúzta a kezét, valamiféle üresség telepedett meg a bensőmben, hatalmasat nyelve öleltem át magam fázósan, mert nem akartam őt megbántani azzal, hogy nem úgy reagáltam, ahogy szerette volna, mégis.. másként, máshogy nem ment. Furcsa volt, meg nem szokott érzés és cselekedet tőle, és csakugyan.. tőlem is. Zavart voltam, összekuszálódott minden, amit addig úgy gondoltam, hogy logikus. Nem értettem, miért csókolt meg, de nem mertem megkérdezni, egyáltalán nem mertem semmit sem tenni. A legszívesebben elbújtam volna előle, el.. a lángoló pírral fedett arcommal, ám nem tudtam. És talán ez volt a legrémesebb az egész helyzetben.
- Rémes vagyok - tudtam, hogy nem kellene ennyire felkavarnia egy csóknak. Hogy a nők többsége már rég nem így viseltetett a fizikai érintés után, én pedig... sehol sem jártam még hozzájuk képest. Bizonytalan pillantással néztem Trey mellém pakolt kezeit, amik szinte börtönükként fogtak közre, mégsem tudtam menekülni és nem is szándékoztam. Egyrészt mert nem volt hova, másrészt pedig nem volt bántó, nem volt akaratos vagy erőszakos. Ugyanolyan kedves volt, mint korábban.. de én én voltam.
Reszketegen vettem a levegőt, olyan intenzíven háborgó gondolatokkal, amik nem engedték, hogy válaszoljak. Csak ültem előtte riadt pillantással, még mindig, de már enyhülő pír-fedte arccal, s remegő ujjakkal, amiket szorosan a törzsem köré fűztem, hogy még véletlenül se áruljanak el engem, és nem tudtam, mit akarok. Az egyik pillanatban nem, majd a következőben már igen, s ezek inverze teljesen összezavart.
Nem tudtam, mennyi ideig várakoztattam őt, azt sem, hogy mennyi gondolat kergette egymást, hogy tulajdonképpen kivel és legfőképpen mivel kellene megküzdenem, ezért is haraptam be alsó ajkam, s nem teljesen meggyőzően, de bólintottam. Egyetlen egyet, nem többet.
- Egyet - csúszott ki ajkaimon a válasz óvatosan, mintha attól félnék, hogy ezzel olyan helyzetbe sodrom őt, amit nem akart volna. Hiszen a fenébe is! Liftben vagyunk még mindig, és nem szerettem volna, ha esetleg olyat teszek, ami a nem tetszését váltotta volna ki, mert emlékeztem még, hogy milyen agressziót váltott ki belőle a portás. Azonban én nem az a férfi voltam. Nem azt a hírt közöltem Trey-jel, hogy másfél órát egy nővel kis légtérben kell töltenie... De akkor is féltem.. és tartottam kicsit a következő másodpercektől. Hazudok; rettegtem. - Szeretnék... még egyet - szinte úgy suttogtam immár a szemeibe nézve, magamról lefejtve a kezeimet, hogy finoman a tenyerembe gyűrjem a szoknyám anyagát csak egy pillanatra, hogy csak a jobbomat felemelve simíthassam finoman arcára, egy egészen hosszú pillanatig kiélvezve a bőrének karakterességét.
- Kérlek - biztossá vált a pillantásom, de nem mertem jobban megmozdulni. Nem tudtam, mit tegyek. Nem tudtam, hogy kell... Eddig szinte semmilyen tapasztalatom nem volt, és ami volt is... azt a legszívesebben elfeledtem volna.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2014 7:06 am

- Dehogy vagy rémes. - nyugtatgatta a lányt, miközben jobbját elmetszette Melissa combjától és egészen annak arcáig vezette újra. Halványan, alig érezhetően érintette meg a másik arcélét, simította gondoskodó gyengédséggel, tapintotta leheletnyi szolidsággal. Remélte, hogy olyan volt a lánynak is az érzés, mint neki, hiszen ez a pár pillanat, a szívdobbanás tört részére érzett intim időszelete a fülkében való utazásuknak olyan volt számára, mint egy valóra vált álom.
Nem, természetesen nem a pánikrohamról vagy éppenséggel arról beszélt, hogy a kuncsaft a torkába szeretne szarni, miután levágta a fejét, hanem erről a piciny, alig észlelhető, alig érezhető kedvességről, amiben még sosem volt része. Durva és egyszerű ember lévén a párkapcsolatai is durvák és egyszerűek voltak, melyekben az érzések csak másodlagosak voltak, a testiség, két izzadságtól csillogó test összefeszülése volt a cél. S Beckyvel is ilyen volt a kapcsolata, csak kefélni és birtokolni akarta hamvas kis testét. Melissa azonban más volt, s egy pillanatra elhitte, hogy ő most egy valódi emberi kapcsolat része, egy olyan bensőséges viszonyt állítottak fel ketten, ami több lehetett, mint életében bármi más.
- Szóval csak egyet... - mosolyogta el magát, majd ujjai lejjebb vándoroltak a lány nyakán, végig a kulcscsont vonalán, hogy utána egy hatalmas ugrással megállapodjanak a másik lapockája környékén és úgy ölelje magához. Ekkor érezte meg újra arcán a lány kezét, ami komollyá húzta vonásait, majd megindította a mozdulatot, ami közelebb juttatta sajátjait Melissa ajkaihoz. Őrjítően hosszú volt az a rövidke idő, amíg újra találkoztak egy csókban, amikor beteljesülhetett a másik vágya.
Az egész először csak puszi volt az ajkakra, vággyal fürdő és szenvedélyes puszi, amit az tett csókká, amikor egy pillanatra eltávolodott és újra belevágott Melissa szájának kényeztetésébe. Biztos volt benne, hogy mi akar, de abban nem, hogy a nő mennyit bír, így először csak óvatosan, felfedezőleg tolta át nyelvét, táncba hívva partnerét, s ha bátorító lépésekkel bíztatta a másik, kicsit nagyobb vehemenciával, kicsit erőszakosabb követeléssel, kicsit szenvedélyesebb vággyal csókolta a másikat, miközben balja is elhagyta a padlót és Melissa kecses nyakán talált magának fogást, immár teljesen ölelve vékonyka alakját.
Nem figyelt semmi másra, nem törődött semmi egyébbel, csak a kettejük között lévő csókkal, azzal a fantasztikus érzéssel, ami most ébredezett benne és fantazmagóriával, amit nadrágjában érzett. Azt gondolta, hogy megint csak elméje játszik vele csalfa tréfát, hogy megint egy csúfos játék részese, de az feszítés csak nem akart tompulni, a zipzár alatti dudor nem akart ellaposodni.
- A kurva életbe! - szakította el a csókot, majd homlokát Melissa homlokának vetette, úgy pillantott le a régen látott ismerősre. - A mocskos kurva életbe! Te egy istennő vagy!
Hangja egyre csak erősödött, majd magához szorította a lányt olyan erősen, amennyire csak tudta. Egy másik helyzetben pontosan tudta volna, hogy mit kezdjen a helyzettel, de Melissa?
- Egy istennő vagy! - csókolt újra boldogságában, mosolygott és vigyorgott, ölelt és szorított.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 20, 2014 12:02 pm

A fülemben visszhangzó szívdobbanásaim olyanok voltak, mint a ketrecébe zárt minden szelídségtől mentes oroszlánok szabadságvágya, őrjítően hangos és fullasztóan zárta körbe szinte a testemet. Még akkor sem tudtam megmozdulni, amikor az érintése lágyan simult a bőrömre, s bevallom, egy egészen rövid pillanatra szemeimet lehunyva hagytam, hogy az érzékeimet magával ragadhassák a belőlem kiváltott eddig szinte ismeretlen érzések, az eddig csak egyszer megtapasztalt gyengédségnek aligha nevezhető érintés emellett... Trey mellett a korábbiak eltörpültek és talán... nem, az nem volt az igazi, amit korábban éreztem. Kinyitva a szemeimet a férfi szemeibe pillantottam őszinte naivitással, és talán ebben a másodpercben megláthatta azt is, hogy szükségem volt a segítségére, mert egyedül nem tudtam, mitévő legyek. Nagyon reméltem, hogy neki több tapasztalata volt, ezért is, ellenkezés nélkül simultam hozzá az ölelésben, amennyire csak tudtam, és nem mondom, hogy felkészültem az újabb csókra.
Ajkaim nem mozdultak a puszira, csak hagytam, hogy átélhessem annak élményét immár ismételten lehunyt szemekkel, s amint elhúzódott kissé, lágy, halovány mosolyra húzódott a szám, azt gondolva, hogy nem lesz folytatás, ám tévedtem. Ahogy ismételten megéreztem az ajkait, a meglepettségtől automatikusan elnyíltak, így már tiltakozni sem tudtam arra, ahogy megéreztem a nyelvét, de ahelyett, hogy elhúzódtam volna csak, kezemmel, suta mozdulattal érintettem a mellkasát, s engedve, hogy ő irányítson, ő szabja meg a csók milyenségét, teljes mértékben alárendelve magam neki.
Igyekeztem viszonozni mindazt a kedvességet, amivel ő viseltetett irányomban, lágyan, óvatosan ízlelve ajkait, nyelvének forróságát illatával az orromban pedig teljesen elvesztem. Nem tudtam, hogy pontosan mit csinálok, csak hagytam, hogy magukkal sodorjanak az érzéseim, az, hogy valami ismeretlenben és csodásban volt részem. Engedtem, hogy követelőzőbb legyen, s ugyanannyit vettem el, amennyit neki is adtam, s a sosem tapasztalt szenvedélyesség elkezdte felforrósítani a testem, amitől megijedtem, s ugyanabban a pillanatban szakította el magát tőlem a férfi, amikor valami sajgót, valami... valamit éreztem odalent.. odabent. Nem tudtam pontosan.
- Tessék? - reszketeggé vált hangon, egészen távolról érkezett ez az egyetlen szó, s Trey összezavart. Nem értettem őt, és már azon voltam, hogy bocsánatot kérjek esetlenségem miatt elkerülve azt, hogy csalódást okozzak neki, amikor folytatta a nyers szavakat ismét, s a jelzőre kikerekedtek a szemeim. Egészen a feltörő boldogságáig, ami megmosolyogtatott, míg végül felnevettem a hirtelen szorító ölelésére, még mindig reszkető testemmel odasimulva a meleg biztonsághoz, amit ő adhatott és adott nekem.
- Nem vagyok az - jutottam el addig, hogy tiltakozhassak, s az újabb csók(ok) pedig megint csak zavarba hoztak, enyhe pírt festve arcomra. Kissé értetlenül, ám annál nagyobb boldogsággal pillantottam fel arcára, finoman érintve azt, elnézve a mosolyát elfelejtettem, hogy talán valamit rosszul csináltam, de volt ott valami, amit nem értettem. Egyrészt a saját testem reakciója a közelségére, a csókjára, a kedvességére, másrészt a szavai is teljesen összezavartak.
Ha szidta az életet, akkor engem miért nevezett annak, aminek?
- Mi történt? - kérdeztem csak akkor óvatosan, amikor már kissé alábbhagyott a lelkesedése, s végre lenyugodhattam picit én is, egészen apró mozdulatokkal azonban önkéntelenül is simogatni kezdtem a mellkasát felpillantva a szemeibe nagyon is közelről. Valahogy ebben a pillanatban nem akartam tőle messzebb kerülni, nem akartam volna tőle elszakadni. Fogalmam sem volt arról, hogy miért éreztem azt az előbbit vele, de még mindig a hatása alatt voltam, teljesen megzavarodva a bennem keltett érzések miatt. - Mi történt? - kérdeztem ismételten tőle nagyon is halkan, csupa kíváncsisággal és érdeklődéssel a pillantásomban.

♥️ Hmm, ha nem ilyet vártál, akkor legközelebb majd kiengesztellek Razz ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2014 7:16 pm

Ezt talán nem kellett volna, de mit tehet az a férfi, aki négy év után először olyat érez, amire elviekben képtelen. Mármint gyógyszerek nélkül... A baj azonban már megtörtént, Melissa zavartan kérdezett vissza, neki pedig fogalma sem volt, hogy mit mondjon. Úgy értve, hogyan mondod el egy idegennek, hogy merevedési gondjaid vannak, mégis annyira jó volt ez a csók, hogy állok tőled, mint a gerely? Ez most itt a millió dolláros kérdés!
- Dehogynem! - győzködte utastársát a fülkében, de egyelőre mást nem mondott, csak élvezte, hogy a kis generális végre szalutál egy nő előtt, de minél jobban kérdezett a másik, annál inkább jönnie kellett volna már a válasznak. Hatalmasat sóhajtott, amikor a mellkasán érezte a lány tapintását, amikor újra elhangzott a halk kérdés, majd megnyalta a száját, szemét pedig lehunyta egy pillanatra.
- Az történt, hogy... - nem folytatta tovább, inkább újra a másikra nézett, azokba az óriási, hatalmas szemekbe, majd újra mosolyognia kellett. Újra nyelt egy derék mennyiséget, szinte már fájt a torka a mozdulatba, majd apró puszit nyomott Melissa szájára. - Előbb elmesélek egy történetet...
Igen, azt a történetet. Igen, azt a kibeszopott történetet! Arról könnyebb volt beszélni, mint a következményeiről.
- Négy évvel ezelőtt történt. - kezdett bele szűkszavúan, majd a sarkára ült és onnan figyelte Melissa reakcióit. Kezei végigsimítottak a lány felkarjain, majd ujjaival összefogta a másik két tenyerét. - St George-ban voltam két haverommal, éppen dolgunk volt a városban, de a helyiek ezt nem nézték jó szemmel. Nem mondanám, hogy mérges volt a helyzet közöttünk, de ők sem jöttek át Las Vegasba, nekünk sem kellett volna ott lennünk, de ... de lerobbant az egyik futárom kocsija és miután kétszer összeszarta magát, hívott, én pedig lóra pattantam és két segédemmel páncéloslovagot mentem játszani.
Egy pillanatra lenézett, majd felemelte Melissa kezeit és apró csókot lehelt a lány jobbjának mutatóujjára. Kellett neki egy kis szünet, hiszen nem sok embernek mesélte el eddig ezt a történetet, pláne nem egy olyannak, akit alig ismert. - A helyi rosszarcoknak feltűnt a srác furgonja, az meg végképp, amikor a cuccot próbáltuk átpakolni. Nem kellett több nekik, odajöttek szájalni egy kicsit, majd amikor észrevették, hogy ezzel nem érnek el semmit, pisztolyt rántottak. Persze mi is...
Újra megállt egy pillanatra, mert érezte, hogy ez a sok információ sokkolhatja a másikat. Talán igaza volt, talán nem, de nemcsak Melissa miatt aggódott, hanem neki is jól esett a másodpercnyi szünet, hiszen ez a téma tabu volt, amit nem nagyon szeretett piszkálni. Ha már egyszer elkezdte, akkor viszont be is fogja fejezni.
- Már nem tudom, hogy hány lövés dörült el, csak egyre emlékszem, ami engem eltalált... Egy betonfal mögött bújtam el, azt hittem jó fedezék lesz, de tévedtem, mert mégis meglőttek. A srác nem közvetlenül célzott rám, gellert kapott a golyó és millió apró darabra robbant. Aztán a következő, amire emlékszem, hogy olyasmit érezek, mintha valami megcsípett volna.
Visszagondolt a fájdalomra, kezeit jobban összeszorította, nem törődve azzal, hogy Melissa ujjai az útban voltak. Agyába visszakúszott a kín, az égető érzés, a szégyen és az ordítás, amit hallatott magából. Aztán az a két órás út, amíg visszaértek Vegasba és elértek Rubenhez, a háziorvosukhoz, aki kiszedte a repeszt. Persze utána elvitték kórházba is, de arról már hallgattak, hogy mi okozta azt a kellemetlen sebet.
- Az orvos azt mondta, hogy valamilyen ideget ért a csípés, de megnyugtatott, hogy az impotencia valószínűleg csak átmeneti, amíg meg nem gyógyul. Persze tévedett, vagy nem is tudom ... mert később meg azt mondta, hogy a szerszámmal nincs semmi baj, csak a fejemmel.
Ismét megállt egy pillanatra, majd felnézett a lány szemeibe, s csak remélni tudta, hogy történetével nem riasztotta el teljesen. - Szóval azóta Viagrán élek és csak úgy volt erekcióm. Kivéve a mai estét... Ezért vagy istennő.
Újra elmosolyodott, de most inkább fájdalmában, majd elengedte a nő kezeit. Olyat tett, amit eddig még soha, s bár megkönnyebbülést kellett volna éreznie, inkább szégyellte magát.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2014 10:43 pm

Kérdések nélkül mit sem ért az élet, s így a megértés is vajmi kevés sikerrel járhatott, ha nem tapostuk ki a kíváncsiságunk ösvényét olyan információk megszerzésével, amikre szükségünk volt. Hogy megérthessünk másokat. Hogy átérezzük azt, amit ők megéltek és elfeledjük azt, amit nekik szinte lehetetlen volt. S habár a feledés volt a legjobb harcostárs, a megbocsájtás és az együttérzés viaskodott az előbbivel. Már kevésbé zavartan ugyan sikerült az ajkaimra kapott puszit viszonoznom, hogy aztán csak egy halovány, szó nélküli bólintással válaszoljak arra, hogy hallgatom őt, s kérnie sem kellett, hogy csendben, mindenféle közbeékelt hozzáfűzéssel esetleg megzavarjam.. Nem tudtam volna megtenni és nem is akartam annyira tiszteletlenné válni, de valahogy nem tetszett a belőle áradó komor komolyság, mégsem tettem ellene semmit.
Hagytam, hogy az ujjai simítsanak végig a bőrömön, amit egy igencsak halk sóhaj követett, pillantásommal egy másodpercre megakadva csak kettőnk kezén, s bátorítólag felmosolyogtam a szemeibe, de másra nem volt szükség, úgy éreztem, így minden egyes szavára megfelelő mértékben képes voltam figyelni, s bár bevallom, nem értettem, hogy milyen futárságról beszélt, ugyanakkor úgy gondoltam, hogy még a helyzet ellenére is jó döntést hozott akkor, négy éve. Az újabb, már kevésbé arcpirító helyen kapott puszira újfent elmosolyodtam békésen, kedvesen, ahogy csak tőlem telt, ám hallgattam. Mert így kellett tennem, és mert azt akartam. Időt hagyni neki. Időt arra, amire és amennyire csak szüksége volt.
Amint a történet folytatódott, úgy váltam egyre feszültebbé, s egyre aggódóbb pillantással figyeltem őt, arcának rezdüléseit, a beszéde közben végbemenő gesztusait, mert aggódtam. Tudom, butaság volt a részemről, mert rettentő sok nap telt el azóta, és nem kellett volna... de a fene vigye el! Bárkiért képes voltam aggódni és félteni, akiben volt egy kis emberség.. aki élt és mozgott. Legyen az ember, állat, de még a növényeket is képes voltam olykor élőként kezelni, mintha ugyanolyan kis élettel teli néma világuk lenne. Csak feszülten haraptam be alsó ajkam felkészülve a folytatásra, mert tudtam, hogy nem lehetett ennyi.. és vége. Már korábban sem tűnt unalmasnak Trey élete, ugyanakkor féltem egy kissé. Tulajdonképpen mindentől, ami új volt, de már nem akartam hátraarcot venni és nem megtudni azt, amit egyébként jelenleg mindennél jobban kívántam és vágytam. Azt, hogy beszéljen, hogy beavasson a kicsinyke életébe. Ezért is vezettem le tekintetemet a mellkasára, el mellette körbekémlelve a szűkös helyiségben, hogy kissé megkönnyíthessem neki a múlt felidézését. Úgy mindig nehezebben beszélünk őszinte és igaz szavakat, ha közben megfigyelik minden mozdulatunkat. S könnyebb is úgy a világra szabadítani igazi valónkat, az érzéseinket, ha közben nem célpontként tekintenek rám.
A szavak, az általa kimondott igazság viszont, fájdalommal megtelt könnyeket csaltak ki szemeimből, s hagytam őket legurulni olyan csendes melankóliával, amely egész testemet átjárta mit sem törődve a kissé fájdalmas szorításával a kezeimen. Nem zokogtam, nem voltam hangos, csak hagytam, hogy az általa kiváltott érzelmek egyetlen másodperc alatt béklyózzák meg a gondolataimat és rabláncba fűzzék azt a keserűséget, amit akkor éreztem, amint elhalt az utolsó szava is ajkain, s még akkor is képtelen voltam megszólalni, amikor már a pillantása a tekintetembe fonódott, mert akkor.. már őt néztem hosszú-hosszú ideje.
Tudtam, hogy beszélnem kell, hogy mondanom kellene valamit. Akármit, ahogy zavarnia is kellett volna az utolsó szavainak, hiszen nagyon is érzékeny és felettébb intim részletet osztott meg velem, de nem tékozolhattam el azt a kincset, amit tőle kaptam. Két kézzel, erősen kellett belekapaszkodnom ebbe a törékenységbe, mert így láttam. Halkan megköszörültem a torkomat, hogy képes lehessek beszélni, megtörölgettem a szabaddá váló kezeimmel az arcom, mielőtt elkönyvelt volna egy állandóan pityergő, érzékeny lelkű nőnek. Ami voltam, aláírom, de nem szerettem volna, ha erről jegyzett volna meg.
- Tudom, hogy most azt várod, hogy elítéljelek. Már maga a fegyverrántás ténye is.. rossz, és mint mondtam, az erőszak nem megoldás semmire - kezdtem bele egy nagyot sóhajtva, s ha engedte, az ő kezeit az enyémek közé vonhassam, finom simogató érintéssel körbeölelve azokat, s arcomra akaratlanul is egy lágy, ám fájdalomittas mosoly költözött. Egy újabb, reszketeg sóhaj következett, s megmocorogtam ültömben is, hogy Trey kezeit visszahúzhassam az ölembe. - De akkor kénytelen voltál magadat védeni és a társaid. És bár én képtelen lennék másokat feláldozni a saját életemért, Te más vagy. Te küzdesz, és ha még az is történt, ami - nyaltam meg gyorsan alsó ajkam, keresve a megfelelő szavakat, hirtelen sütöttem le a pillantásomat, felkészülve arra, amit mondani akartam:
- Örülök... hogy ma megtörtént, hogy ismét sikerült a gyógyszer nélkül újra önmagad lenni, és hogy segíthettem neked ebben, Trey - elmosolyodtam visszahúzódóan, óvatosan felpillantottam a szemeibe, hogy tudja, bár kissé zavarba jöttem a témától, mégis komolyan gondoltam minden egyes szavam. - Úgy látszik, hogy a dokinak igaza volt és valóban képes vagy minderre - simítottam meg a bőrét a kézfején és az alkarján úgy, hogy mindeközben csak a szemeit figyeltem. - Köszönöm, hogy beavattál engem a múltadba, és bármit is hiszel, nem foglak elítélni azért, amit kiváltottam belőled, még ha most egyébként teljesen bele is kéne pirulnom a következményekbe - nevettem fel hirtelen, de halk megkönnyebbüléssel. Úgy látszott, hogy az érzelmeim hullámvasutaztak a ma este folyamán, amit most talán nem is bántam.
- De továbbra sem vagyok istennő.. csak egy egyszerű restaurátor Vegas-ból - mosolyogtam már szelíden, még ha ez a mondat a maga nemében rettentő extrémnek is hangzott.

♥️ :lávmí: ♥️ ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2014 7:16 am

Nem várt semmit a másiktól, éppen ez volt a gyönyörű az egészben, ez volt az egészben a lényeg. A legtöbb kapcsolata eddig éppen arról szólt, hogy valamiféle függőségi rendszer alakult ki közötte és a másik fél között. Bubba és Smithy azért maradt mellette, mert túlzottan féltették az életüket; Becky azért tette szét a lábait neki, mert féltette a szüleit; az üzleti partnerei azért fizettek neki, mert féltek tőle, hogy szétveri a boltjukat... Félelem. Életének legfontosabb érzelme.
Melissaval azonban más volt a helyzet, ő nem félt tőle vagy nem mutatta ki, nem ítélte el és nem gyűlölte azért, ami. Inkább csak mosolygott rá, néha boldogan, néha fájdalmasan, de akkor is ez a mosoly volt számára most a legfontosabb, amit az Élettől kapott. Kezei újra a lány ölében landoltak, amitől hosszan sóhajtott, majd belenézett Melissa szemeibe, elveszve annak őszinte érzéseiben. Hagyta, hogy beszéljen, hogy mosolyogjon és kézfejét simogassa, hogy felkacagjon és belepiruljon, hogy figyeljen és megnyugodjon. Csak akkor beszélt újra, amikor a lány újra elbizonytalanodott a kijelentésében, csak akkor szólt újra, amikor magát csak egy restaurátornak hívta.
- Mindent elhittél nekem eddig, ebben miért kételkedsz bennem? Istennő vagy, az én istennőm... - szólt halkan, majd felegyenesedett a sarkairól, lefejtette magáról a lány ujjait és felállt a padlóról, negyvenöt perce először. Lábai elzsibbadtak, elgémberedtek, kicsit nyújtania kellett a fáradt végtagokat. A lazítás azonban nem tartott sokáig, csak néhány másodperc telt el, majd kezét nyújtotta Melissanak, hogy ő is álljon fel vele. Ha ez megtörtént, amit nagyon is remélt, akkor átölelte annak vékonyka alakját a másik derekánál, majd egy csókot hintett a lány ajkaira. S ha mégsem állt fel a lány, akkor sem ölelés, sem csók nem járt neki, csak a szavak, amit mindenképpen elmondott volna neki.
- Szeretném, ha még többen segítenél... - szakította el a csókját, majd kezei egyre lejjebb vándoroltak, Melissa hátsóján állapodtak meg, rásimulva a feszes idomok szoknyával fedett vonalaira. - Szeretném tényleg tudni, hogy képes vagyok mindenre...
Nyomott egy újabb csókot a lány ajkaira, nyelvét tolva át annak szájába, majd ujjai szorításába fogta a lány hátsóját. Szenvedéllyel és hevesen követelte magának a nőt, férfiassága pedig újra meredni kezdett, talán már Melissa is érezte a férfi ágyékában ágaskodó szilaj akaratot.
- Nem szégyellem azt, hogy áll tőled a farkam, mert gyönyörű vagy és kívánatos... - húzta fel Melissa szoknyáját úgy húsz centiméterrel, majd újra csókolt, újra követelt. - Segítesz nekem Melissa?

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2014 5:47 pm

Tagadni, ellenkezni kellett volna, habár nem láttam értelmét. Nagyon is határozott férfi szerepét jelenítette meg előttem Trey, amivel nem akartam volna hadakozni. Ehelyett csak elfogadtam a kedves, s sokkal többet a szituációba látó férfi szavait, hogy csak magamban, egészen belül, odabent a mélyben tiltakozhassak a szavak ellen, mert bármennyiszer is hallottam ajkairól az istennő kifejezést, nem értettem vele egyet, azonban elfogadtam. Csak egy szerény, bocsánatkérő mosollyal néztem rá, még akkor is, amikor elhúzódott, hogy felállhasson, így csak én maradtam a lift padlóján üldögélve, igaz, nem sokáig.
A felém nyújtott kezét elfogadva hagytam, hogy felhúzzon magához, ahogy azt is, átölelhessen, a csóknál azonban kissé elpirultam. Még mindig annyira szokatlan volt, hogy ekkora fejlődésen ment át mellettem, de akkor is zavarba hozott az, hogy.. csókolt és érintett. Felkészületlenül ért ez a ragaszkodás, vagy.. igazából nem tudtam, mit és hogy kellene magyaráznom, azonban képtelen voltam megunni ezt és elfogadni, minden egyes újabb alkalommal, amikor a közelemben érezhettem Trey-t, a testét, az illatát, a meleg biztonságát, felzaklatott, hol jobban, hol kevésbé. A kezeim mégis bátortalanul siklottak fel a felkarján, hogy a vállait érintve ujjaimmal végül átöleljem őt és belebújhassak az ölelésébe. Még csak arra sem volt időm, hogy tiltakozhassak a szavaira, vagy bármit is mondjak, amikor a kezei érintésére lemerevedtem, s úgy viszonoztam ismételten a csókját.. belefeledkezve, elmélyülve a szenvedélyességében, megérezve a vágyának jeleit hozzám préselődve, ami megrémített. Nem miatta, önmagam miatt kezdtem pánikolni, és mielőtt még teljesen belefeledkezhetett volna abba, hogy a szavait átültethesse cselekvésbe, a szavaitól pedig úgy elvörösödtem, mint talán még soha, vagy legalábbis csak nagyon ritkán.
- Trey! - suttogtam elhalón a férfi ajkaira, s már húzódtam is picit el kezeimet lefűzve a vállairól, még mindig megfeszült testtel. - Ebben nem tudok neked segíteni, ne haragudj rám - sütöttem le a pillantásomat, s ha ez nem lett volna elég elutasítás, amiért szégyelltem is magam... képtelen voltam megmaradni a közelében úgy, hogy a férfiasságát éreztem. Bűntudattal húztam el magamról a kezeit, miközben beharaptam alsó ajkamat, s mint egy űzött vad, úgy kémleltem körbe a liftben. Nem tudtam hova menekülni, nem tudtam hova elbújni. Csak ő volt itt és én, és ez felőrölte minden egyes gondolatomat, megbénított a mozgásban, s mégis erőtlenül hátráltam el tőle a lábaim közé gyűrve egy jó nagy adag anyagot a szoknyámból, miközben hatalmas, súlyos légvételeket préseltem tüdőmbe, nekifeszülve aztán a lift hűvösen rideg fémfalának.
- Nem vagyok erre képes, Trey - fűztem ujjaimmal hátra a fülem mögé egy újabb tincset, miközben nem tudtam a férfi szemeibe nézni a szégyen miatt, amit ebben a pillanatban éreztem, ehelyett zaklatottan megnyaltam az ajkamat eltüntetve róla azt az őrjítően édes ízt, amit rajtam hagyott ő, s szemlesütve csak addig jutottam, hogy a cipőjét figyeljem. - Nem tudnám megtenni - egyszerre váltott a hangom teljesen idegen-ízűvé, amiben valahogy mégis ott rejlett az a félénk, tapasztalatlan nő haloványan pislákoló érintetlensége, ami csak egy kissé csorbult meg az idő során. Karjaimat mellkasom előtt kereszteztem, lehajtva a fejemet pedig hagytam, hogy az addig rendezett fürtjeim a vállamon átbukva szabadon csússzanak a mellkasomra félig-meddig elrejtve engem a férfi elől. Hosszan, s mélyen sóhajtottam, megrágva azt az egyetlen gondolatot, amely talán elég magyarázat lesz az elutasítás okára:
- Még csak egyszer voltam valakivel, és bánom, hogy akkor engedtem neki - vallottam színt olyan fásultan, olyan magányosan, hogy az még számomra is rémisztő volt. S valójában leginkább a Trey-től kapott és vélt reakciótól rettegtem, fogalmam sem volt arról, hogy ezzel a pár szóval vajon mit fogok belőle kiváltani és ez csak még inkább elbizonytalanított.

ne haragudj :/

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2014 11:03 pm

Melissa, ha kiabált volna, akkor éppen az ellenkezőjét érte volna el, mint a halk szavai. A hangos szó mindig is idegesítette, beleremegett az összes érzékszerve és azonnal beindult volna nála a támadó reflex. Volt, hogy egy hangos szóra szétvert egy egész kocsmát; hogy egy meggondolatlanul elkiáltott mondatra nekiment három tagbaszakadt baromnak és feltörölte velük a padlót; és volt, hogy képen törölt több nőt, akiknek csak annyi volt a bűne, hogy átment nyafiba. Azonban Melissa nem követte el azt a hibát, hogy hangoskodjon, szűken mért hangereje nem váltott át egyetlen kapcsolót sem.
- Azt hittem ... olyan jeleket küldtél... - válaszolt a férfi őszintén, majd annak a falnak dőlt, mely éppen szembe volt azzal, amit a lány támasztott. Elnézte a szenvedését, a mellkas előtt összefont karokat, a kócossá váló hajtincseket és a remegő testalakot. Hallgatta a sóhajt és az őszinte vallomást, a hirtelen velőtrázóan hangos telefont. Hatalmasat sóhajtott, majd pillantott a készülékre, s két lépéssel mellé lépett és füléhez tartotta a kagylót.
- Ott vannak még?
- Ha-ha, nagyon jó vicc... Valami fejlemény? - TJ haragos hangon kérdezte a portást, majd pillantását Melissara vetette, úgy figyelte a vonal másik végén beszélőt és a fülkében vele várakozót.
- Most jött meg a szakember, már lent van az alagsorban a kapcsolószekrénynél és újraindítja a rendszert, amitől a földszínre süllyed majd a fülke. Legalábbis ezt ígérte... Szóval türelem, már csak pár perc és minden megoldódik. - nyugtatta őket a portás, de TJ-t egyáltalán nem érdekelte, hogy mit mondott a fickó és amikor végzett, egyszerűen visszatette a kézibeszélőt a helyére.
- Mindjárt megszabadulsz tőlem.
Hangja lemondó volt, majd visszalépett oda, ahol a telefonbeszélgetés előtt állt. A padlót kémlelte, majd a plafont és közben néha-néha Melissa alakját figyelte. Nézte az elbizonytalanodott lányt, és nem tudott másra gondolni, minthogy meg akarja őt vígasztalni, át akarja őt ölelni és újra érezni azt a melegséget, mint az előbb. Trey Jefferson azonban nem ilyen volt, ha egyszer visszautasították, akkor nincs sem ember, sem Isten, aki megváltoztatja a fejében a gondolatot. Melissanak nem kellett, hát a lány sem fog kelleni neki.
- Gondolom, mondanom sem kell, hogy ami itt elhangzott, az közöttünk marad. - újra a nőre nézett, majd tenyerei ökölbe szorultak. - Különben...
A mondatot azonban nem fejezte be, hiszen Melissanak értenie kellett, hogy mi következik a különben után. Hát semmi jó, az már tuti.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2014 11:41 pm

Ha lehetett volna, elástam volna magam a Föld mélyére, s bárhogy is próbálkoztam volna, egyszerűen nem tudtam volna láthatatlanná válni. Trey szavai csak még inkább rontottak a helyzeten, s az amúgy is kegyetlenül meghurcoltság érzése egyre erősödött bennem, míg már gombócot éreztem a torkomban és tudtam, hogy hamarosan olyan sírásközeli állapotba kerülök, amelyet már nem tudtam volna megakadályozni. Meg sem szólaltam, csak hagytam, hogy a keserűség, a bűntudat, az elveszettség érzése körbeöleljen ahelyett, hogy a férfire néztem volna. Hogy esdekeltem volna a bocsánatáért, inkább ott maradtam, ahol voltam, és még csak az sem ijesztett rám, hogy a telefon megszólalt. Most.. hagytam, hogy elsüppedjek a mocskosság mocsarában, amely úgy éreztem bekebelez.
Nem is igen figyeltem arra, hogy mit beszélt a férfi a telefonba, mert a gondolataim minduntalan előretolultak, és ha azt is hittem, hogy majd mindent megmagyarázok azzal a pár szóval, hát tévedtem. Méghozzá nagyot. Egyszer, egészen pontosan pár másodpercig pillantottam csak fel Trey-re, de képtelen voltam sokáig az arcát, a szemeit... vagy őt nézni, és ha lehetett, csak még kisebbre húztam össze magam egészen addig, ameddig meg nem szólalt, mert az felért a leggonoszabb büntetéssel is szinte, olyan fájdalmat varázsolva az arcomra, amelyben ritkán volt részem, és emiatt még rosszabb lett csak minden. Fogalmam sem volt, hogy mit kellett volna mondanom. Nem tudtam, hogy győzhetném meg őt, elvégre az én hibám volt... én tehettem arról, hogy megbántottam és főleg én voltam az oka annak, hogy... nem tudtam neki segíteni.
Éreztem, hogy csak egy kósza, alig mozdulattal bólintottam csak, pont abban a pillanatban, amikor az újabb könnyfolyam megindult arcomon, s egy áruló csepp egészen az alkaromig igyekezett, ahol holttá válva simult rá a bőrömre, ám mielőtt válaszolhattam volna neki, kínosan ügyeltem arra, hogy csak véletlenül se törjek össze teljesen előtte.
- Nem bántanálak meg soha azzal, hogy visszaéljek a bizalmaddal - válaszoltam csak ennyit a lehető leghalkabban, szinte suttogva, hogy aztán óvatosan megmozduljak... lehajolva a padlón heverő telefonomért, amivel a táskámhoz léptem.. felvéve azt és a kalapot is a lift padlózatáról, csigalassan megfontolva minden egyes mozdulatot, amit csináltam, és ahogy kezembe fogtam a két kiegészítőt, eszembe jutott még valami.
Kérdőn, engedélyt kérően néztem csak fel a szemeibe, de aztán gyorsan felhagytam ezzel, és inkább azzal voltam elfoglalva, hogy az ő bőrkabátját is felemeljem, vele együtt a telefonját, viszont most... egészen sokáig és mélyen belenézve a szemeibe emeltem fel a kezem és az azzal tartott értékeket felé két lépésnyire megállva tőle, hogyha akarta, elvehette tőlem.
- Sajnálom - törtem meg a csendet újfent a legőszintébb hangsúllyal, amire csak képes voltam, s ha már nála voltak a dolgai, egyszerűen csak elhátráltam tőle a legtávolabbi sarokba úgy fordulva, hogy a fejemet nekitámaszthassam a lift falának, ugyanakkor ne Trey-t kelljen látnom akaratlanul sem. Szégyelltem magam. Bántott, hogy megsértettem őt. És sajnáltam.. mindent. Hogy nem úgy reagáltam, ahogy szerette volna. Sajnáltam, hogy velem kellett maradnia erre a kis időre, amíg a liftbe szorult. Miatta, mert csalódást okoztam neki. Sajnáltam... hogy megkedveltem és valahogy tudtam, hogy többé nem fogom látni őt. - Köszönöm, Trey - alig hallható, elhaló hang volt csak, amivel ismételten felé pillantottam egyetlen rövid, megismételhetetlen másodpercre, végül ismét a padlót.. majd a velem szemben lévő fémfalat lessem inkább, mielőtt még ténylegesen elsírtam volna magam, hogy mindent elrontottam.

♥️ Sad ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 12:34 am

- Jó, ha ezt sosem felejted el. - szenvtelen volt a hangja, olyan érzéketlenre csavarta a potmétert, amennyire csak tudta. Szipákolt egyet az orrán, majd csak periférikus látásával figyelte a másikat, amint önmagát öleli, ahogyan elfolynak könnycseppei. Figyelte, miként szedte össze a szanaszét hagyott cuccokat, majd amikor felé tartotta mobilját és kabátját, szavak nélkül vette el a holmiját a másiktól. Bőrdzsekijét magára vette, telefonja pedig a helyére került, hogy aztán hátrasimítsa rövid haját és az alumínium ajtóból figyelte Melissat.
- Nem kell sajnálnod. - válaszolt kurtán, majd érezte, amint a fülke megindult lefelé, de olyan lassan, hogy szinte alig volt észrevehető a mozgása. A szaki biztosan sikerrel járt, hiszen akkor nem ilyen sebességgel haladnának lefelé, hanem őrülten száguldanának saját haláluk irányába. Az iram azonban állandó volt, se nem gyorsult, se nem lassult, mintha még időt akarna adni kettőjüknek a Sors, hogy megbeszéljék, ami az imént történt.
- Mégis mi a faszt köszönsz? - szakadt ki belőle a kérdés, majd megfordult és egyenesen a lány hátára nézett. - Elmondanád, hogy mi a franc volt ez az egész? Simogatod a kezem, a mellkasom, csókollak és te viszontcsókolsz, megölellek és te visszaölelsz, olyan pillantásokkal néztél rám, mint aki már csak attól felizgult, hogy egy légtérben lehet velem... A picsába az egésszel!
Fakadt ki újra, majd egy lépéssel közeledett a lányhoz, aztán újabb nyolcvan centiméter távolságot csalt el kettőjük között. A sarok két oldalán lévő kapaszkodókra tette a kezeit, ezzel zárva be Melissát a fülke egy pontjába, majd közel hajolt hozzá, egészen közel, újra ízlelve feledhetetlen illatát, orrával kóstolva hajának őrjítő aromáját. - Azt hittem, lehet valami közöttünk, azt hittem, hogy te is olyan biztos voltál magadban, mint amennyire én hittem magamban... Sajnálod és köszönöd?
Állt meg a másodperc egy tört részére, majd folytatta melegen bársonyos hangját. - Sajnálod, hogy megnyugtattál? Sajnálod, hogy megcsókoltalak? Sajnálod, hogy megöleltél? Vagy csak azt sajnálod, hogy nem tudod mégis mit csinálj egy ilyen helyzetben? Elmondjak egy rövid történetet?
Nem várta meg a választ, azonnal belekezdett, de közben elengedte az egyik korlátot, hogy a fülke falának támaszkodhasson.
- Billy Maddox mondta egyszer a bátorságról, hogy mindig csak az első lépést nehéz megtenni, mert utána már úgyis minden mindegy... - vett levegőt, majd folytatta. - Gondolom, fogalmad sincs, hogy kicsoda Billy Maddox? Vietnámi ejtőernyős, aki egy sörért lyukat beszél a hasadba. Azt mondta, hogy minden ugrás előtt összeszarta magát, mindig azt az első lépést volt a legnehezebb megtennie, de amikor legküzdötte önmagát, akkor volt, hogy élvezte az ugrást.
Belenyúlt Melissa táskájába, majd kivette onnan a lány telefonját. Pötyögött párat a készüléken, majd megszólalt a saját telefonja, amit nem vett fel, hanem inkább bontotta a vonalat a másik mobilján. - Nem tudom, hogy mit tett veled az a ganéj, nem tudom, miért félsz tőlem, de itt a számom, legyen ez a te első lépésed. Ha felhívsz, felhívsz... Ha nem, akkor nem. Nem ígérem, hogy nem szarod össze magad, és azt sem, hogy élvezni fogod, de ha hajlandó vagy ugrani, akkor veled tartok...
A felvonó fülkéje hirtelen megállt, majd a két hatalmas alumínium ajtó szétnyílt, utat engedve a két fogolynak. TJ csak bólogatott, majd visszaadta a készüléket a lánynak, hogy aztán ellökje magát a faltól és kilépjen a majdnem egy óráig tartó fogságból. - Csak egy hívás Melissa, csak egy hívás...
Fordult el balra, majd lépdelt kifelé az épületből, hogy aztán a kocsijához siessen és hazafelé induljon.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 1:22 am

Reagálnom kellett volna mindarra, amit mondott, ám hang nem hagyta el ajkaimat, helyette csak hagytam, hogy ő beszéljen, ő reagáljon és ő irányítsa a találkozásunk egyre romló tendenciáját mutató fonalát, s ha meg is tudtam volna állítani őt, megakadályozhattam volna, hogy ne beszéljen butaságokat, mégsem tettem. Tiszteletben tartottam az akaratát, ahogy ő is az enyémet. S még mindig úgy gondoltam, hogy az én hibám volt minden. Hogy ismételten olyan heves természetűvé vált, mint amilyen az első pillanatokban volt, a pánikroham előtt.
Teljesen leforráztak a szavai, megsemmisülten tapadtam rá a lift falához, ahogy őt hallgattam, s döbbentebb, megbántottabb és csalódottabb már nem is lehettem volna. Soha nem éreztem magam ennyire megalázottnak, mint azóta... azóta, hogy őszintén bevallottam neki a legféltettebb titkomat, amit olyan élesen mártott belém minden egyes alkalommal azóta, hogy képtelen voltam védekezni ellene.
- Ne haragudj - ismételtem már isten tudja hányadszorra ezt a két szót, mióta őt ismertem, s az ő szenvedélyes hevességével bennem csak az egyre mélyülő bánat vált erőteljesebbé, hagytam, hogy megint ostorcsapásként érjenek a vád szavai, és amikor meg is védhettem volna magam, akkor sem tettem, egyszerűen csak hagytam, hogy kiélje és levezethesse rajtam a dühödt kiábrándulását, miközben már a szemeit figyeltem, ajkainak mozgását, a belőle áradó forróság pedig már nem kedvességgel töltődött fel, hanem csípős indulattal.
Mégis minden egyes szavát megjegyeztem, s ellenkezés nélkül tűrtem azt is, hogy eltulajdonítsa a telefonomat, hagytam, hogy azt tegyen, amihez csak kedve szottyant, miközben az emlékezetembe véstem arcának minden egyes rezdülését, hajának csalafinta rendezetlenségét és a testének izmosságát és annak hajlatait, s szavak nélkül vettem át a telefont, hagyva, hogy kitéphesse Trey magát a fogságból, s csak pár másodpercig gondolkodtam megkövülten, döbbenten, s magam sem tudom... hezitált az ujjam a hívás gombon, de mielőtt még engedtem volna neki, hagytam volna, hogy végleg.. talán örökre eltűnjön az életemből, megráztam a fejem egyszer tagadólag. Nem fogom neki megengedni!
Először csak gyors léptekben indultam meg utána, hogy aztán már futva találjam meg őt, és mielőtt még a kocsi ajtaját feltépte volna, már ott voltam mögötte.. elkapva a karját rántottam rajta egyet teljes erőmből.. ami nem volt sok, és már bizsergett a tenyerem, tudtam... hogy a legtöbb esetben ezért a nők.. a hangsúlyáért, a szavaiért, a lenéző modoráért és a nyersességéért már rég bántották volna, én viszont akkor jöttem rá, hogy mit tettem, ezért zavartan elhátráltam tőle, mielőtt még ő támadt volna rá, zaklatottan sóhajtva egyet, kivárva azt a pillanatot, amikor tudatosult benne, hogy ki volt az, akinek szüksége volt rá, és ha nem emelt rám kezet, vigyázva a szemeibe pillantottam, egy kissé talán közelebb is lépve hozzá.
- Azt sajnálom, hogy tapasztalatlan vagyok, Trey! Életemben egyszer voltam valakivel, egyszer láttak ruha nélkül és egyszer érintettek úgy. Nem tudom, hogy szerezzek neked örömet, nem tudom, hogy mit kell tennem és nem tudom... Egyszerűen nem tudom, hogy mit tettem.. hogy megkívánj, nem értem azt sem, hogy miért forrósodtam fel attól az egy igazi csóktól és nem értem, miért akarlak a közelemben. Nem tudom. Alig ismerlek, most láttalak először életemben és mégis olyan, mintha oda a karjaid közé akarnék besüppedni, mert biztonságban vagyok veled. És nem érdekel, kivel hogy bánsz, de velem kedves voltál. Egészen addig, ameddig meg nem tudtad, hogy bennem is ott rejlik a félelem - sikerült mindezt egy szuszra kimondanom, mégsem voltam indulatos. Inkább lemondó, és bánatos, amiért ennyire nem hitt nekem. Hogy félreértett mindent és még csak azt sem hagyta, hogy elmondjam neki, mit miért tettem.
- Félek, és ahelyett, hogy segítettél volna... inkább elítélsz amiatt, mert képtelen vagyok egy liftben veled lenni? Az egy lift! Én pedig egy egyszerű restaurátor vagyok, aki nem éppen ilyen sivár és lelketlen helyen szeretne szeretkezni valakivel, ahol minden felület kemény és nem érzem magam biztonságban, csak veled... - nyeltem egy nagyot, s ki is fújtam hosszan a levegőt, mert éreztem, ahogy szédülni kezdtem, és mielőtt még a járdával, az aszfalttal ismerkedtem volna össze, ha a férfi engedte, akkor egészen közel húzódtam hozzá, gyengéden megérintve az arcát, bőrén simítva végig ujjaimmal pillangószárny puhasággal, mintha a világ legparányibb és legsebezhetőbb élőlénye volna.
- Ne haragudj, hogy nem hívtalak fel, de ezt tudnod kellett. Még itt, még most. Tőlem kellett hallanod, miközben látsz - mosolyodtam el haloványan, elhúzva a kezemet az arcáról is, de el nem húzódva abból a távolságból, ahol éppen voltam zaklatottan körbenézve a zsúfolt utcán is, ahogy autók húztak el mellettünk és ismeretlen alakok sétáltak körülöttünk. - Sajnálom, hogy egy liftben nem tudom magam átadni neked, de azt hiszem, hogy nem ott kellene ilyennek megtörténnie, ezt te is nagyon jól tudod - lágyult el a hangom is, habár eddig sem beszéltem másként. - Sosem voltam magabiztos... de benned hiszek, és örülök, hogy veled tölthettem azt a kis időt is, amit most eldobnál magadtól. És ha azt szeretnéd, akkor elmegyek és kitörlöm a számod... De csak akkor, ha valóban ezt akarod - nem léptem közelebb. Nem érintettem meg. De a szemeit figyeltem még mindig, bárhogy is tett közben, és ebben a pillanatban nem féltem. Bárhogy is döntött velem kapcsolatban. Most nem könnyeztem. Most csak azt akartam, hogy megértsen. Vagy legalább úgy menjen el, hogy megpróbáltam megértetni vele az álláspontomat.

♥️ ejjj, de nehéz veled Razz ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 2:11 am

A reflex hatalmas és rettentő nagy úr, úgy veszi irányítása alá az ember elméjét, hogy nem tehet ellene semmit, nem gondolhatja végig a következő tettét, nem járhatja körbe az összes lehetőséget, hogy megfelelő döntést hozzon. A reflex csak reagál az adott környezeti hatásokra, akciót reakció követ, s vannak helyzetek, amikor ezen tulajdonsága igen jó szolgálatot tesz. Egy reflex miatt húzzuk be a nyakunkat, ha hirtelen hallunk egy elviselhetetlenül hangos zörejt, és egy másik reflex miatt ugrik meg a lábunk, ha a térdkalácsunkat ütögetik.
Egy ugyanilyen reflex dolgozott TJ-ben is, amikor hirtelen elkapták a kezét és olyan erővel rántották meg, hogy meg kellett fordulnia. S a hatás ellenhatást követett, a keze már éppenséggel lendült is, a jól begyakorolt mozdulat parancsa gondolkodás nélkül jutott el agyából a kezéig, azonban a csattanó elmaradt ... Melissa szerencséjére. Hiszen rohadt kevesen éltek eddig túl egy ilyen támadást ellene, a lány viszont egyelőre ép bőrrel fogja megúszni. No, de ki tudja, hogy meddig?
Hallgatta Melissat, az egy szuszra mondott vallomást, elméje kiragadta a megfelelő szavakat és olyan helyre raktározta, ahonnan azonnal újra elő tudja majd csalni. Hallgatta a lányt és be kellett vallania, hogy szavaiban az igazság magva rejtőzködhet, de férfi volt, nehezen vallotta volna be, hogy tényleg nem a másik a hibás. Hallgatta a lányt, majd újra megérezte arcán Melissa puha érintését, amitől becsukta a szemeit és csak élvezte a lágy tapintást, azonban pillái újra kipattantak, amikor Melissa ajkai újra szóra nyíltak, s keze eltávolodott tőle.
S valójában mit akart? Feltette magának a kérdést, de nem tudott rá azonnal válaszolni, hiszen fogalma sem volt róla. Annyira megörült az erekciónak, hogy mindent félretett, minden másodlagos lett és semmi más nem számított. Vajon más lett volna, ha annak idején nem találja el az a repesz? Ha annak idején nem töri ki a nyakát a fickó Phoenixben? Ha annak idején nem árvaházban nevelkedik? Vajon találkozott volna valaha Melissaval, vagy minden fájdalmat az életben azért kellett elviselnie, hogy ez az egyetlen óra kárpótolja mindenért? Nem tudta és túl sokat gondolkodott, ami szinte fájt neki.
- Sose sajnáld azt, ha valamihez nem értessz... - ennyit nyögött ki magából, ennyire volt képes a hirtelen letámadás után, de vajon tényleg csak ennyi volt az egész, amire Trey Jefferson képes volt? Az alvilág szennyének egyik legveszélyesebb mocska ennyire volt hitelesítve?
Közel lépett a lányhoz, kezei a combjai mellett pihentek, egyetlen apró mozdulatot sem tett annak érdekében, hogy Melissahoz érjen. Egyenesen állt a másik előtt, teste egyetlen ponton sem ért a másikéhoz, s csak szuszogni tudott, miközben a lány szemeit fürkészte. Azokat a könny áztatta, lélekkel teli, gyönyörűen hatalmas szemeket, melyek egy pillanat alatt mosolyt csaltak arcára.
- Nem, nem akarom, hogy kitöröld a számomat. - bűnbánó volt a hangja, visszafogott és csendes. Olyan volt, mint egy gyermek, aki pontosan tudta, hogy mekkora baklövést követett el, de mindent megtesz azért, hogy a turpisságért járó büntetés ne rajta csattanjon. - Nem kellett volna erőszakoskodnom, nem kellett volna többet akarnom, mint amennyit adni szerettél volna...
TJ egyáltalán nem ilyen volt, de mindenkinek van egy Achilles sarka, mindenkinek van egy olyan személy az életében, aki teljesen megváltoztatja, aki olyat hoz ki belőle, amit maga sem hitt volna. Talán Melissa volt ez a férfi életében, talán csak a gondolat, hogy lehet ember és ember között több, mint egyszerű kefélés. És amikor erre a lányra nézett, hitt benne, hogy ez nem álom, hanem a valóság.
- Hadd legyek az, aki mellett nem kell félned és hadd segítsek, amiben csak tudok. - tett őszinte vallomást, majd kezeit széttárta, Melissa kezébe adva a döntést, hogy átöleli vagy sem. TJ mindenképpen az utóbbit akarta, de ... vajon mit szeretne a lány? Kíváncsi volt a válaszra.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 11:36 am

Gondolkodnom kellett volna a szavak árja során, meg kellett volna fontolnom, hogy mit mondok, s mit hallgatok el, de már mindegy volt. A találkozásunk pillanatától kezdve őszinteséggel adóztam felé, s ezen szokásosom nem akartam változtatni még akkor sem, ha... még többet adtam magamból neki, ha szinte térképként teregettem ki előtte az érzelmeim és a gondolataim. Megérdemelte, hogy tudja, hogy tudjon mindenről, amik a döntéseimet befolyásolták, s amit bármikor vállaltam, soha el nem tussolva a vétkességemet egy-egy akadályt átlépve.
Még akkor is, ha féltem, muszáj voltam folytatni, ameddig el nem apadtak a szavak, ameddig ki nem mondtam mindent, mit gondolok, miben akartam mást, és mi volt az, ami megijesztett. Talán mindkettőnk részéről. Olyan dolgot tettem, amit azelőtt... ilyen rövid idő alatt soha. Thayer-nek több, mint egy hónapjába telt az, hogy megöleljem, s mellette csak lassan engedtem fel, viszont Trey olyasmit váltott ki igencsak rövid idő alatt, amire soha nem gondoltam volna, de nem voltam képes teljesen kifordulni magamból. Kellett, hogy kapaszkodjak valamibe, s ha már az elveszett, elpocsékolt legősibb erényem elveszett korábban, attól még ugyanaz voltam, aki korábban.
Kósza bólintással válaszoltam az első reakciójára csak, mert igaza volt. Viszont nekem öntudatlanul is lételemem volt az, hogy sajnáljam a ki nem mondott szavakat, az elhangzott igazság felett pedig olykor részvétet nyilvánítsak. Nem tudtam másként működni, s habár nem volt támadó jellegű a férfi közeledése, szinte megreszkettem attól, hogy közelebb lépett, egészen közel, s csak az utolsó pillanatban fogtam magam vissza, hogy elhúzódjak, eltávolodjak tőle, mert azzal csak azt bizonyítottam volna, hogy félelmet keltett bennem, s a lelkemet marcangoló bűntudat addig pislákoló lángja fellobbant volna bennem felperzselve a józanságomat is. Mindezek helyett szótlanul, izgatottan, leverten és mindenféle különös érzés egyvelegével a gyomromban figyeltem őt, azt, ahogy ismét megszólalt, s újra csak egy bólintással feleltem, amit megfejeltem pár szóval:
- Nem tudhattad, hogy reagálok. Másoknál lehet, hogy elérted volna azt, amit szerettél volna - igen, így gondoltam, nem őt hibáztatva amiatt, hogy nem tudtam magam átadni neki a lift fülkéjében, amit nem bántam. Csak azt, hogy nem tudtam neki akkor segíteni.
- Nem félek tőled - suttogtam csak ennyit vissza nem törődve másokkal, a figyelmem, a gondolataim mind Trey-nek szentelődött ebben a pillanatban, s ahogy a karjait széttárta, gondolkodás nélkül küzdöttem le a köztünk lévő parányi légréteget rásimulva a mellkasára, karjaimmal átöleltem a törzsét a bőrdzsekije alatt olyan szorosan megkapaszkodva benne, amennyire csak tudtam, bár fájdalmas érintést még csak meg sem közelítette a mozdulatom. Arcomat belefúrtam a nyakába, hogy elmerülhessek az illatában el nem moccanva mellőle egy pillanatra sem, és csak álltam ott, előtte, érintve őt, s ekkor már más nem is számított, csak az, hogy - remélhetőleg - nem haragudott rám és nem akart volna megbántani ma már.
Fogalmam sem volt, hogy mennyi idő telt el az ölelés kezdete óta és aközött, hogy kissé elhúzódtam tőle, hogy egy puszit adhassak az arcára, amit egy mosoly is követett felnézve a szemeibe, de a karjaim még mindig nem eresztették őt, s csak ekkor bizonytalanodtam el kissé:
- Haragszol rám amiatt, hogy... ilyen vagyok? - fejeztem be inkább másként a kérdésemet, mert szégyenemben süllyedtem volna el, ha újfent a tapasztalatlanságomat kellett volna felhoznom ilyen intim közelségben. De tudnom kellett, hogy mit gondolt és szerettem volna tisztában lenni azzal is, hogy miként vélekedett rólam.. magáról, és a történtekről.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 8:05 pm

Mintha minden kiderült volna, amikor Melissa átölelte és azonnal kapott az alkalmon, hogy viszonozza az érzékeny érintést. Mintha a madarak egyszerre csicseregtek volna fel dallamos szinfóniát ontva magukból, mintha minden szín és minden forma élesebb lett volna egy pillanat alatt, mintha az illatok és zamatok méginkább magával ragadták volna és újfent elvarázsolták, mintha a tapintás még többet jelentett volna a számára, mint eddig valaha. S mindez csak azért, mert egy földre szállt angyal, akit az isteni gondviselés Melissanak nevezett el, újra átölelte és arcát a nyakába fúrta.
Mosolygott, mert nem tudott mást tenni, szorított, mert nem akart mást tenni ... és megnyugodott, mert egyszerűen nem tehetett mást. Esélytelen volt, hogy haragudjon a másikra, hogy a boldogság tiszta érzetét átvette volna valami más a szívében, és akár a Föld is megremeghetett volna a lábai alatt, akkor sem engedte volna el a lányt. Azt nem tudta megmagyarázni, hogy miért, csak azt tudta, hogy mindez nagyon jó, annyira földöntúli, hogy talán meg sem érdemelte.
- Nem haragszom, most már egy cseppet sem... - suttogta Melissa fülébe, majd apró puszit nyomott a fülcimpára, de annál tovább semmiképpen nem ment. - És még mindig áll a meghívás, ha jönnél velem, akkor elviszlek Vegasig ... vagy még tovább, ahova csak akarod.
Nyálas szöveg volt, ezt ő is pontosan tudta, de nem tehetett róla, kikívánkozott belőle a fogadkozás, mert pontosan így gondolta. Így gondolta és annyira felszabadító érzés volt, annyira tiszta és fényesen ragyogó érzés, amit még sosem tapasztalt. Visszafogta magát, hiszen ujjai megint felfedező útra indultak volna, de most is pontosan ugyanolyan jó helyen volt a tenyere, mintha Melissa hátsóját érintette volna. Hiszen a kezei között volt ez a csoda, ez a megtestesült ártatlanság, ez a tiszta jellem, ő pedig nem akarta elhinni, hogy minden szarság ellenére, amit az életben elkövetett, most mégiscsak összeölelkezett egy angyallal.
- Mit szólsz Melissa, induljunk vagy előtte még megérdemlünk mindketten egy csókot a másiktól? - mosolygott a lányra, majd ha igenlő választ kapott, ajkait a másikéhoz érintette, majd nyelvét felfedező útra küldte, hogy megtalálja a párját. Ölelte a kedves teremtést, követelte magának a közelségét és egy picit, egy nagyon-nagyon picit lejjebb csúsztak ujjai, amikor teljesen belefeletkezett a szenvedélybe.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 9:40 pm

Furcsa, feledhetetlen és megismételhetetlen momentum volt az újabb ölelés, s bármennyiben is volt részem eddig, mindig, mindegyik különleges volt. Ahogy itt ez most, Trey-t érintve. Kedvem sem volt tőle távolabb lenni, elmarasztalni az érintését, és valahogy mintha odaillettem volna. Mert azt sem mondhatom, hogy nagyon rég voltam valakihez ilyen közel, s mégis, úgy éreztem, hogy ehhez a férfihez voltam az utóbbi időben a legközelebb. Nem éppen fizikálisan értve mindezt.
Halkan felsóhajtottam, majd el is mosolyodtam a felhangzó szavakra, s a kiegészítésre szinte felragyogott az arcomra is. Igen, abból a megjegyzésből lehettem csak biztos abban, hogy valóban nem érzett irántam dühödt haragot, s csillogó szemekkel figyelve halk nevetéssel válaszoltam, ami szolid mosolygásba váltott:
- Csak Las Vegas-ig mennék, nem tovább. Veled is, és géppel is - értékeltem, és nagyon is pozitívan hatott rám az, hogy az előbb kedves férfiből aztán hurrikán tört fel, s most mégis olyanná vált, mint korábban. Figyelmes volt és nem dobott el ismét, ahogy percekkel korábban akarta volna. Még ki sem bontakoztam az öleléséből, amikor újfent meghallottam a hangját, s mosolyogva néztem fel a szemeibe. - Csak egyet. Egyet szeretnék - nyaltam meg alsó ajkamat is, mielőtt felkacagtam volna halkan, emlékeztetve ugyanazokkal a szavakkal szinte, mint ahogy korábban a liftben is reagáltam az efféle kérdésére, s ahogy odabent a fémdobozban, most sem mozdultam előre, megvártam azt, hogy ő hajoljon hozzám, ő érintsen előbb, hogy a testem... a lelkem és a gondolataim is ismételten köré fonódjanak, míg ajkaink, s most már egész testünk is összeérhessen, mialatt ugyanolyan félénken és óvatosan, alárendelve a tapasztalatának csókoltam vissza. Nem túlzóan felbuzdítva őt, nehogy újra olyan fordulatot vegyen a csók, a közeledésem, hogy aztán ismételten engem bánthasson. Ugyanakkor nem féltem, mert bíztam abban, hogy a szavait komolyan gondolta, s hittem neki. A szemei nem hazudtak. A szavaival sem mondott ellent eddig még, ezért amikor megéreztem vándorló ujjait a testemen, lassan, egészen óvatosan húzódtam csak el a csókból, hogy felmosolyoghassak rá közelről, ki nem tépve magam az öleléséből, abból a biztonságból, amiben mellette voltam, csak vele.
- Nem azt mondtad, hogy ma már nem indulnál útnak? - motyogtam egész halkan, finoman megsimogatva a hátát még mindig a dzsekije alatt. - Igazából a mai napot még én is itt akartam volna tölteni, hogy holnap repüljek vissza Vegas-ba, és... lefoglaltam egy hotelszobát egyetlen éjszakára. Ha gondolod, akkor te is pihenj ma, és úgy holnap haza tudnánk menni. Persze csak ha nincs sürgős dolgod és... ígérem nem foglak zavarni, ha nem szeretnéd, mert akkor csak visszahúzódom majd a szobámba, és olvasni fogok. Egyébként is azt terveztem. Szóval.. azt hiszem akadna még egy szoba abban a szállodában, vagy ha nem, akkor... elrendezzük. Nem szeretném, ha az autódban töltenéd az éjjelt. Már.. ha így gondolod és beleegyezel és... - haraptam el a mondatot, amikor már úgy éreztem, hogy lyukat beszélek mindegyőnk hasába, ezért kelletlenül felsóhajtottam lassan, szégyellős mosollyal felpillantva újfent rá. - Ne haragudj, elragadtattam magam - sütöttem le a pillantásomat, miközben ujjaimmal visszahúzódtak, hogy már csak az oldalát érinthessem a férfinek.

♥️ Razz ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 11:03 pm

Valami olyasmi volt ez a helyzet, mint amikor valakit hipnotizálnak. Pontosan tudja, hogy mi történik vele, de egyáltalán nem tud ellene tennni. Ilyen volt a történet azzal a felfedezni vágyó ujjacskával is, hiszen pontosan tudta, hogy nem kellene, de nem tudta visszafogni a mozdulatot. Lelki szemei előtt látta, amint a vesztébe rohan és amikor Melissa megszakította a csókot, legszívesebben eltörte volna a saját ujjait, hogy még egyszer ne történhessen meg ez a malőr!
Azonban nem törte el, hanem hallgatta a kérdést, amire igenlően bólintott, majd pislogva figyelte a másikat, amint kétszázzal mondta a lehetőségeket, majd mosollyal rázta meg a fejét, hogy mire vállalkozott, amikor felajánlotta a fuvart. - Szerintem mégis a kocsi lesz, nincs nekem pénzem szobát kivenni... - vallott őszintén a férfi, hiszen tényleg nem gondolt arra, hogy az éjszakát San Franciscoban fogja tölteni. Arra meg pláne nem gondolt, hogy mindezt egy szállodában fogja megejteni.
- Volt már így és most sem lesz belőle probléma. - nyugtatta meg Melissat, miközben elengedte őt, mely annyira fájdalmas volt, mint eddig még semmi más. Elengedte őt, de csak annyira, hogy Buickjának ajtaját kinyissa neki, majd amikor a lány beszállt a kocsiba, becsukja utána a nyikorgó fémdarabot.
Előről kerülte meg az autót, majd ő is beszállt a helyére, hogy aztán bekösse magát és ujjait ráfonja a volánra. - Majdnem megkérdeztem, hogy hova lesz a fuvar, de nem ismerem Friscot annyira, hogy tudjam is a helyeket...
Elmosolyogta magát, majd Melissa felé fordult, belenézett a lány szemeibe, ha ő is felé fordította a fejét, majd beharapta alsó ajkát, mint egy rossz Pistike, aki valami turpisságon töri a fejét. Húzta egy kicsit a száját, hogy merjen vagy ne merjen, kérdezzen vagy ne kérdezzen, de végülis arra jutott, hogy nincs mit vesztenie. - Kaphatok még egy csókot?
Szélesedett mosolya újra, majd Melissara bízta az egészet az engedélytől a kivitelezésig.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 11:59 pm

Természetesen képtelen voltam megállni, hogy a zavarom miatt el ne kezdjek kotyogni, mint a legöregebb kávéfőzők, ugyanakkor jó érzés volt ugyanolyan közel maradni Trey-hez, a karjaiban, el nem távolodva tőle, és amikor az ötletemre teljesen másként válaszolt, mint szerettem volna, az addigi reménykedés és mosolygás átfordult valami olyasmibe, ahol kevésbé vártam a folytatást, s csak kínlódó sóhajjal summáztam azt, amit hallottam, kissé tagadólag meg is rázva a fejem.
- Nem alhatsz a kocsiban, ameddig én a hotelben sziesztázom. Nem szeretném, hogy rossz legyen neked - kapaszkodtam bele addig egészen, ameddig el nem húzta rólam a karjait, s valami... hiányzott abban a pillanatban kevesebbnek éreztem magam azzal, hogy nem érezhettem magam közel, kénytelen-kelletlen elhúztam róla a kezeimet is, majd meglehetősen kedvetlenül beszálltam az autóba, elrendezve a dolgaimat az ölemben, a szoknyámat a lábaim körül, egészen addig figyeltem közben Trey mozgását, és megvártam, hogy ő kösse magát be először, csak akkor csattant a kapocs a helyén, amikor már elhúzta a kezét, s szabadon rendelkezhettem a sajátommal, elmosolyodtam közben a szavaira, majd kurta bólintással elmondtam neki, amire emlékeztem. A taxisok mindig a legrövidebb utat választják, ha lehetőségük volt, és ha egyszer már jártam valahol, oda mindig visszataláltam. Csupa sugárutak, jobbra, majd balra, aztán megint jobbra, nagyjából a belváros külső peremére irányítottam őt, a szállodához.
- Sosem voltam még a pilóta jobb keze, de ígérem, hogy nem használom a hajtűkanyar kifejezéseket - mosolyogtam rá cinkos pillantással, kíváncsian várva, hogy milyen reakciót csalhatok ki belőle elodázva a csók kérdést, amire elpirultam. Megint. Mintha nem ért volna az ajka az enyémhez a mai napon már megszámlálhatatlanul sokszor! Mégis.. olyan új volt, minden egyes alkalommal szinte az elsőnek éreztem. S emiatt csak még inkább zavarba jöttem, de... emlékeztem a liftben megemlített férfire, arra, aki mindig félt, mégis megtette azokat a bizonyos ugrásokat.
- Csak.. egyet - mosolyogtam rá szélesen harmadjára is ugyanazt a szófordulatot használva, hogy a mellkasomon keresztülhúzódó biztonsági öv részt lehúzhassam a hasamhoz, így félig-meddig kibújva belőle áthajoltam Trey-hez, ám ahelyett, hogy megcsókoltam volna, ajkaim ajkai felett várakoztak izgatottan és türelmesen egyszerre, hogy szinte mosolyogva simulhassanak rá a férfi szájára finoman, nem elkapkodva egyetlen pillanatot sem, újra megízlelve a belőle áradó édes bűnösséget, amit most nem bántam egyáltalán, sőt... vágytam rá. Nem mélyítettem el szenvedéllyel a csókot, ahogy korábban ő tette, mert nekem erre volt most szükségem. S amikor elhúzódtam tőle, akkor sem végleg, csak hogy aztán egy hosszú puszit adhassak búcsúzóul az ajkaira, és amikor visszahúzódtam, akkor is felé fordulva süppedtem az ülésbe mosolygó arccal nézve a férfit.
- Nem szeretném, ha a kocsiban aludnál. Megengeded, hogy... a fuvarért cserébe elrendezzek neked egy szobát? Én szeretném. És jobban is érezném magam, ha nem arra kellene egész éjjel gondolnom, hogy amíg én kényelemben érzem magam, neked sehogy sem jó - tenyeremmel érintettem meg a kézfejét, ujjaim csúsztak ujjain végig, reménykedve, hogy nem fog elutasítani engem. - Kérlek, Trey. Hadd segítsek neked most én - egészen halkká váltam, s reméltem, hogy bele fog egyezni, s ha mégsem... akkor valami mást fogok kitalálni.

♥️ Razz ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2014 10:11 pm

Mindig csak egyetlen csók... Mintha Melissaba lenne programozva, hogy a feltett kérdésre ezt válaszolja, de nem zavarta addig, amíg akarata teljesül. Mert végülis miért lenne tőle ideges? Adva van egy gyönyörű és csodálatos nő, aki ráadásul remekül csókol és adva van egy idegbeteg állat, akit ráadásul Treynek hívnak, s úgy csőröznek egymással, mint bakfis kisiskolások, akik elszöktek az ebédszünetről, hogy a tesiszertár félhomályában, a medicinlabdák árnyékában puszilkodjanak. És ez tök szupi volt!
- Jól van, akkor mutasd az utat, én pedig követlek. - jelentette ki, majd megvárta az első utasítást, aztán felbőgette a több, mint hat literes V8-as benzinzabáló motort és a megadott irányba indult. - Ez ilyen férfidolog...
Pillantott egy szívdobbanásnyi időszelet erejéig a lányra, majd folytatta. - Nem fogadhatom el tőled a szobát, mert azzal sérteném az önérzetemet. Tudom, hogy ez ilyen macsós baromság, de akkor is a kocsiban fogok aludni. - követte a másiktól kapott vezényszavakat, hol jobbra kanyarodott, hol balra váltott sávot, néha pedig csak egyenesen ment, mindenféle megszakítás nélkül. Ki-kipillantott a kocsiból, figyelte a város fényeit, mely annyira más volt, mint Las Vegas villódzó sokasága. Itt mintha lassabban folyt volna az élet, mintha mindenre több idő jutott volna, mintha egy teljesen más világ lett volna, mint amit Vegasban hátrahagyott.
S valóban... Ott négy év alatt egyszer sem állt fel a farka, itt pedig elég volt hozzávetőlegesen egy óra; ott egy olyan csaj várja haza, aki csak érdekből volt vele, itt pedig egy angyal ült most mellette, aki önzetlenül maradt mellette; ott pénz, drogok, fegyverek és kurvák, itt pedig egy könnyed kocsikázás egy gyönyörű nővel. Mennyivel másabb lenne, ha ez lenne az élete?
- A kocsit meg mindenképpen hazaviszem, szóval ez nem cserealap. - kacsintott, majd csettintett a szájával és újra sávot váltott. - Még mennyi, amíg odaérünk?
Húzta le a kocsi ablakát, majd egy cigit pattintott a szájába és öngyújtójával parazsat varázsolt a nikotinos rúd végére. Mélyet szippantott, majd kifújta a nagyvilágba. Úgy tartotta a koporsószöget, hogy füstjének legnagyobb része a kocsin kívülre kerüljön, de még így is sikerült bebüdösítenie az utasteret. - De bunkó paraszt vagyok. Meg sem kérdeztem... Kérsz egy cigit? Szolgáld ki magad nyugodtan... - mutatott a szélvédő alatt lévő dobozra, hogy aztán újra beleszívjon sajátjába.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2014 10:53 pm

Bármennyire is hangzott határozottan mindaz, amit mondott, igyekeztem nem belenyugodni abba, hogy nem fogadja el az ajánlatomat. Mert mi mást tehettem volna? Eddig sem tudtam kiállni magamért azt leszámítva, hogy nem bírtam elengedni ős és utánaszaladva.. most éppen a férfi autójában ültem. Felsóhajtottam halkan csak.
- Ahogy szeretnéd, Trey - bántott ez a bizonyos férfi dolog, s ekkor jöttem rá, hogy nem csak a nők tudnak csökönyösek lenni, az ellenkező nem is kivette osztályrészéül a büszkeségüket. S erről Monsieur Moreau jutott eszembe, akivel szemben ugyanúgy tehetetlen voltam a liftben, nem megvédve az igazam, s kihagyva a kínálkozó lehetőséget. Halk, bár hosszú sóhajt eresztettem ki ajkaim közül, ahogy elkényelmesedtem az ülésen újfent amellett, hogy az utat figyeltem és csendes szavakkal segítettem Trey-t a vezetésben.
- Hamarosan ott leszünk a szállodánál, viszont holnap szeretném, ha a költségeket megfeleznénk. Végtére is elviszel, és nem szeretek senkinek sem tartozni. Még ha erre azt is fogod mondani, hogy nem tenném. Kérlek - mosolyodtam el lágyan, s ha épp akkor váltott, akkor finoman simítottam végig a kézfején csak futólag, azonban nem akartam őt akadályozni, egyszerű, gyors, ám kellemes mozdulat volt csak a részemről, pillantásommal végigkövettem azt, ahogy rágyújtott, ahogy a füst elhagyta felfelé, majd kifelé kígyózva ajkait, s még akkor is őt lestem, amikor megkínált a cigarettával, amire csak megráztam a fejem nemlegesen:
- Nem, köszönöm. Még sosem dohányoztam - mégis a dobozért nyúltam óvatosan, hogy ujjaim börtönébe zárjam azt, felnyitva a dobozt pedig megszagolgattam a dohányt a kis tekert rudacskákban. - Művészek százai éltek a dohány, az alkohol, vagy éppen a drog adta élvezetekkel és kábulattal, én mégis inkább a zenét választom alkotás közben. Megnyugtat és olyan, mintha egy újabb világot nyitnának előttem meg a dallamok - magyaráztam egészen halkan, még ha nem is volt ez a kérdés, mégis úgy gondoltam, hogy ezzel talán magyarázatot adhatok a reakcióim okaira. - Még egy tömb balra a következő kanyar után, és ott is vagyunk az Adagio-nál - váltottam témát, és amennyiben követte a szavaimat, akkor valóban oda is jutottunk, a jótékony csendet választottam addig, ameddig a motor meg nem állt, s Trey a kulcsot el nem fordította, de... valahogy még mindig nem tudtam beletörődni abba, hogy ő a kocsiban töltené az éjszakát. Ez butaság lett volna. Beharaptam az alsó ajkamat elgondolkodva, bent hagyva a biztonsági övem csatját is a helyén, miközben elkezdtem babrálni a táskával és a kalappal az ölemben.
- Szeretném, ha bejönnél velem - pillantottam rá au autó csendjében, miközben a város kevésbé volt zajos és lármás, mint Las Vegas-ban. Nem bántam a város nyüzsgését otthon, de olykor kellett a nyugodtabb környezet is. - Utána ígérem nem foglak visszatartani, hogy a kocsiban éjszakázz - ezt némileg kedvetlenül, sokkal inkább szomorú felhanggal a hangomban sikerült megjegyeznem, hogy aztán egy kattintással megszabaduljak az övtől magam előtt, hirtelen izegni-mozogni kezdtem az ülésben, hogy Trey felé fordulhassak, amennyire csak tudtam, s egy vidám, kedves mosollyal néztem a szemeibe. - De előtte szükségem lesz alvás előtt az ölelésedre. Úgyhogy mindenképpen be kell jönnöd, mert még nem vagyok álmos - őszintén pislogtam rá, és valóban.. még órákig nem bújtam volna ágyba egyébként sem.

♥️ Az első bekezdésed nagyon édes lett, megmosolyogtam :pls: ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2014 11:42 pm

Nem mondott semmit arra, hogy osztozzanak a költségeken, mert legbelül igazat adott a lánynak, hiszen mégiscsak benzinnel működött a Buick, méghozzá elég sokkal és azt nem adnak mosolyra a kútnál. Bár Melissa mosolya megfizethetetlen volt... Azonban mégsem szólt egy szót sem, csak hümmögött, mint akkor, amikor a zenéről kezdett el beszélni. Megvakarta a fejét, szippantott egy slukkot, majd bólintott kettőt.
Eszébe jutott, hogy hány és hány művészpalántának adott már el drogot, hogy mennyiféle remekműhöz szolgáltatta már az ispirációt és vigyorognia kellett. - Parancs, vettem!
Szólalt meg végül arra, amit értett is, hiszen az még meg volt neki, hogy melyik a bal keze, s amikor befordult, azonnal meglátta a helyszínt, a szállodát, ahol Melissa szobát vett ki magának. Lassított, hiszen egy parkolóhelyet keresett magának, majd amikor végül megtalálta a lyukat, ahová becsusszanhatott, kivágott a forgalomból és leparkolta a verdát. Jó mélyet szippantott a cigarettából, majd már nem kívánta tovább és kidobta az ablakon, nem tudva, hogy ezzel események láncolatát indítja el, mely végül egy arizonai farmer vacsoráját tette tönkre mához képest öt hónappal és tizenkét nappal később.
- Szeretnék bemenni veled. - válaszolt neki szinte azonnal, majd kikapcsolta a biztonsági övet, hogy aztán odanyúljon a kesztyűtartóhoz. Mozdulata amilyen ártatlan volt, olyan felkavaró lehetett Melissa számára, hiszen ha a lány megengedte magának, hogy váltás közben érintse meg a kézfejét, így feljogosítva érezte magát, hogy a másik térdkalácsához dörgölőzzön egy aprót, miközben kinyitotta a tárolórekeszt. Rágót vett ki onnan, majd dobott be kettőt, hogy aztán a félig teli dobozt visszategye helyére.
Nem kért elnézést, de mosolyogva pillantott fel a lányra, majd újra hátradőlt az ülésben és kivette a zárból a kulcsot. Melissara nézett, majd hallgatta újabb szavait. - Még senki sem mondta nekem, hogy szüksége lenne rám az alváshoz...
Mosolyodott el, majd megsimogatta a másik arcát és kiszállt a kocsiból, hogy aztán annak elejénél várja meg a lányt. - Csak annyit kérek, hogy lehetőleg a lépcsőn menjünk!
Vigyorgott a poénon, majd bármit is csinált Melissa, követte őt lassú lépteivel.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2014 12:13 am

Lassan, kedves mosollyal fogadtam a szavait, azonban nem éreztem úgy, hogy azok jogosak is lettek volna, de nem ellenkeztem, helyette csendben figyeltem a manővert, mialatt azon gondolkodtam, hogy végül akkor most belement-e az ajánlatomba, avagy majd el fogja hárítani azt is, ahogy korábban a szobafoglalást.
Még szinte végig sem mondhattam a következő gondolatot, amikor válaszolt, s kissé felkészületlenül is ért, ám csak mosolyogva bólintottam. Nem akartam őt győzködni, azt szerettem volna, ha saját akaratából tette azt, amit akart és szeretett volna, kissé megkövülten figyelve, ahogy átnyúlt az én térfelemre, hogy aztán engem érinthessen. Ujjaim még inkább rászorultak a táska anyagára bőszen morzsolgatva azt, s csakugyan.. újfent elpirultam picit, de minden egyes mozdulatot megfigyeltem, mert mégis mi mást tehettem volna? Egy szinte ugyanolyan szűk légtérben voltam vele, mint korábban is, viszont mindkét eset másmilyen Trey-t mutatott meg nekem. Pontosabban... ugyanaz a férfi volt, de itt, idebent sokkal inkább határozottabb volt, amit ugyancsak kedveltem. Őt kedveltem.
Az alvás előtti ölelős gondolatomra érkezett válasza megmosolyogtatott, s egyben el is gondolkodtam, hogy.. tulajdonképpen én sem kértem még soha ilyet.
- Nem alvós macinak kértelek. De jól esik a közelséged és megnyugtatsz. Te is - válaszoltam némi zavarral a hangomban, s arcom sem arról árulkodott, hogy gyakorta szoktam ilyeneket mondani. Meg is köszörültem a torkomat gyorsan, bár halkan, végül egy halovány, kedves mosollyal nézhessek rá. Az az ártatlan simítás pedig számomra.. nem volt az. Egy pillanatra lehunytam a szemeimet is, de mielőtt még az autóban felejtődtem volna, gyorsan kiszálltam, mellé sétálva pedig oldalra billentettem a fejem, ahogy felnéztem Trey szemeibe.
- Nem szeretném, ha még egyszer rosszul lennél. És csak a harmadikra kell felmennünk - egyetlen kósza, vágyódó pillantást engedtem csak meg a keze után, de leküzdve a késztetést, hogy utána nyúljak és magamhoz vonjam, inkább megindultam, s ha követett, akkor egy gyors becsekkolást követően a recepción egy újabb mosollyal néztem fel a férfi szemeibe, annak ellenére is, hogy a pult mögött ülő hölgy minden áron megpróbált rábeszélni engem egy duplaágyas szobára. Kissé bűntudatom is volt, de egyelőre tartottam magam ahhoz, amit Trey mondott korábban. Mégis inkább a férfire szenteltem most minden figyelmem, ahogy őt figyelve elindultam a lépcső felé, nem megelőzve őt... valahogy sosem szerettem mások előtt lenni azon morfondírozva, hogy valamit még mindig nem tudtam róla, de egyelőre próbáltam csendben maradni. De tudtam, hogy nem sikerül ez a tervem sokáig.
- Most már elmondod, hogy hogy képzeled életed utolsó napját? - vágtam bele kertelés nélkül és kíváncsian, amikor az első lépcsőforduló után eltűntünk mindenki szeme elől, s csak magunk maradtunk. - Azt mondtad, csodálatos lenne.. miért? - mosolyogtam rá türelmesen, ahogy arcának profilját néztem, ujjaimmal kissé megemelve a szoknyám hosszú anyagát is, hogy el ne essek lépegetés közben.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2014 12:57 am

Követte a lányt, miért ne követte volna, talán a világ végére is és azon is túl. Természetesen ment utána és még az ajtót is kinyitotta volna előtte, ha az nem a forgó fajtából való lett volna. Megszállta az úriemberek viselkedése, előzékeny volt és udvarias. Figyelte, amint egyezkedik a recepcióssal, ahogyan néha megkomolyodnak finom vonásai, ahogyan próbált meggyőző lenni és végül keresztül vitte az akaratát. Szimpla ágyas szoba, ez lett végül a kialkudott megoldás.
Aztán rápillantott a liftekre, hatalmasat sóhajtott és olyan messzire elkerülte, amennyire az emberileg lehetséges volt. Nem akart újra arra gondolni, ami másfél órával ezelőtt történt, nem akarta újra érezni a görcsös merevséget és az izzasztó félelmet, távol akarta magát tartani minden olyan dologtól, ami arra a bizonyos malőrre emlékeztette. Kivéve Melissat, hiszen ő nem volt része a problémának, ő a megoldás volt és ameddig élni fog, hálás lesz a lánynak ezért.
Melissa azt választotta, hogy egymás mellett menjenek, így ezen nem változtatott, csak ment vele egyre magasabbra. - Látom, ez nagyon foglalkoztatja a fantáziád...
Mosolygott a lányra, majd a lépcsőforduló korlátját megragadva lendült meg a teste bal talpa körül. Gyerekes volt most egy pillanatra, majd amikor újra a fokok következtek, hirtelen megkomolyodott és annak rendje szerint használta a lepcsőházat.
- Szarkazmus, a csodálatos szó hangsúlyát úgy hívták, hogy szarkazmus. - kicsit kioktatónak tűnhetett első hallatra a válasz, de a mosollyal talán csillapította mondandója élcét. - Nem tudom, ezen még sosem gondolkodtam el... Ha tudnám, hogy nincs holnap, akkor mit csinálnék?
Morfondírozott a következő lépcsőfordulóban, ahol újra előadta pörgő magánszámát, majd folytatta tovább a töprengést hangosan. - Az biztos, hogy nem ülnék otthon, hogy várjam a végét, hanem kimennék az emberek közé, aztán...
Nem folytatta, mert nem folytathatta. Az első gondolata az volt, hogy mindenkit fejbelőtt volna, akivel találkozik. A második pedig az, hogy nem pisztollyal, hanem karddal végezne velük, fejlevágással a pontosság kedvéért. Nagyot sóhajtott, majd fintorra húzta a száját, s hirtelen megkérdezte önmagától, hogy vajon mit veszíthet? Eddig is őszinték voltak egymással, most miért ne lenne az? Ezt azonban nem mondhatta el, nincs olyan isten a világon, aki rávette volna.
- Aztán nem tudom... De annyi biztos, hogy nem egyedül akarnék meghalni. - mentette a helyzetet, talán, nem biztos, majd Melissahoz fordult. - És te mit tennél?

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2014 11:34 am

Otthon, Las Vegas-ban is alig-alig hívtam valakit az otthonomba, és igaz, hogy San Francisco csak ideiglenes szállást biztosított, én mégis ugyanolyan intim helyzetben éreztem magam. Érthetetlen volt számomra, hogy valakit, akit szinte nem is ismertem, ennyire kezdjek hozzá kötődni, hogy beengedem őt az életembe, de ezen nem akartam sokáig gondolkodni, mert akkor biztos, hogy elbizonytalanodtam volna és minden további történést megakadályozott volna a megjelenő félsz és görcsösség. Minden, amit eddig elértem, és hagytam, hogy megtörténjen, sodródjon a maga medrében, szertefoszlott volna. Ezt pedig nem engedhettem.
Szinte megkövülten figyeltem, ahogy egy felnőtt férfitől szokatlanul Trey megpördült tengelye körül, de leginkább a csodálkozás és a gyermeki felszabadultság lepett meg, ami ebben a mozdulatban megbújt, s nem tudtam magamban tartani a feltörő vidám mosolygást, és csak akkor indultam meg, amikor már kiszórakozta magát, s a hallott szavakra némiképp elszomorodtam.
- A liftben úgy tűnt, hogy okkal mondtad - igyekeztem nem a szarkazmus szóra összpontosítani, mert nem tudtam volna kinézni belőle. Pontosabban... másokkal, más helyzetekben elképzelhető volt, hogy Trey ilyesmit érezzen, gondoljon, de mellettem... feladtam, s ahogy ismételten megperdült, újra mosolygással kísértem a mozdulatát, s megint csak bevártam őt, vagy inkább kissé lemaradtam, hogy ismét beérhessem aztán. A felhangzó szavakra kíváncsian néztem a férfi profilját türelmesen pislogva rá a folytatást várva, de végül a konkretizálás elmaradt. Felsóhajtottam halkan, s tiszteletben tartottam a választ. Ugyan ki gondolkodott volna azon, mit tenne meg életének utolsó napján? S vajon ki tudta, hogy pontosan mikor érkezik el élete fonalának utolsó szakasza? Csakugyan.. furcsa vágy volt mindezt tudnom, de mindig is szerettem olyan kérdéseket feltenni, s olyan válaszokat kapni, amelyek nem egyszerű, ösztönös szavak voltak csupán, hanem jelentőségteljessé tette a beszélgetést.
Pillanatnyi gondolkodást engedtem csak meg magamnak a témát illetően, hogy kicsit elmorzsolgathassam a kalapom anyagát ujjbegyeim közt, arcomon látszott is, ahogy gondolkodóba estem, de aztán egy kissé szomorkás mosollyal néztem le a lépcsőkre, ahogy a lépegetés során eltűntek alattunk-mögöttünk.
- Mindig is foglalkoztatott a halál gondolata - kezdtem bele alig meggyőzően, bocsánatkérő mosollyal. - Mindenki túlmisztifikálja, de közben igazából senki sem tudja, hogy mi van utána. Hihetnék a Paradicsomban.. a nagy feketeségben, de inkább csak félek tőle. Nem az elmúlástól, hanem attól, hogy nem tudom, mi lesz akkor - köszörültem meg a torkomat hirtelen, hiszen magára a kérdésre még jócskán messze volt a válaszom, úgy tűnhetett, hogy a magyarázatomat a csupasz Ádámnál és Évánál kezdtem, ezért felérve egy újabb lépcsőfordulóba magamhoz öleltem a kalapot úgy, hogy ajkamat nyomtam a pereme anyagához szinte elbújva amögött, s ha Trey ismét pörgött, megint csak mosolyt csalt arcomra a mozdulattal.
- Amennyire szeretek másokkal lenni, nekem nem okozna gondot az egyedüllét sem. Ha látnák az elmúlásom, az szomorúsággal töltene el, és bűntudatom lenne, hogy olyan helyzetbe sodortam őt.. őket, amiben nem kellene részt venniük - már magától a témától is elszomorodtam, s semmire és senkire sem nézve, ahogy jobban belegondoltam ebbe, akaratlanul is könnyeket csalt ki szemeimből ez a helyzet lépegetve a lépcsőfokokon. - Nem akarok senkinek sem fájdalmat okozni.. de a legvégső pillanatig másokkal szeretnék lenni, hogy segíthessem őket. Láthassam a boldogságukat anélkül, hogy ők tudnák, hogy a részemről hamarosan mindennek vége - fejeztem be csak egészen halkan egy újabb lépcsőfordulóban, egészen halvány mosollyal nézve csak Trey szemeibe, hogy aztán meginduljak a lépcsőn szótlanul, az előbbi szavakon gondolkodva, s valóban arra jöttem rá, hogy tényleg ezt szeretném. Nem nagy utazásról, belső megismerésről fantáziáltam, hanem arról, hogy látni akartam mások vidámságát. Az feltöltene élettel. Még ha tudnám is, hogy nem sokáig vihetem magammal ezek emlékét.
- Ne haragudj.. nem ilyenről kellene beszélgetnünk - pirultam el kissé, hogy valahol egészen máshol járjon a fejem.. valahol aközött, hogy hamarosan a szobámhoz érünk és hogy.. tulajdonképpen mit is csinálok, de nem akartam meggondolni magam. Nem akarta gátat szabni annak, ami eddig történt, s újra emlékeztettem magam arra, amit még a liftben mondott utoljára nekem, ezért ha továbbindult, én akkor sem léptem utána, s nem is mozdultam el onnan, és ha ő visszafordult felém, akkor ajkamat beharapva pillantottam végig a testén. - Magadhoz ölelnél, Trey? - mosolyodtam kissé, magam sem értettem miért. Tudtam, hogy a csókjára is szükségem lesz, nem csak a közelségére, de azt pirulás és zavar nélkül nem mertem volna megérdeklődni.

♥️ Ez a pörgés-forgás nagyon megmosolyogtatott Razz ♥️

Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 2 Icon_minitime

Melissa és TJ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Mi-Cha & Melissa
» Jerry & Melissa
» Melissa és Zane
» Mina & Melissa
» Jeff & Melissa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-