KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 269 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 269 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (281 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 5:45 am-kor volt itt.

Megosztás

Melissa és TJ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Melissa és TJ - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jún. 30, 2014 7:30 pm

Csak figyelte őt, figyelte és hallgatta minden egyes szavát. Elgondolkodott, hogy egy ilyen fiatal és életerős nőt mi a pénisz miatt foglalkoztat a halál gondolata, miért mondja azt, hogy mindig is érkelte az elmúlás és a élet utáni semmi. Mert ő tényleg úgy gondolta, hogy amint meghal valaki, annak konyec, finito, the end, fin és még a pöcs tudja, hogy hány nyelven mondhatná azt, hogy vége. Mert, amint az élet szikrája kialszik, onnantól nincs semmi.
Ha egy emberre pisztolyt fog és meghúzza a ravaszt, akkor bizony elvesz a másiktól valamit, ami megismételhetetlen és egyszeri. És utána nincs semmi, sem Menny vagy Pokol, nincsenek angyalok vagy ördögök és nincs üdvözülés vagy kárhozat. Csak azok szomorúsága, akiknek valamiért hiányozni fog az elhunyt, de abban is biztos volt, hogy érte senki, kurvára senki nem fog könnyeket hullatani.
- Nem haragszom... - apró mosollyal próbálta megerősíteni mondandóját, majd folytatta. - Ha neked fontos a téma, akkor ki vagyok én, hogy beléd fojtsam a szót?
Alig fejezte be, máris egy újabb érzés kerítette hatalmába, mégpedig a meglepettség. Figyelte őt, nézte, ahogyan kicsit tépelődik, majd kérdezett és abban a szent pillanatban egyetlen más gondolat sem keringett a fejében, csak a reflex szerű válasz, amivel megölelte Melissat.
Szorosan magához húzta a törékeny testet, jobbja a lány derekánál, balja pedig annak vállain kulcsolta át a másikat, hogy aztán belefúrja magát Melissa kecses nyakának hajlatába, egészen közel hajtva száját annak füléhez. - Hogy lehet az, hogy neked fontosabbak mások, mint önmagad?
Nem várt választ, de kérdését fel kellett tennie. Csak álltak ott a lépcsőfordulóban, miközben egy fiatal pár szaladt el mellettük kacagva, vihogva. Talán friss házasok voltak, akik éppen most ünnepelték a nászutukat. Az is lehet, hogy csak tegnap találkoztak és még minden olyan friss, minden olyan új volt közöttük, hogy az egész világgal közölni akarták boldogságukat. De az is lehetett, hogy csak két jó barát volt, akik egy ostoba tréfán nevettek önfeledten, nem törődve semmi mással.
Nem tudhatta és tegnapig, sőt két órával ezelőttig még nem is nagyon érdekelte volna... Most azonban mintha átkapcsolt volna benne Melissa valamit, megnyitotta volna az érzéseket a szívében, átállított volna valamit az agyában, amitől érdeklődőbb lett. - Mert az ember nem ilyen... Csak magával törődik és csak akkor másokkal, ha abból valami haszna származik.
Elhallgatott egy pillanatra, majd kihámozta magát Melissa vállából, hogy folytassa. - Azt, amit a liftben tettél értem, más nem tette volna meg, éppen ezért hálás vagyok neked ... de ha mindenkivel ilyen segítőkész vagy, akkor valaki egyszer ki fogja használni. Nagyon ki fognak használni...
Egy másodpercre elpillantott Melissa feje felett, majd újra a lányra nézett, annak angyali arcára, vöröslő pírjére, hatalmas szemeire, félénken mosolygó ajkaira. - Nem félsz attól, hogy kihasználom a kedvességedet és olyan történik az éjszaka, amit te nem akarsz? Nem félsz tőlem?
Vissza az elejére Go down

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jún. 30, 2014 10:25 pm

Néhanapján egészen magamra húztam a csend puha takaróját, amikor senkit sem engedtem be, senkinek sem nyitottam ajtót, s habár mosolyogtam és válaszoltam, senki sem láthatott. Természetesen mindvégig én voltam, de kellett olykor az üresség azért, hogy az élet csak úgy elfolyjon mellettem, körbeöleljen lágyan úgy, hogy közben nem történt velem mégsem semmi sem. A mai nap egészen más volt. Tudtam, habár nem voltam vele tisztában, mégis hagytam, hogy a bennem megbúvó gátak, az engem görcsösen akadályozó nemek és talánok a háttérbe szoruljanak. S ha engedtem is úgy-ahogy a férfinek, végig önmagam maradhattam, s csak ez számított. Minden pillanatban vele lenni. Ténylegesen, egy percet sem kihagyva az élet folyamából.
Talán ez a tény lendített azon a gondolaton, hogy Trey ölelésére vágytam, s amikor kérdések nélkül már ott is volt, közel hozzám, minden további nélkül simultam bele az ölelésébe, gyengéden megkapaszkodva benne két kézzel, ahogy a hátára fonódtak karjaim, hogy a lehető legnagyobb felületen érezhessem őt magamon. Nem tudtam, miért akartam ezt, nem tudtam, miért volt minderre szükségem, de azt igen, hogy mellette sokkal nyugodtabb voltam és jobban éreztem magam. A feltett kérdésre belemosolyogtam a vállába és ha tehettem volna, akkor biztosan tiltakoztam volna, de leginkább csak azzal voltam elfoglalva, hogy el ne engedjem őt csak egy picit elpirulva, ahogy a páros megjelent, pillantásommal végigkövettem a boldogságtól sugárzó arcukat, s örömüktől valahogy távolabbinak tűnt az iménti halálos téma, valamennyire megkönnyebbülést is hoztak az életigenlésükkel. Ettől az érzéstől pedig csak még jobban beburkolóztam Trey illatával, a bőrkabátjának füstös puhasága elűzött belőlem minden kétséget.
- Mindenkinek más a fontos. Sokaknak a maguk boldogsága, másoknak pedig az, hogy segíthessenek másoknak - hangom komollyá vált, ugyanakkor valóban naivan hittem, hogy mindenkiben ott rejtőzött a jó. Senki sem lehetett csupa ridegség, mert minden egyes ember a maga ártatlan szeretetével jött a világra. Eleve rossz... nem létezett, csupán a körülmények tették egyikké és másikká az emberek sokaságát. S mindezt elfelejtették azok, akik nem ugyanazt az utat választották, mint... bárki más. Hiszen a gondolkodás, a reakciók nem belénk ivódott ösztönös cselekvések, hanem tapasztalatok összessége.
Ahogy kissé elhúzódott, engedtem neki, s nem is tiltakoztam, ugyanakkor ahogy ő is megkomolyodott, valahogy leolvadt arcomról a mosolygás fantom ígérete, a hallottakra pedig... eleinte nem is tudtam, hogy mondjak-e bármit is, vagy hogy egyáltalán szerette-e volna, hogy a véleményemmel éljek. Valahogy nem ment az sem, hogy őt figyeljem; pontosabban az arcát, ezért is sütöttem le a pillantásomat s állapodtam meg a kabátja zipzárjánál mellkas tájékon. Elhúztam a tenyereimet is a hátáról, de el nem engedtem őt, csak ujjaim siklottak a kiszemelt pont alá a mellkasán.
- A dühödt, ingerült énedtől tartok - szólaltam meg egészen halkan, csak futólag fellesve a szemeibe. - Azzal nem tudok mit kezdeni - mozdultam meg az ölelésben, de el nem húzódva még mindig tőle. Tudtam, hogy még nem válaszoltam meg mindent, és nem is akartam volna megváratni őt, de egy bátortalan mosoly után apró puszit adtam az arcára, elpillantva róla pedig egy ideig a falat és a lépcsősort figyeltem.
- Hiszek abban, hogy nem bántanál. A liftes eset miatt. Azért, mert ott segítettem neked, és a csókok következményénél sem voltál erőszakos, pedig tudtomra adtad, hogy mit értem el nálad - vörösödtem el hirtelen, de nem adtam teret a zavaromnak, hanem inkább folytattam:
- Kijutva onnan soha nem kellett volna újra látnod, ehelyett holnap veled utazom haza. Butaság lenne kihasználnod olyasmit, amit aztán te is megbánnál. Te nem így látod? - lehet, hogy számára nem teljesen ez volt a magyarázat, de én szentül hittem minden egyes kimondott szavamban, a férfiben, és abban, hogy amiatt, ami összekötött minket, nem csak egy haszontalan időtöltéssé válok majd a szemében a jövőben.
Óvatos, engedélyt kérő mosollyal néztem fel rá, elengedve őt pedig egy kicsit elléptem tőle, ha hagyta, azonnal a keze után nyúlva, ujjai közé fűzve a sajátjaimat, hogy tudja, nem akartam őt elutasítani, egyszerűen csak.. nem állhattunk egymásba kapaszkodva a képtelenségig.
- Még egy emelet és a szobámnál vagyunk. Persze még pár ajtó, de mindjárt - mosolyogtam rá újfent, és ha nem tiltakozott, akkor megindultam a lépcsőkön egy ideig morfondírozva valamin, amit tudtam, hogy úgysem bírok magamban tartani.
- Te félsz tőlem? Vagy bármitől, ami velem kapcsolatos? - kérdeztem egészen halkan, aligha összeszedetten és a legkevésbé sem bátran. De tudni szerettem volna rá a választ, mielőtt a szobámba engedtem volna. Természetesen mindenképpen ott kötöttünk volna ki, de akkor is jobb volt tudnom. Mindent.

♥️ ömmm :lávmí: ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jún. 30, 2014 11:39 pm

Jól tette Melissa, hogy tartott tőle, legalább is az ingerült TJ-től. Talán azt az esetet kellene elmesélnie, amikor csak azért kellett egy srácnak meghallnia, mert egy italt rendelt Beckynek. Annak a lánynak, akit magának követelt, aki - végülis - a tulajdona volt, akit egy üzlet miatt kapott meg. Egy része szerette a lányt, de inkább csak a birtoklási vágy volt a nagyobb és amikor az a pubi ezt megkérdőjelezte, akkor valami eltörött benne. Valami annyira meghasadt az elméjében, hogy megfogta a kiküldött italt és a srác mellkasába vágta. A pohár természetesen eltörött, a szilánk pedig olyan szerencsétlenül robbant a fiú testébe, hogy utat talált magának először annak tüdejébe, majd a szívébe. Persze az sem segített, hogy tizenöt-tizenhat ökölcsapást kellett elviselnie, de úgy lehetett, hogy a negyediknél már megállt a szíve, így a többit nem érezhette. És igaza volt Melissanak abban is, hogy azt a TJ-t nem tudná kezelni. Senki sem tudta...
- Én is szeretném azt hinni, hogy nem tudnálak bántani ... nem akarlak bántani. - vallott őszintén, majd elmosolyodott, amint a lány szavait hallotta és amint a puszit kapta.
Valóban butaság lenne, de ő már annyi butaságot csinált az életében, hogy azokat inkább már a hülyeség, a faszság és a baromság kategóriákba lehetne sorolni. Azonban nem mondott többet, inkább hagyta, hogy vezesse őt Melissa, utána lépkedett fel a lépcsőkön, majd hallgatta a kérdést, ami levarázsolta arcáról a mosolyt és megállásra kényszerítette. Ha Melissa nem állt meg azonnal, akkor ujjai kicsúsztak a lány kezéből, s így karja lehullott combja mellé.
- Nem félek tőled, inkább attól, amit jelentessz... - meg kellett köszörülni a torkát, mielőtt folytathatta volna a gondolatot, mert kellett neki az a pár pillanatnyi szünet, hogy rendezzen mindent a fejében. - Gyönyörű nő vagy Melissa és ha egy szobába kerülök veled, nem biztos, hogy vissza fogom tudni tartani magam. Félek attól, hogy megint félreértelek, hogy megint átlépek egy olyan határt, amit te nem hajlandó...
A falnak dőlt, majd felnézett a plafonra és sóhajtott egy hatalmasat.
- Nem jó szó az, hogy félek ... inkább. A fasz tudja... - megállt megint egy pillanatra, majd a lányra nézett és megrázta a fejét. - Még sosem volt így, hogy egy nő ennyire megérintett. Nemcsak az ujjaival, de a lelkével... És nem akarom elbaszni azzal, hogy ... önmagam legyek.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2014 9:28 pm

Feltételek nélkül, csupán az elhangzott szavaknak is hittem meg sem kérdőjelezve a hallottakat. Egészen pontosan amiatt a két óra miatt, amit vele tölthettem. Tudtam, hogy más helyzetekben másként reagált volna, hogy arról az oldaláról ismertem meg, amit csak egészen keveseknek fed fel, s bíztam abban, hogy a jövőben, ha esetleg úgy alakulna, akkor lassan, kicsinyke lépésenként a teljes valóját megismerhetem. Szerettem azt hinni, hogy minden ember csak ugyanolyan mértékben rejtette el magában a romlás bomlasztó érintését, amennyire a teremtés, a jóság halk suttogásának motívumát. Erre pedig tökéletes példa volt a mellettem lévő férfi.
Mégis csak egyetlen bátorító, s egyben megértő tekintet volt a válaszom, hiszen nem kételkedtem benne, találkozásunk óta tisztának és őszintének ismertem meg olyan titkokkal, amelyeket nem gondoltam, hogy mindenki tudhat róla, s emiatt is váltam biztossá abban, hogy komolyan gondolta a válaszát.
A kérdésemet követő reakció ellenben kissé meglepett, ám ahogy a mozgása elhalt mellettem, úgy álltam meg két lépcsőfokkal feljebb, hogy visszafordulva a szemeibe nézzek, már csak alig érintve az ujjait ujjaimmal. El nem engedtem a kezét, még akkor sem, amikor beszélt, s összezavarodva pillantottam le a cipőbe bújtatott lábfejeire, a zavartól pedig hagytam, hogy ujjaim kicsússzanak ujjai közül, mire beharaptam alsó ajkam, s ujjaimmal ismételten gyűrögetni kezdtem a felsőm anyagát annak szegélyénél.
Sokáig nem mertem megszólalni, ahelyett csak álldogáltam a lépcsőn zavartan, megilletődötten, értetlenül és képtelenül arra gondolva, hogy mindezt én értem el, hogy mellettem gondolhat ilyeneket, s tépelődve, sokáig gondolkodva zaklatottan szívtam tele a tüdőmet, hogy azt a légvételt reszketegen préseljem ki magamból.
- Ha túl sok Neked az, hogy velem kell lenned, akkor inkább menjünk vissza - hajtottam le a fejemet bűntudattal eltelve, mert valóban.. önös érdekek vezéreltek akkor, amikor vele szerettem volna tölteni még egy kis időt, arról pedig megfeledkeztem, hogy ő talán valami egészen mást szándékozott vagy akart tenni.
Mégis megindultam felé, megtéve azt a két lépést pedig egészen közel húzódtam hozzá, s ahogy felpillantottam a szemeibe, lágyan rámosolyogtam, amiben kevéske kételkedés talált menedékre.
- Nem szeretném, hogy rossz legyen neked, Trey - felemelve a bal kezemet, finoman cirógattam meg arcát, egészen apró puszival megtoldva a mozdulatot is. - Szeretném, ha jól éreznéd magad, de.. - megráztam a fejemet csak egészen kicsit, s megnyugodva, új ötlettel álltam elő:
- Mi lenne, ha csak addig maradnál, ameddig még úgy gondolod, hogy képes vagy rá? Nem foglak feltartani, sem marasztalni, ha menni szeretnél. De addig, kérlek.. ne vond meg a társaságod tőlem, bárhogy is lesz - felmosolyogtam nyugodtan a szemeibe, ismét megérintettem a kézfejét, hogy ujjbegyeim csússzanak végig a bőrén, mígnem ujjai közé fűztem a sajátjaimat. - Most is önmagad vagy. Csak velem a legkevésbé sem agresszív. Nem szabadna elfelejtened ezt az oldaladat sem.. más helyzetben és esetben sem. Kedvelhető. És kedves - minden egyes szavamat komolyan gondoltam, s ahelyett, hogy azt a megmaradt fél lépcsőfordulót tettük volna meg, egészen közel lépve fél kézzel átkaroltam őt, már amennyire a fal.. és a teste engedte, s a vállára hajtottam a fejem. Nem tudtam, hogy mi lelt engem vele, nem tudtam, hogy miért éreztem ezt mellette. És csak reméltem, hogy elfogadja a véleményemet, valamint nem fog megfutamodni attól, amit mondtam. S egészen addig, ameddig inkább vele foglalkoztam, addig sem kellett lecsitítanom a háborgó lelkem és a zavartan émelyítő érzésekkel foglalkoznom, amiket korábban mondott.

♥️ Kezdem megszeretni TJ-t Razz na jó, lehet, hogy már régebb óta ez van Razz♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2014 10:00 pm

Várta a választ, s végül meg is kapta... Hogy túl sok lenne neki az, hogy Melissaval legyen? Egy másik helyzetben, egy másik nővel semmi problémája nem lenne, s talán a lánnyal is másként viseltetett volna, ha nem menti meg a liftben. Most azonban úgy voltak, hogy csak az ő segítségével jutott ki a felvonó zárt kalitkájából és megmentője olyan nő volt, mint amilyennel még sosem találkozott. Hát persze, hogy sok volt ez neki így egyszerre! Nem egy kis picsa, aki érezni szokott! Ő egy kemény férfi, aki betöri azoknak a fejét, akik csak rondán néznek rá... Ő nem egy  érzelgős köcsög!
- Nem rossz veled, csak annyira más... - vallott őszintén, feledve az előző gondolatsort, hiszen volt egy olyan érzése, hogy sokkolná a másikat vagy ami még rosszabb, elriasztaná. S amikor megérezte bal kezének érintését az arcán, élvezhette az apró puszit, akkor már tudta, hogy maradni fog, maradnia kellett!
Csendben hallgatta az új ajánlatot, majd csak bólintott rá, nem akarta szavaival Melissa közeledését háborgatni. Engedte, hogy átölelje, sőt kicsit talán örült is annak, hogy újra ilyen közelségbe került a lánnyal, majd amennyire csak tudta, ő is magához szorította a másikat. Orrába gyűjtotte a kellemes illatokat, ujjainak vége jegyezte meg a lágy vonalakat, zakatoló szíve idomult a másik szívveréséhez.
Csak hosszú másodpercek múlva nyitotta szóra ajkait, amikor újra Melissa füléhez hajolt. - Haladtunk két lépcsőfokot, aztán újra összeölelkeztünk... Ha így folytatjuk, akkor inkább a kocsi felé induljunk, mert hajnal lesz, mire felérünk a szobádba.
Mosolygott, orrából egy apró pamacsnyi levegő keltett légörvényt a lány fülében, majd gondolat született a fejében, olyan eshetőség, melynek következményeit talán nem viselte volna el a másik. - Őszintén szólva ölelés még nem esett ennyire jól és nem igazán akarnom, hogy vége legyen... Szóval mit szólnál ahhoz, ha az ölemben vinnélek fel a lépcsőkön, végig a folyosón, be a szobád ajtaján és aztán letennélek az ágyadra?
Nem engedte el a másikat, szorította magához, úgy kellett hallania a választ, hogy annak megfelelően tudjon cselekedni. Vajon sérvet fog kapni vagy nem? Kérdés, amire mindenképpen tudni akarta a választ, de tulajdonképpen nem érdekelte a kimenetele. Ha a lány az ölében köt ki, akkor az mindent megér. Még egy sérvet is...

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2014 10:49 pm

Megértő, kedves mosoly volt csupán a válasz a szavaira. Nem terveztem, hogy biztosítsam az igazáról, semmi szükség nem volt arra, hogy az egyetértésemet szavakba is öntsem, hiszen minden találkozás más. Minden kis lény, akiben az élet lángja lobog vagy pislákol.. mind más és más értékekkel és élvezettel teli lélekkel rendelkezik. Így volt ez mindig is, s csak reméltem, hogy minden egyes ember minél több csodával fog megismerkedni.
Mégis eltelve az érintéssel, az ölelésével, a közelségével hagytam, hogy lenyugodjak teljesen, hogy elvesszek és feledjek, hogy megbékéljek és olyan érzések kerülgessenek, amik egészen eddig a pontig homályba veszetten megbújtak bennem... hagyva, hogy ő törje aztán meg a csendet felnevettem halkan a szavaira.
- Ne haragudj.. - talán most először nem voltam ura a helyzetnek. Talán most először éreztem úgy, hogy a kimondott szavak nem tükrözték a cselekvéseimet, hanem csak még inkább odabújtam hozzá, ahogy megéreztem a körém fonódó erős kezeket, mintha el sem akartam volna engedni, és nem érdekelt volna sem a felkelő Nap első aranysugarai, sem pedig az, hogy mikor kellett volna elaludnom előtte. Most csak ő.. Csak Trey számított és az, hogy itt volt. Velem.
Már az újabb ötlet részleteit is meghallva szeppentem meg, s bár takarásban volt arcom, hogy csak a hangját hallhassam, érezhessem a bőrömön végighömpölyögni a légzését, megremegett a testem, ugyanakkor mély pír lepte el arcomat is, hogy megfeszengtem a karjaiban. Ezzel pedig csak azt értem el, hogy szinte ráolvadtam Trey testére, zavartan megmoccanva ismételten.
- Nehéz vagyok - motyogtam bele a vállába, hogy aztán felpillanthassak egészen közelről a szemeibe.  - Viszont nem szeretnélek elutasítani, mert annál rosszabb nincs, amikor látom, hogy kedved szegtem - sóhajtottam fel halkan, el is mosolyodtam közben, és mielőtt győzködni szeretett volna, folytattam is gyorsan.  - De addig is ölelhetlek és arra most szükségem lenne. Neked is. De ígérd meg, hogy vigyázol magadra, mert nem szeretném, hogy bajod essen - biggyedt le ajkam hirtelen, mintha a világ legrosszabb katasztrófáját idéznénk elő mindezzel, de tudtam, hogy ez csak téves riasztás volna. Soha, semmit nem tudna tenni, amivel ilyen mértékű rombolást végezne bennem, körülöttem, ebben pedig a végletekig hittem. Túlságosan is rövid idő alatt oly fontossá vált, hogy jelen pillanatban nem tudtam őt elengedni. Sem fizikailag, sem pedig érzelmileg sem.
- A küszöb előtt viszont tegyél le, kérlek -pirultam el kissé megköszörülve a torkomat, ujjaimmal megmorzsolgatva a ruhája anyagát óvatosan, mert a téma zavarba ejtett. Nem voltunk házasok, sőt... nagyon is messze voltam még a lánykéréstől, és az csak a friss házasok kiváltsága volt most.. és mindörökké. Mégis felhúzódzkodtam hozzá, hogy egy lágy puszit hintsek ajkaira:  - Odabent pedig meglátjuk, hogy mi lesz - mosolyodtam el félénken, mert.. mert nem tudtam.. sosem volt ennyire közel hozzám még férfi, és nem tudtam, mit és hogyan kellene tennem, hogy.. ha ne is ő rontson el mindent, akkor én se váljak bűnbakká. Azt akartam, hogy amilyenné vált a napja a liftben mellettem, ugyanúgy is folytatódjon az estéje velem.

♥️ :pls:♥️[/color]

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2014 11:30 pm

- Akkor ledoblak, ha nem bírlak. - válaszolt szinte azonnal, érzékeltetve azt, hogy ebből semmivel sem beszéli ki magát Melissa. Azonban nem is kellett győzködni a másikat, hiszen azonnal igent mondott neki, amitől mosolyra szökött a szája. - Önző ember vagyok, mindig vigyázok magamra, de most ... most rád jobban fogok vigyázni, hogy ne essen bajod.
Komolyan gondolta, amit mondott, majd némán fogadta el az utolsó feltételt, hogy aztán kissé elszakítsa magától a lányt, ami nem tartott túl sokáig, hiszen jobbját levezette Melissa lábainak hátulján, egészen a térdhajlatig, balja pedig annak derekán talált fogást, hogy aztán egy erőteljes emeléssel elszakítsa őt a padlótól.
- Ki beszélte be neked, hogy nehéz vagy? - mosolygott őszintén, majd kicsit megdobta a törékeny testet, hogy jobban illeszkedjék tartó kezeibe. - Ugye még nem mondtam, hogy mennyire gyönyörű vagy, amikor a kezeimben tartalak?
Pajkos félmosoly jelent meg az ajkain, majd első, óvatos lépését tette meg felfelé. Nem ismerte ezeket a fokokat és most két emberért felelt, így érthető volt, hogy kétszer mért és egyszer lépett. Aztán egy újabb lépés előre, természetesen az is sikeres volt, majd egy harmadik, aztán a negyedik. Szépen lassan egyre feljebb, amíg odaértek a lépcsőforduló tetejére és a szint folyosójára vezető ajtóhoz.
- Kinyitnád nekünk? - szólt mély hangján, majd megvárta, amíg szabad volt az út és amikor már eléggé nyitva volt a rés, hátával támasztotta meg a nehéz szárnyat. Csak mosolygott, figyelte a lány minden apró reakcióját, majd belépett a lépcsőházból a folyosóra, hogy aztán újra kérdezzen a másiktól. - Merre?
A válasz után elindult a megfelelő irányba, szépen lassan, nyújtva az élményt, hogy Melissa minél tovább maradjon az ölében, s ebben a pillanatban újra bekövetkezett az elképzelhetetlen: újabb erekciója lett. Elfordult a másiktól, szemeit kicsit lesütötte, s amikor már nadrágja is feszült, amit biztosan a lány is megérzett, annak szemeibe pillantott. - Bocsánat...
Sóhajtott egy hatalmasat, majd tovább lépdelt, pontosan addig, amíg Melissa megálljt nem parancsolt neki a szobájánál. Abban a pillanatban feledte a következő lépést és az ajtóval szembe fordult. Várt még pár másodpercet, majd hatalmasat sóhatott megint. Gondolkodott és amint formába öntötte a fejében pattogó ideákat, újra megszólalt.
- Azt mondtad, hogy odabent pedig meglátjuk, hogy mi lesz. - a lányra nézett, mély levegőt vett, de nem mozdult, úgy állt az ajtó előtt ölében Melissaval, mint egy rendíthetetlen sziklaorom a legnagyobb vihar közepén. - Kezdeményezzek vagy csak akkor mozduljak, ha már megtetted az első lépést?

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2014 9:07 pm

Meglepetten kuncogtam fel a tervén, de biztos voltam abban, hogy csak szórakozott. Az nem lehet, hogy szándékosan ledobna, ugye? Aztán az előbbi reakcióm kedves mosolyba fordult át, ahogy folytatta a szavait, s újfent megállapítottam, hogy nagyon is kedves férfivel volt dolgom, akiben ha olykor elő is tör a felszínes rideg agresszió, akkor is.. több van benne, mint amennyit hitt vagy gondolt magáról. Mégis furcsa, s egyben felettébb szokatlan volt számomra, ahogy szinte piheként kapott fel, s már akkor elkezdtem érte aggódni, amikor még csak meg sem mozdult a lépcső irányában, de... aztán elpirultam a bókjára. Mindig meg tudott lepni, s újra és újra el tudott varázsolni, amit mindennél jobban élveztem. Olyan volt számomra Trey, mint egy feneketlen kincsesláda, amelynek tartalma időről időre megújult.
- Butaságokat beszélsz - bár pirultam, igen is ezt már mosolyogva sikerült mondanom, s közelebb hajolva egy puszival jutalmaztam meg őt hagyva, hogy elinduljon, s minden egyes mozdulatnál érte aggódva pillantottam rá.. majd a lépcsőre, s ahogy egyre feljebb léptünk, mindig óvatosan kilestem a karjaiból, ahogy átöleltem a nyakát, ám azért igyekeztem a lehető legnyugodtabban, legkevesebb mozdulattal megzavarnom őt.
- Máris - ölemben hagyva a kalapot és a táskámat nyúltam le egy kézzel az ajtóig, de az annyira nehéz anyagból készült, hogy ugyan a kilincset sikerült lenyomnom egy kézzel, viszont az ajtóért már kettővel kellett odanyúlnom, ezért egy bocsánatkérő pillantással vontam el Trey válláról a kezem, s ha hagyta, akkor az első pár centit az én kevéske erőmmel sikerült csak benyomni. Mégis, a segítségénél már újra megmozdultam, s próbáltam úgy tartani az ajtót, hogy nehogy a férfi fejét üsse meg a nehéz falap. - Bocsánat - pislantottam rá, majd a folyosón már azonnal vissza is bújtam hozzá. - Kilences lesz a szobám - válaszoltam meg halkan a feltett kérdést, hagyva, hogy ő határozza meg a lépteinek ritmusát. Nem is tehettem volna mást, helyette inkább elmerültem csak a profiljának tanulmányozásában, bőrkabátjának puha tapintásában, és a füsttel körbeölelt illatával foglalkoztam, aminek elméletileg taszítania kellett volna, ugyanakkor nagyon is vonzóvá változtatta őt.
Majd az a szó következett, amit én gyakorta használtam, először csak értetlenül pislantottam rá és ahogy megértettem, hogy mire is gondolt, pipacsvörössé vált az arcom a zavartól, s igyekeztem nem megmozdulni, hogy még csak véletlenül se ingereljem őt tovább, de a karót nyelt pozíció ebben a helyzetben... nagyon nem volt megoldás semmire, ezért is markoltam meg vékony ujjaimmal gyengéden Trey kabátját a nyakánál, hogy halkan megköszörülhessem a torkomat, de nem mertem megszólalni. Nem tudtam, mit mondhatnék. Nem tudtam.. hogy mit kellene mondanom ilyenkor, vagy tennem. A fenébe is a tapasztalatlansággal! Még nagyban gondolkodtam, hogy mégis hogyan reagálhatnék illően a szavaira, amikor megérkeztünk az ajtóhoz.. Túl hamar! És csak ismételten pirulásra voltam képes, ahogy az addig lesütött tekintetemmel fel nem pillantottam a szemeibe egy hetyke kis mosollyal. Reméltem, hogy segít ez valamiben is neki, mert hogy én nem voltam igazából képes semmire, az is biztos. Abban a pillanatban kezdett Trey beszélni, amitől megint csak zavarba jöttem, még azt is elfelejtettem, hogy pislogjak, s helyette csak hosszan, szótlanul lestem arcának vonásait.
- Ömmm... - hirtelen szerencsétlenkedni kezdtem egy kézzel a táskámat nyitogatva. - Kell a kártya kinyitni az ajtót - motyogtam kutakodás közben, mintha legalább egy félőrült kiskutya lettem volna, de csak nem sikerült semmi, ezért elvontam a férfiről a másik kezem is, úgy már sikeresen meg is találtam azt, amit kerestem. - Ha kinyitom.. leteszel? Vagyis.. vagyis most... kellene.. azt hiszem - nyeltem egy hatalmasat sürgetően, zavartan, izgatottan és... talán... nem, biztosan, hogy egy jó nagy adag félsz is bennem volt, de leginkább amiatt, mert fogalmam sem volt arról, hogy ő mit akarhat. Vagy én. Igen.. én mit akartam? Pislantottam űzött vadként úgy szinte mindenhova, be is harapva aztán az alsó ajkam egy kérlekkel megtoldottam a korábbi kívánságom, s ha letett, akkor megigazgatva a ruhámat vagy tízszer végre kinyitottam az ajtót, de csak résnyire, addig is szembe fordultam a férfivel hosszan a szemeibe nézve:
- Ha megteszem az első lépést, akkor bejössz? Vagyis hogy... - reményvesztetten és kissé megsemmisülve pillantottam ismételten a rá, az ajtógombot megfogó ujjaim körkörösen simogatták meg annak fémjét, mert tanácstalan voltam. Sosem tettem még ilyet, és ez volt az első alkalom, hogy olyan hirtelen voltam, amit magam sem értettem. - Nem tudom mit szabad és nem szabad tennem, vagy mi számít kezdeményezésnek a részedről és nálam.. mármint nem tudom. Mire gondolsz? - ahogy léptem egyet hátra, az ajtó kitárult, s egészen beóvakodtam a szobába, ahol mindent úgy hagytam, ahogy volt.. egyedül a kis utazótáskám és két könyv árulkodott az asztalon arról, hogy bizony a [You must be registered and logged in to see this link.] megszállás alatt volt. - Bejössz? - mosolyogtam rá az ajtó lapját simogatva, s nem volt semmi kétség.. ilyen zavarban még talán sosem voltam. Mégis szerettem volna a társaságát, s elalvás előtt az ölelését.

♥️ Melissa és TJ - Page 3 2991255631 ♥️

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2014 10:27 pm

- Persze. Abban egyeztünk meg, hogy leteszlek, ha elérünk a szobádhoz. - mosolygott megértően, s nem tudta nem észrevenni Melissa akadozó beszédét, pírtől vöröslő arcát és határozatlan mozdulatait. Nem siettette őt, szokatlanul türelmes volt, hiszen a várakozás minden másodperce gyönyörrel töltötte el, hiszen addig is láthatta őt, figyelhette minden aprócska mozdulatát, hallgathatta édes hangját.
Mosolygott a kérdésen, majd egy pillanatra lenézett a padlószőnyegre, hogy egy csücsörítő grimasszal szabaduljon meg a vigyortól, és egy torokköszörülés tette helyre a gondolatait. Az első pillanatban válaszolni akart, de amikor újfent látta a tanácstalanságot Melissa szemében, jobbnak ítélte, ha nem szólal meg, legalábbis egyelőre semmiképpen. Aztán jött a kérdés, amire a választ nem halogathatta, mégis csak azután felelt, amikor az invitálásra bólintott és immáron a hátával támasztotta a belülről becsukott ajtót.
- Hogy mire gondolok? Megmutathatom? - várt a válaszra, ami reményei szerint pozitív visszajelzés volt, majd ellökte magát az ajtótól és bőrkabátját a kanapéra dobta. Léptei Melissa mögé vezették, majd hátulról szorosan átölelte annak törékeny alakját, figyelve arra, hogy semmilyen olyan részre ne tévedjenek ujjai, ami egyelőre tabu volt. - Egyértelmű jel lenne, hogy nem akarsz tőlem semmit többet, ha most kifejtenéd magad az ölelésemből, majd elküldenél a fenébe...
Hangja mélyen búgott Melissa fülében, szája igen közelről suttogta a szavakat a lány hallójáratába. Hatalmasat nyelt, majd megnyalta a száját, úgy folytatta mondandóját. - Az is igen egyértelmű lenne, hogy a jobb kezem elindulna egyre feljebb, a melleid irányába és te kitépnéd magad a kezeim közül vagy éppenséggel visszatennéd oda, ahol most van. De az még egyértelműbb lenne, ha engednéd, hogy megfogjam a melledet, sőt az is, ha magad vezetnéd oda a saját kezeddel.
Elhallgatott és várt, pontosan addig, ameddig Melissa fel tudta dolgozni a hallottakat. Valami jelre várt, valami egyértelműre, s ha az nem érkezett meg, újra megszólalt. - Egyet pedig sose felejts el: mindent szabad, de semmit nem muszáj...

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Júl. 03, 2014 1:14 am

Szokatlan volt, s felettébb furcsa is az, hogy egy viszonylag zárt légtérbe invitáltam őt megint csak, de talán az volt a legmeglepőbb az egész szituációban, hogy én magam "kényszerítettem" ilyen helyzetbe kettősünket, s amikor Trey belépett a szobába, úgy rebbentem el az ajtótól, mint egy riadt kismadár. Nem túl távol tőle, de.. a tisztes távolságot meghagyva köztünk, már amit én annak tekintettem, ami nem lehetett több három lépésnél, onnan nézve Trey-re tépelődtem picikét egészen az elhangzó kérdésig, amire csak bólintottam már több magabiztossággal, mint kételkedéssel a bensőmben.
Végignéztem a mozgását, azt, ahogy megvált a kabáttól, s én vele egy időben pakoltam le kalapot és a táskát az asztal sarkára. Amikor eltűnt a látómezőmben, vele együtt fordultam volna, ám az érintésre összerezzentem, hagyva, hogy feloldódjon az a kis buta görcsösség a testemben, amit az érintésével oldott fel. A következő pillanatban belesimultam az ölelésbe, ami olyan új volt.. annyira magányosan kötődő érzés, hogy képtelen voltam nem élvezni minden egyes pillanatát, s magam sem tudom mi okból, de a tenyereim simítottak végig alkarjain magamhoz ölelve a kezeit halkan felsóhajtva Trey szavaira.. amire tulajdonképpen tettekkel már válaszoltam is. Nem akartam tőle távol maradni, de a következő szavai megtorpanásra késztettek a mozdulatomban, s beharaptam az alsó ajkamat is.
- Nem szeretném, hogy elengedj, Trey - suttogtam csak szinte ezen szavakat még jobban magamhoz ölelve őt, ám mást nem tettem volna, ha nem hoz zavarba s egyúttal nem tesz arról, hogy ismét fellángoljon a testem némileg, ami megint csak megrémisztett. Nem tudtam, hogy ilyenre is képes vagyok, de... - Nekem ez túl gyors - folytattam zavartan, azt meg nem engedve a férfinek, hogy elhúzódjon, ezért még szorosabban fogtam magamhoz puha bőrével fedett karjait. - Még csak most ismertelek meg és nem akarom elrontani azzal, hogy... igazából nem tudom, mivel ronthatnám el - vallottam be neki szinte szégyenkezve, le is hajtottam a fejemet, sokáig a padlószőnyeget lesve.. azon morfondírozva közben, hogy vajon sikerült-e megbántanom a férfit. S még csak azt sem mondhattam, hogy tudtam, mire hogy fog reagálni. Mert nem. Tényleg nem ismertem az ösztönös énjét.
Felsóhajtottam halkan, megsimogattam a karját újra lassan, egészen lágyan érintve ujjbegyeimmel csak, és ha hagyta, akkor megfordultam a karjaiban el nem húzódva tőle egy pillanatra sem, tenyereim már a mellkasát érintették ösztönösen is, hogy a lassú, kényeztető mozdulataimat a szemeimmel végigkövethessem.
- Nem ígérhetek neked sok mindent... úgy értem még.. nem merek ekkorát lépni, hogy szinte ismeretlenül is.. veled legyek mindenhogy. De azt tudom, hogy kedves lettél nekem, és szeretem azt, amit kiváltok belőled, még ha bele is pirulok - mosolyodtam el révetegen, felpislantva a szemeibe. - És már nagyon régóta szeretném érezni a csókod.. újra. Szabad? - muszáj volt megkérdeznem. Nem szerettem volna olyat tenni, amit talán ő nem akart. Főleg azok után, hogy már másodjára nem mertem megtenni azt a bizonyos lépést, amit bárki rajtam kívül olyan természetességgel váltott volna be, amire én képtelen voltam. Még nem ment...

*-*

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Júl. 03, 2014 11:24 am

- Ami neked túl gyors, az nekem talán túl lassú... - őszintén vallott, de itt nem állt meg, folytatta tovább mondandóját. - De megígértem neked, hogy a te tempóban haladunk, nem fogok semmit sem kierőszakolni, amit még nem akarsz, mert...
Megállt egy pillanatra, majd fogadta az ujjbegyek halvány érintését, azokat a kedves mozdulatokat, amik szinte az őrületbe kergették, azokat a vágytól túlfűtött pillanatokat, amikkel Melissa ajándékozta meg. Még mindig nem folytatta, csak állát fúrta bele a lány kulcscsontjába, karja pedig ösztönösen húzták közelebb a másikat. - Mert tudom, érzem, sőt biztos vagyok benne, hogy minden türelmet megér, amit tőled kaphatok. Amit csak tőled kaphatok majd...
Melissa ekkor próbált megfordulni, amit engedett neki, s csak nézte a piruló arcocskát, hallgatta a félénken mondott szavakat és reflexei mosolyra húzták a száját. - Nem is kell semmit sem ígérned, nem várom el tőled ... hiszen tényleg csak pár órája találkoztunk. De tudnod kell, hogy ez a pár óra mennyei volt ... Veled.
Csókkal felelt a kérdésre, ami szenvedélyesen vette birtokba Melissa ajkait, nyelve utat tört magának és hívta táncba párját. Hosszan, nagyon hosszan élvezte a csókot, annak minden apró részletét, a lány ajkainak ízét saját száján, kezeinek ragaszkodását a másik alakján, de mint mindennek az életben, egyszer ennek is vége kellett, hogy legyen. Szuszogva, kissé kapkodva a levegőt egyenesedett ki, majd nézett a lány szemeibe, gonoszka gondolatai pedig mosolyra húzták arcának izmait.
- Két dologban egyezzünk meg... - apró szünetet hagyott, hogy Melissa is magához térjen, majd folytatta. - Soha többé nem kérdezed meg, hogy kaphatsz csókot vagy sem. Ha kell, elveszed, s nem gondolkodsz a következményeken.
Újabb piciny szünetet tartott, amíg lenézett a mellkasán megpihenő ujjakra. - A következő pedig az egyenlőség kérdése. Eléggé kirekesztőnek érzem, hogy te hozzámérhetsz ott, ahol nekem nem szabad. Le a diszkirm ... diszmirk ... a francba az egésszel! - vigyorgott fel, majd jobbja eleresztette Melissa hátát és saját mellkasára kúszott, éppen a lány érintése alá.
- Kérlek, vezess és mondj nemet az egyenlőtlenségre! - vigyora, ha lehet, még szélesebb lett, majd újra Melissa szemeibe nézett, tekintetével kérve tőle a hatalmas lépést.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2014 11:29 am

A felhangzó szavakra valami megváltozott belül, egészen mélyen, s éreztem, hogy a maró bűntudat szinte bekebelezett, s ahogy folytatta is a szavakat Trey, akkor sem szűnt meg ez az érzés. Borzasztó volt, ahogy neki akartam megfelelni leginkább, ám mégis bennem rejlettek azok a gátak, amelyek a saját vágyaimat kordában tartva nem engedték, hogy neki kedvezzek - teljes mértékben biztosan nem.
Meg kellett volna már győznie a férfi szavainak. Tudnom kellett volna, hogy mindaz, amit mondott, igaz volt. Nem csak számára, hanem számomra is, mégis.. nem tudtam engedni, képtelen voltam teljesen magamévá tenni azokat az újonnan érkező érzéseket, amik olyannyira távol, idegenül feszültek a lelkemnek. S az egészben a legfelkavaróbb az volt, hogy amennyire közel engedni sem tudtam ezt az egészet, elengedni sem voltam hajlandó. Egy cseppet sem.
Annyi mindent mondhattam volna.. mégsem tettem, ehelyett csak felmosolyogtam a szemeibe kissé bizonytalanul, annál több reménnyel. Meglepett a hevessége, viszont nem visszakoztam, ahogy ajkaimra hajolt, vékony ujjaim úgy gyűrték markomba felsője anyagát, igyekezve ugyanolyan hévvel, kedvességgel és törődéssel viszonozni a csókját, ahogy ő birtokolt abban a pillanatban, s közben sikerült ha lehet, még közelebb húzódnom hozzá, teljesen rásimulva a testére.
Ezért is ért váratlanul az, ahogy elhúzódott, s egy pillanatra kiszáradó ajkakkal, heves légvétellel, kipirult arccal és elégedett tekintettel néztem arcára, s bevallom, a távolságától azonnal jelentkezett valami hiány és üresség bennem, amit nem tudtam megmagyarázni, hiszen itt volt. Nem ment el.. nem hagyott itt, egyszerűen csak az ajkai kerültek oly távolságba, amik mégis, minden egyes másodpercben vonzottak magukhoz, s csak akkor sikerült ellenállnom a kísértésnek, hogy az íze után kutassak nyelvemmel a számon, amikor megszólalt.
- Nem szoktam semmit sem elvenni - egészen halkra, ércesre sikeredett ez a pár szó, ezért újra elpirulva megköszörültem a torkomat is, hogy eltüntessem a fátyolos vágy foszlányait is a hangomból, hosszú, reszketeg sóhajjal engedve ki magamból azt a Trey által keltett várakozó feszültséget, amely a csókot kísérte. - Tőled sem szeretnék - motyogtam, miközben ujjaimmal elengedtem a felsője anyagát, s az általam keletkezett ruha ráncait finoman, pici mozdulatokkal kezdtem kisimítgatni ujjbegyeimmel.
A reakció, a következő "követelés" viszont megakasztott minden mozdulatban, s egyetlen, hosszú pillantással néztem a férfi szemeibe, hagyva, hogy a keze a tenyerem alá csússzon, a kapott mosolyt pedig óvatosan viszonoztam is, alsó ajkamat csak egészen lágyan beharapva néztem Trey arcát. Sejtettem és tudtam, hogy most az én határaimnak a feszegetése következett, ezért is hunytam le a szemeimet egyetlen másodpercre, újfent egy hatalmas sóhaj hagyta el ajkaimat, s ha lehet, akkor megfeszengve a karjai közt mosolyodtam el:
- Biztos vagyok abban, hogy Te jobban tudod, mi esne igazán jól egy nőnek - tapasztalatlan voltam, igen.. amit még csak letagadni sem tudtam volna már előtte, ám nem is akartam. Összeszedve minden lélekjelenlétem, a gyomromban összegyűlő gombócokkal és a fülemben visszhangos szívveréssel húztam el Trey kezét a mellkasáról, s ha hagyta, gyengéden fonva a kezét a hasamra, ujjaimmal cirógatva meg kézfejét, pipacsvörös színben játszó arccal, két kézzel, a lehető leglassabb mozdulatokkal kezdtem felfelé húzni a felső-fedte dekoltázsom felé, és amikor a mellem alsó vonalát érintették ujjai, már csak ott tartottam a kezemet. - Nem akarlak elküldeni - szinte csak suttogásként hagyták el ajkaimat ezen szavak. Trey szemeibe nézve mosolyodtam el kedvesen, várakozva, vágyakozva, türelmes türelmetlenséggel. - Szeretném ha érintenél. Úgy, ahogy te szeretnéd most, én pedig követni foglak... És azt is szeretném, ha velem maradnál éjjel - vallottam be őszintén azt, amire leginkább vágytam, s hogy pontosan tudja is, mire gondoltam, folytattam: - Még soha... senkivel nem aludtam együtt. Szeretném, ha Te lennél az, akivel először teszem meg ezt - elszégyelltem magam, igen.. amiatt, hogy semmit nem tudtam azért cserébe adni, amit kértem tőle, s csak remélni tudtam, hogy nem utasít el. S ha ő érintett, s eleget tett a korábbi kérdésemnek, úgy hagytam el kezét ujjaimmal, hogy az oldalát érinthessem és simíthassam meg megint őt.

Bocs a késés miatt. Ha értékelhetetlenül rossz az írás, azért is sorry.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2014 10:51 pm

- Pedig szívesen adom, talán még egy életre is elég csókkal rendelkezem. - mosolygott a lányra, majd figyelte, hogyan simítja ki Melissa az anyagot, amit az imént begyűrt. Őt nem érdekelte különösebben, hogyan néz ki a ruhája, annál inkább a reakció, amit szavai váltottak ki. A vörös annyi árnyalata jelent meg a lány arcán, hogy képtelenség volt mindegyiket elkülöníteni és nevet adni a különböző tónusoknak, de annyi biztos, hogy egyfajta óvó és védő reflexet indított el nála, mint egy anyatigris, akinek meg kellett védenie a kölykét. Még mielőtt félre lenne értve ez a mondat, ő nem volt sem anya, sem tigris, Melissat pedig nem tekintette a kölykének.
- Én csak találgathatok, hogy mi jó neked. Te kell, hogy tudd, mit szeret a tested, melyek a pontok, ahol még intenzívebben érzed a gyönyört, melyek azok a területek, amelyet utálnád, ha megérinteném... - szavai megakadtak, amikor tenyere elvándorolt a testéről, majd megállapodott Melissa hasfalán. Ujjai egyre feljebb kúsztak, majd megálltak közvetlenül a lány melle alatt, s csak hallgatta a szavakat, fogadta be azok értelmét.
Hatalmasat nyelt, amikor a lány ujjai az oldalát érintették, majd mosolygott rá, őszintén és tisztán. - Igazán megtisztelsz, hogy velem akarod először...
Keze gyorsan oldalt váltott és immár Melissa hátán volt mindkét tenyere, úgy húzta magához a törékeny teremtést. Belecsókolt a nyakába, s hosszan, nagyon hosszan tartotta ajkait a finom bőrön, fogadva magába azt a csodálatos illatot, ami a lányból áradt. - Akkor gyere és kövess...
Szakadt el a másiktól, s vagy két méterre állt meg tőle, majd egyszerűen lerúgta a cipőjét, a jobbat a bal után. Mosolyogva nézte a másikat, majd egy váratlan mozdulattal szabadult meg a pólójától, ami a földön landolt, majd nadrágjának övét fejtette, hogy aztán egymás után oldja a slicc gombjait. Testéről minden akadály nélkül csusszant le a farmer, majd a póló mellé került, az egy pár fekete zoknival együtt. Az boxernél azonban megállt, s majdnem anyaszült meztelenül állt meg Melissa előtt.
- Az lenne a fürdő? - mutatott az egyik ajtóra, majd amilyen választ kapott, aképpen cselekedett és abba az irányba indult el. Úgy lépdelt, hogy háttal legyen a lánynak, s miközben a fürdőszoba felé igyekezett, megszabadult alsónadrágjától is, hogy immár teljesen meztelen legyen. Nem csukta be az ajtót, Melissa hallhatta, hogy megnyitotta a zuhanyzó csapját és azt is, ahogyan magára csukja a kabin ajtaját. Innentől már csak a lányon múlt, hogy tényleg követi vagy marad a hálószobában ... felöltözve.

*A szavad: burgonyahámozó

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Júl. 26, 2014 12:28 am

Egészen, s mélységesen is zavarba jöttem a felcsendülő szavaktól, mégsem hittem úgy, hogy reagálnom kellene, mert biztos voltam abban, hogy csak buta helyzetbe sodortam volna magam, amit nem szerettem volna. Most.. vele, itt biztosan nem.
Az újabb reakció viszont elbizonytalanított. Nem tudtam, honnan kellene tudnia a testemnek, mit szeret, mi hozta lázba, mi volt az, amit megfertőzött a vágyakozás édesen bűnös élvezete, s nem tudtam, mit tehetnék azért, hogy ne okozzak emiatt csalódást Trey-nek.. az igazság sokszor fáj - emlékeztettem magam, ugyanakkor már az első pillanattól kezdve az őszinteség vaskos lábain állt a mondandóm, amit felé intéztem, s ezen nem is akartam volna semmi pénzért sem változtatni, mert megérdemelte, s számomra is talán a legfontosabb volt a korrekt bánásmód.
- Nem hiszem, hogy lenne bármi is, ami tőled.. ne esne jól - naiv kijelentés volt ez a részemről, már abban a pillanatban rájöttem, ahogy ezen szavak elhagyták ajkaimat, de nem akartam visszakozni, hogy esetleg megbánthassam őt a véleményemmel, ezért is pillantottam hosszan a szemeibe egy bizonytalan, mégis kedves mosollyal. Lehunytam a szemeimet, mialatt a férfi keze csúszott végig bőrömön, s ahogy magához húzott, úgy bújtam Trey melegébe, halk, ám annál mélyebb sóhajjal fogadva a csókját, amivel a nyakamat célozta be.
Még csak tiltakozni sem tudtam amint elhúzódott, ehelyett megkövülten ácsorogva figyeltem a férfit, értetlen, ám annál kíváncsibb pillantással nézve, ahogy megvált a cipőtől. Amit aztán más ruhadarabok is követtek, s éreztem, hogy az ajkaim elnyíltak a döbbenettől, értetlenségtől egyaránt.
- Trey! Mit... csinálsz?! - hang aligha szökött ki ajkaim közül, így leginkább valamiféle suttogásra futotta csak, amint a pillantásom végigsiklott a férfi testén, annak vonalain felfedezve egyetlen pillanat alatt minden izomzatot, minden egyes centimétert feltérképezve a testén. S annyira lekötötte a látvány a figyelmem, hogy abban a másodpercben még azt is elfelejtettem, hogy el kéne vörösödnöm, ehelyett úgy lestem őt, mintha az a férfi lenne, akit a vászonról varázsoltak elém. A szemeim önkéntelenül, akadálytalanul követték a mellkas izomzatát, a hasfal simaságát, a csípőcsontok lágy íveit, s csak akkor blokkolt le az agyam, ahogy a szemeim az alsó anyagának szövetét célozták meg... lassan bólintva csak a valamikor feltett kérdésre, amit nem is igazán értettem, ehelyett úgy fordultam, úgy mozdultam, hogy minden pillanatát láthassam annak a csodának, amely megelevenedett előttem. Igyekeztem azonban nem csak egy szinte mezítelen férfitestet látni, de sehogy sem ment az, hogy elvonatkoztassak. Sehogy sem voltam képes kiverni a fejemből azt a tényt, hogy most.. itt nem mint restaurátor és festő vagyok jelen.
Megkövülten, képtelenül a mozgásra álltam ugyanott, ahol Trey hagyott, miközben a nyitott fürdőajtót figyeltem, a zuhanyrózsából vígan kiömlő, s a férfi testén megtörő vízsugár hangját, ujjaim önkéntelenül is a szoknyám anyagára simultak, s gyűrték azt markomba, zavartan pislantottam csak le a padlóra. Nem tudtam, mit tegyek. Nem tudtam, hogy helyes-e az, amit terveztem, mégis... Hajtott a kíváncsiság, az ismeretlen és mindaz, amit a férfi ígérhetett nekem.
Lázas mozdulatokkal váltam meg a szandáloktól, hogy azt követhesse a precíz mozdulat, amivel előbb lehúztam, majd gyűrődésmentesen összehajtva a szoknyát a kanapé karfájára pakoltam... amit követett a fehér felsőm, s végül az asztal üveglapjára pakoltam le zörgés- és csörgésmentesen minden egyes ékszeremet. Mezítláb, csupasz talpaimmal, zajt nem verve indultam meg a fürdőbe fehérneműben, amitől képtelen voltam megválni, s amikor a csempézett helyiségbe érkeztem, mintha a bűnös kíváncsiságomtól menekülhettem volna, úgy csuktam be halkan az ajtót, de tudtam.. nem menekülhettem már.
Mégis.. akkor jött el a pillanat, amikor megint megtorpantam. Mit akartam? Miért akartam? Mi hajtott felé? Miért akartam vele lenni? Ezen tépelődve pillantottam csak a zuhanykabin felé, amelyen Trey sziluettje takarásmentesen átlátszódott, az üveg barázdált anyaga azonban jótékonyan elhalványította a férfi megjelenését. Ajkamba harapva figyeltem hosszú pillanatokig, amitől elszégyellve magam elfordultam a látványától, s plafon felé fordítottam arcomat is, hogy az egyre hevesebb légzésemet csitíthassam valamelyest. Reszketeg sóhajjal fordultam vissza a férfi felé, hogy bizonytalanul a kabinhoz lépjek, ám ahelyett, hogy elhúztam volna annak üvegét, csak a tenyerem csúszott az anyagra, pillantásommal a bent tartózkodó felsőtestét lesve.. amennyire az anyag engedte. Egész testemben reszkettem. Nem a félelemtől csak.. hanem az izgatott várakozástól, és attól, hogy vajon... Trey is ugyanannyira szeretné-e érezni a közelségem, ahogy én az övét, de kérdés... vagy egy fél mondat sem hagyta el ajkaimat, s kezdtem úgy érezni, ha hamarosan nem történik valami, képtelen leszek megállni a lábaimon.
- Trey?! - még magam is meglepődtem, hogy bár egészen halkan, de kimondtam az üvegnek címezve annak a férfinek a nevét, akinek a közelségét és az illatát jelenleg mindennél jobban kívántam.

xDDDD Nem került bele a csodaszavad, bocsi Razz

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Júl. 26, 2014 1:17 pm

Nem hallotta a kérdést, mert nem akarta hallani azt. Annak ellenére, hogy a csendesen mondott szavakat alig lehetett hallani, minden egyes betű visszhangzott a fülében és megtalálta azok értelmét, de nem állt le, nem válaszolt, csak ment a fürdő hideg helyiségébe és beszállt a kabinba. Kezei ráfonódtak a csapok hidegjére, majd megengedte először a meleg vízet, hogy után pontosabban beállítsa a hideggel a megfelelő hőmérsékletet.
Nem törődött egyelőre semmivel, csak azzal a kellemes érzéssel, mely a feje tetején érte, végigszaladt a tarkóján, tovahaladt a gerince vonalán, lecsúszott combjainak hátsó felén, ami végül a vádliján csorgott a zuhanytálcára. Élvezte, hogy lemoshatta magáról az egész nap mocskát, a fárasztó autóutat és a bezártáságot a felvonóban. Persze most is egy zárt, kicsi helyen volt, de ebből olyan könnyű volt kiszállnia, olyan egyszerű volt eltolni az ajtót és újra a szabadságba lépni, hogy itt és most nem fogta el a klausztrofóbia, szívét nem szorongatta a maró félelem.
A zuhanyrózsa alatt pihent, kezei a hófehér és jéghideg csempére támaszkodtak, s nem gondolt semmire, az égvilágon semmire. Üres volt a feje, kiszellőztetett mindent, s csak akkor kúszott vissza agyába Melissa képe, amikor meghallotta az ajtót becsukódni. Nem mozdult túlságosan, csak a fejét fordította a hang irányába, de a kabin falának mintája megakadályozta, hogy lássa a belépőt. Csak egy sziluettet fedezett fel, egy fehér fehérneműbe bújtatott testet, aki habozott belépni mellé, habozott megtenni a következő lépést.
Hátát a falnak vetette, amire apró remegéssel felelt a teste, sokkoló volt az átmelegedett bőrének a hirtelen jött hideg. Hatalmasat sóhajtott, majd csak figyelte a kabin ajtajára tett kezet és hallotta nevét visszhangozni a kicsiny helyiségben. Újabb sóhaj, majd közelebb lépett a kijárathoz, s arra a helyre vezette ujjait, ahol Melissa tenyere pihent meg. Felnézett az üvegfalon keresztül megtörtént érintés után, majd hosszan nézte a másik oldalon lévő alakot.
- Itt vagyok. - jelentette ki a nyilvánvalót, hiszen ki más lehetett volna a zuhanyzó alatt, mint ő. Több szó azonban nem hagyta el az ajkát, s más mozdulatot sem tett egyelőre, csak figyelt és hallgatott. Egyik fülében az irányított vízsugár, másikban saját szívének dobogása hallatszott, amikor lepillantott önmagára, a vékony filmrétegtől csillogó testére, s csak pislogott. Nézte magát, az imént még teljes pompájában ágaskodó férfiasságot, s csak remélte, hogy újra fogja élni az előző csodát Melissa segítségével.
- És nem is megyek sehová. - szavai ellentétben álltak azzal, amit mondott, hiszen újra a falhoz hátrált, s bár már tapasztalta az élményt, most újra sokkolta a találkozás a hideggel. Keze elengedte a kijárat felületét, s karjai a teste mellett pihentek meg. - Maradok, amíg készen nem állsz...

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 27, 2014 12:28 am

A fejemben zsibongó, kusza és néma sikoltással ármánykodó gondolatok kergették egymást, miszerint normális, emberi cselekvésre képes voltam-e, vagy éppen olyasvalamin mentem keresztül amit eszeveszett őrültségnek kellett volna tartanom. Nem tudtam. Képtelen voltam egyetlen értelmes gondolatmenetet belesuvasztani az agyamba, miközben a bőröm lúdbőrözve áldozott a hideg levegőnek, amelybe belekeveredett a Trey által folyatott meleg vízsugár ezernyi szikrázó cseppje. Nem tudtam meghatározni, hogy mindaz, amit teszek, vagy tenni készülök, helyes-e. Vagy hogy egyáltalán meg kellene-e tennem.
Csak akkor lestem fel a kezemről, amikor meghallottam a férfi nyugodt, mély hangját, s ha más szituáció kötött volna minket össze jelen helyzetben, megmosolyogtam volna azt a nyilvánvaló tényt, s most.. csak még egy olyan helyzet adódott, ami újabb gátakkal vett körbe, s kezdett megbénítani. Mégis mi a fenét művelek?! A víz csobogása, a megtörő parányi "hullámok" visszhangot vertek a fejemben, s gúzsba kötötték a gondolataimat. Ismételten a leblokkolásra késztettem saját magam, amikor valami változott. Újra távolivá vált a férfi, amint eltávolodott, s a hangja is valamiféle... üres távolságot rejtett önmagában, mire az addigi kuszaság odabent kezdett lenyugodni, s hosszan, hangosan sóhajtottam.
Beharaptam alsó ajkamat, s elvontam szintén a tenyeremet az üveglapról, de el nem léptem.
- Sosem leszek kész.. vagyis nem állok készen.. akarom mondani.. - hagytam abba hirtelen a buta szavaimat, mert szörnyű volt, ahogy ott álltam, talán a legmagányosabban érezve magam egész életemben abban az egyetlen hosszú másodpercben, amíg döntöttem. Olyan akartam tenni.. pontosabban olyanra vágytam, amire azelőtt soha. Önszántamból szerettem volna az érintését. Látni akartam. Érezni, ahogy a karja biztonságában megnyugodhatok, s egyszerre érezhettem olyan feszültséget, amelyet eddig soha. Még akkor sem, annál az egyetlen alkalommal sem, amikor egy férfivel voltam. - Nem számít - motyogtam az üvegnek talán percekkel is később, még mindig ott szobrozva a kabin előtt, ujjaim futottak végig óvatosan a hasamon, a csipkézett szegély mentén, de nem volt bátorságom megválni tőle akkor, amikor egyedül voltam Trey társaságától elszeparáltan.
Amikor már enyhén remegni kezdett a hűvösen párás levegőtől a bőröm, csak akkor mozdultam: ujjaim reszketve szaladtak fel a nyakamra, hogy elhúzzam nyakamból a hajamat, s lassú, megfontolt mozdulatokkal tekertem rajta párat, hogy csat- és hajgumimentesen laza kontyba fonjam azt. S csak ezután érintettem az üvegajtót ismét, és mielőtt elhátráltam volna onnan, lehunyt szemekkel húztam el azt, hagyva, hogy a gőz végigperzselje forrón, lüktetőn és nedvesen a bőrömet.
- Nem bírom - szólaltam meg bűntudattal, meg is rázva a lehajtott fejemet kicsit, s ahogy felpillantottam, Trey arcára siklott a tekintetem, a vízcseppes bőrére, izmos vállára, mellkasára, de lejjebb még nem néztem.. nem csak mert nem mertem, hanem.. az túl intim lett volna. - Itt maradsz velem? - elmosolyodtam reménykedve, és ahogy korábban kérte, nem kérdeztem, egyszerűen csak leléptem a fellépő távolságot, s mielőtt kiszökött volna az összes meleg, úgy magam mögött visszahúztam a kabin ajtaját, ezzel kizártam minden körülményt.. s maga Trey maradt a világom a világon egyedül.
- Nem jó nélküled - újabb mosoly, de ebben már valamiféle bocsánatkérés is rejtőzött mélyen, hogy eddigidőztem. Mielőtt még meggondolhattam volna magam, a tenyerem siklott csupasz vállára, élvezve, kiélvezve minden pillanatot, amíg a bőrét érintettem ujjbegyeimmel, tenyeremmel, magam elé mosolyogva a csodás pillanat miatt, nem törődtem azzal, hogy a fehér, összeillő fehérneműm lassan, de biztosan átázott. - Szeretném, ha te is érintenél - suttogtam a szemeibe, miközben az ujjaim lágyan felfedezőútra tévedtek bőrén, nem elkapatva magam, nem átesve a ló túloldalára. S már csak azt is, hogy érintethettem őt, rettenetesen élveztem.

Szörnyen rossz -.-

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 27, 2014 3:17 pm

- Igen, itt maradok veled. - hangja nyugodt volt, csendes és bizalmat ébresztő. Végig sem gondolta, hogy mit mond, csak azt tudta, hogy ennek a lánynak, ennek a csodának mindent megtenne, semmi sem lenne túl drága érte. S amint beljebb lépett, amint magukra zárta a zuhanykabin ajtaját, kedve lett volna megtenni neki az első lépést, de türelmes volt és várt. Várta azt, hogy Melissa lépjen, hogy ő kezdeményezze ki a következő mozzanatot ebben az utazásban, mely neki már oly' ismert ösvényen haladt, de a lány számára egy szinte sosem járt út volt. Várt és figyelt, nézte az egyre átnedvesedő fehérneműt, mely bár tökéletesen passzolt viselőjének, de ebben a helyzetben egyáltalán nem volt rá szükség.
- Nélküled sem jó. - mosolygott vissza a lányra, majd fogadta annak bátortalan közeledését, ujjainak halvány érintését, kezének lágy tapintását. Hatalmasat nyelt, majd az ő kezei is elindultak és a kéréssel azonos pillanatban ölelte át a másikat a vállán. Nem időzött ott sokáig, csak kereste a melltartó kapcsát, amit egy gyakorlott mozdulattal oldott, majd kisegítette a ruhadarabból a kezei között tartottat. Hosszú és apró mosollyal fűszerezett másodpercekig figyelte az elé táruló látványt, a halvány keblek alig halmait.
Nem szólt semmit, csak cselekedett és egy csókot nyomott Melissa ajkaira. Erőszakosnak tűnhetett egy pillanatra, ahogyan nyelvét is használta, de ebben a pillanatban nem érdekelték az ilyen kis mellékzöngék, hiszen imádta, ahogyan a másik csókol és minden pillanata felért a gyönyörűség örökkévalóságával. Kezei újra mozgásba lendültek, szorosan és keményen simítva végig Melissa gerincének vonalán, majd ujjai behatoltak a könnyű anyag vonala alá, a lány feszes tomporát érintve.
- Ha valami nem tetszik vagy túl gyors, csak szólj... - mosolygott a lányra, majd ujjai elhagyták a bugyi alatti részt, hogy újra feljebb vándoroljanak. Egy kissé eltávolodott a másiktól, majd tusfürdővel tért vissza, melyet már két kezében szétoszlatott. Melissa mögé került, majd annak kebleire tapasztotta a tenyerét, s a krémes folyadékkal halvány masszázsba kezdett a lány mellkasán. Ujjai fel és alá táncoltak a tökéletes vonalakon, hasfala Melissa gerincéhez simult, ajkai pedig a másik nyakának kecsességét kényeztette. Pillanatnyi szünetet tartott, amikor újra elért a bugyi vonalához, ajkai pedig feljebb vándoroltak a másik füléhez. - Még megállíthatsz...
Hosszú másodpercekig várt, Melissanak talán mégsem tetszett ez az egész és akkor nem akart erőszakos lenni, de ha engedélyt kapott a folytatásra vagy éppenséggel semmilyen visszatartó erő nem akadályozta meg, akkor balja a lány fehérneműje alá kúszott, keresve és meg is találva a legszentebb szentély bejáratát. Simogatta a lányt, ujjai fel és alá jártak, kerülgették a barlang rését, de nem hatoltak be. Illetve még nem, hiszen egy váratlan pillanatban, mindenféle előzetes nélkül csusszant középső ujja a rózsaszín járatba, miközben jobbja még mindig Melissa melleit masszírozta.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 27, 2014 10:56 pm

E bben a pillanatban bármit elhittem volna az előttem álló férfinek. Megnyugtatott, s olyan béke szállt meg mellette, amit csak akkor éreztem ezidáig, amikor a képek rejtélyes, melankolikusan vidám, s groteszk módon pompás életét figyeltem, s dolgoztam rajtuk újra és újra végigszántva a felületükön az ecset lágyan söprő sörtéivel. Ahogy érintettem őt, ahogy megéreztem bőrének selymét, lágy mosoly jelent meg arcomon, ami egy pillanat alatt vált aztán boldoggá, hiszen olyan felfedezésben volt részem, amit szinte el is felejtettem, és különben is.. korábban nem ilyen tapasztalatot szereztem. Nem volt szinte szabad akaratom, nem dönthettem én magam arról, ami történt, s az elsöprő hév.. kiölt mindenféle intimitást, amit jelen pillanatban megélhettem Trey mellett, s ezt mindennél jobban értékeltem és zártam a szívembe.
Annyira lekötötte minden figyelmem Ő, hogy már csak akkor pillantottam fel enyhén kipirult arccal a férfi szemeibe, amikor már a bőrömet nem fedte a melltartó, s mély zavarral sütöttem le egyetlen pillanatra a szemeimet, amikor az utolsó mozdulatokkal magam váltam meg az anyagtól. Mégis fellestem rá, látni szerettem volna, hogy ezzel a fel- és kitárulkozással mit váltottam ki belőle, újfent érintve a bőrét, de már a mellkasán csúsztatva végig ujjaimat ugyanolyan bátortalan gyengédséggel. S hogy ő? Az én lágyságommal, minden magabiztosságtól mentes mozdulataimmal szemben ő más volt. Határozott, eltökélt, s ezért is adtam meg magam könnyedén, mert tudtam: nem fog bántani, hiszen megígérte. Hittem a szavaiban, az ígéretében, abban is, amely még nem hangzott el köztünk. S ebben a pillanatban, és a következőben is teljes mértékben rábíztam magam. Az ölelésbe vont csókot emiatt is viszonoztam, és persze amiatt is, mert szükségem volt az érintésre, ajkainak puhaságára, ugyanakkor amikor a kezei felfedezőútra indultak a testemen, úgy reszkettem meg a karjai közt, immár teljes mértékben hozzá, a testéhez simulva és érintve őt a tőlem telhető legfelszabadultabban.
- Szólni fogok - mosolyodtam el, de felét nem tudtam, mégis miért kellene szólnom, hiszen Trey.. olyan hatással volt rám, ahogy még soha senki. Ujjaim bátrabban vonultak végig a felsőtestén, s a légzésem ezzel azonos mértékben váltott gyorsabbá, amely visszhangozta szívem minden egyes dobbanását. Hatalmasat nyeltem, ahogy eltávolodott, s kelletlenül, de nyúltam utána, hogy továbbra is érinthessem őt, megkönnyítve a dolgát pedig úgy fordultam, s úgy álltam meg, hogy érinthessen. Ezzel együtt pedig a sóhajomba veszett minden olyan kimondatlan szó, amit nagyjából el is felejtettem, s csak ajkamba harapva pislantottam le a melleimet érintő kezekre. Olyan jól esett, annyi érzéket és érzelmet felkorbácsolt bennem, hogy megmukkanni sem mertem, nem hogy kiadni hangot, ezért is feszült meg a testem, miközben a vérem egyre gyorsabb ritmusban zubogott végig ereimen. Reszketeg sóhaj, s az egész testemen végiggyöngyöző lúdbőr volt a válasz csak az érintésekre, a kényeztetésre, s amikor Trey keze lentebb haladt bőrömön, óvatosan a tenyereimet simítottam alkarjára, a felhangzó kérdésre pedig körmeim óvón mélyedtek bőrébe tiltakozásom jeléül. Pontosabban amiatt, hogy nem akartam, hogy eltávolodjon. Nem akartam, hogy abbahagyja.
- Nem akarom, hogy vége legyen! - s talán hosszú ideje most váltam annyira határozottá, hogy tudjam; valóban akartam az elkövetkezendő perceket, bármiről is szóljon. A lényeg, hogy Trey-jel, mellette történt minden. A további simítások pedig előcsalogatták az oly rég hallott nyögésemet, testem automatikusan simult bele az ölelésbe, teljesen a férfihez simultam. A kiadott hangra halvány pír lepte el arcomat, bűntudatosan, félénken pislantottam oldalra-hátra rá, amely végül mosolygásba torkollott. A korábban érzett forróság lassan ismét ellepte ölemet, az egyik mozdulatra meg is remegett a csípőm, amire felnevettem halkan, értetlenül a történtek miatt. A nevetés, a mosolygás, és a vidámság egy pillanat alatt tűnt el, s helyette újabb, egészen mélyről feltörő, bár halk nyögés hagyta el ajkaimat, amint megéreztem a bennem elmerülő ujjat, s a vele orkánkánt végigsöprő vágyat, amelyet generált bennem. Nem mertem mozdulni. Pontosabban... tőle messzebb, el onnan, de nem is akartam. Helyette az ujjaim feszültek rá nem fájón Trey alkarjára, ott tartva őt, hogy még csak véletlenül se gondolja azt, hogy nemet mondanék neki most. Bármire is. Akartam, hogy folytassa. Szerettem volna, ha nem parancsol magára amiatt, hogy ennyi volt.
- Érinteni szeretnélek máshol is - bukott ki mindenféle kertelés nélkül mindaz, amit szerettem volna. Az arcom pírja, a testem forrósága, s annak lágy remegése egyértelmű jele volt, hogy nem fogom meggondolni magam. Az egyik oka az volt, hogy viszonozni szerettem volna mindazt, amit kaptam tőle, a másik pedig igen egyszerű: nem voltam önző. Egy cseppet sem. Ám mielőtt válaszolhatott volna, s ha nem hajolt el, akkor az ajkait megpillantva hajoltam közelebb, s ha partner volt a tervemben, akkor lágyan, mindenféle előzetes kérdés nélkül tapadtam a szájára, óvatosan, lassan felfedezve őt újra, ami egyértelműen megunhatatlan, s ősi bűnös vágy számlájára volt írható. - Kérlek! - suttogtam csak alig elhajolva tőle az ajkaira, de a kezeim nem mozdultak még alkarjáról, mégis, hogy kényelmesebb és könnyebb legyen neki, óvatosan csúsztattam kissé távolabb a talpaimat a zuhanytálcán. Magam sem értve, s meglepődve a reakción. S ha én nem is tudtam.. a testem pontosan jelezte, hogy nagyon is jól esik minden mozdulat, minden érintés, amellyel a férfi kényeztetett.

Nem mondok véleményt... majd te eldöntöd Rolling Eyes

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 28, 2014 8:01 pm

- Akkor nem lesz vége... - búgta újra Melissa fülébe, majd kezei lágyan és hullámzón végezték dolgukat, nem erővel kényszerítették igazukat a másikra. Aprókat csókolt a lány nyakára, fülét szopdosta ajkaival és fonta körbe nyelvével, majd kicsi mosolyokkal honorálta a nyögéseket és nevetgélést, amit a kezei között tartott éppen átélt. Megszólalt volna, de egy csókot kapott, olyat mint eddig bármelyiket a mai napon, mégis sokkalta másabb volt, hiszen ebbe még több vágy, még több gyönyör szorult, s nem tudta nem viszonozni a kapott ajándékot, de csak addig, amíg Melissa el nem szakította a két száj játékát.
- A tiéd vagyok, ott érintessz, ahol szeretnél. - adott neki feleslegesen engedélyt, de pontosan tudta, hogy a másiknak kellettek a bíztató szavak és azzal is tisztában volt, hogy Melissa fejlődőképes, hiszen az előző csókot sem kérte, csak elvette, ami tetszett neki. S ő nagyon szívesen adta, sőt, még egyet csak úgy plusszba!
Arcán egy újabb mosoly jelent meg, amikor apró terpesszel válaszolt a kényeztetésre Melissa teste, ami még mélyebbre vezette ujját a szűk résben. - Te lehet, hogy nem tudod, mit szeretsz, de a tested pontosan tudja, hogy mi jó neki...
Jegyezte meg a nyilvánvalót, majd ujja kicsusszant a lányból, de csak annyi időre, hogy megfordítsa őt és végre levegye róla a zavaró textilt. Kicsit megrázta a fejét, majd a konytot oldotta, amibe Melissa oly' gondosan csavarta a haját és a zuhanyrózsa levehető szárával mosta le a habot a vékonyka testről. A meleg forrása visszakerült a helyére, majd megragadta a lány kezét, s egészen az ajkaihoz vezette az apró ujjakat, s csókolta, nyaldosta és szopdosta az előbb még karmoló tenyeret. A kényeztetés azonban nem tartott túl sokáig, hiszen egyre lejjebb vezette Melissa kezét, egyetlen pillanatra sem engedve el a másik tekintetét, majd amikor az ágyékához ért a képzeletbeli lift, a lány kezébe adta meredező falloszát.
Segített neki az első pár rántásnál, hiszen úgy ölelte körbe ujjaival saját péniszét, hogy Melissa keze is közte legyen, majd előre és hátra húzta a bőrt a merev tagon. Amikor már megmutatta neki a ritmust, elengedte a szorítást és hagyta, hogy a lány egyedül vegye kezelésbe faltörőjét, miközben lélegzetvételei egyre rakoncátlanabbak lettek, egyre kevésbé követték egymást ritmusra. Meg kellett kapaszkodnia, hiszen az élmény nagyon gyorsan lett nagyon erőteljes, s bármennyire is próbálta visszafogni a gyönyört, egyre közeledett a beteljesülés felé. - Nagyon jól csinálod...
Mosolyogta el magát, majd megcsókolta a másikat, hosszan és nyelvvel, hogy minél több izgalom érje, miközben próbálta elkerülni az elkerülhetetlent. S amikor elszakadt a szája a másik ajkaitól, egy erőteljes nyögés szakadt ki belőle, miközben a plafonra pillantott fel. - Úristenem!
Szuszogott, kapkodta a levegőt és kicsit majdnem meg is szédült, de mivel kapaszkodott, nem történt semmi probléma. - Ez ... úristen ... ez! - tért magához nagyon lassan, majd újra Melissara nézett.
- Sajnálom! Általában nem szoktam ilyen gyorsan, de te... - nyelt egy hatalmasat, majd megölelte a lányt. - Megbabonáztál!

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 29, 2014 2:16 pm

S oha nem hallott szavak miatt egyetlen pillanat alatt páni félelem lett úrrá rajtam, amit azonnal kiűzött a felhangzó reszketeg, vágyakozó sóhaj, ami ajkaim közül szökött ki. Annak ellenére, hogy megrémítettek a szavak, ugyanolyan mértékben is nyugtattak meg aztán, ahogy maradék józanságommal gondoltam végig Trey szavait. Az övé voltam én is.
Ennek ellenére sem tettem semmi elhamarkodottat, csak ragaszkodó érintésemmel kapaszkodtam az alant kényeztető alkarjába, hiszen... elképzelni sem tudtam, hogy pontosan mit és hol érinthetném, hogy ne érezzem magam zavarban. Tudtam, hogy butaság volt mindez a részemről, hogy amennyire én őt gyönyörűnek tartottam.. a szó legszentebb értelmében, ő is ugyanolyan tisztelettel bánt velem. Válasz, s mindenféle értelmetlen szócséplés helyett csókoltam vissza másodjára is, s a felhangzó újabb szavakra - hogy mire képes a testem - bevallom, vörös pír lepte el arcomat, s elszégyellve magam lesütött pillantással, de egy átkosan áruló kisebb nyögéssel válaszoltam, amire megint csak elpirultam kissé. Amint elhúzódott, ujjaimmal el nem engedve őt hagytam, hogy azt tehessen velem, amit csak szeretett volna, s egy zavart, kipirult mosollyal pillantottam fel a szemeibe, s még akkor is őt figyeltem, amikor a fehérnemű maradék takarásától is megváltam. Nem mertem megmozdulni, csak hagytam, hogy a meleg víz zubogjon végig a bőrömön, s vajmi kevés sikerrel hűtse le azt a forróságot, amely belülről égetett. Muszáj voltam kissé megkapaszkodni Trey kezében, mert a lábaim.. alig-alig, de reszketve igyekeztek feladni a stabilitásukat, s aprókat pihegve, csendesen tűrve mindent figyeltem az előttem ténykedőt. Minden új volt, így amikor az ujjaim az ajkaihoz, majd a bőréhez értek, a szívem vadul kalimpált, s a légvételeim annyira felgyorsultak, hogy elnyíltak ajkaim is mindattól, ami történt. Az agyam.. valahol messze járt már, s igyekeztem csak az érzékeimet, az érintésemet használni, ahogy Őt érintettem.
Egy egészen hosszú másodpercre muszáj voltam lehunyni a szemeimet attól a fullasztó vágytól, amely ellepte a testem, a döntéseimet, s ahogy a férfiasságát érintettem, lemerevedtem. Mégis, az ujjaim önkéntelenül, s a maradék döntésem ellen tiltakozva simultak végig a bársonyos bőrön megadva magukat a gyengéd kényszernek, amellyel Trey élt. Hálás voltam neki. Tudtam, hogy önmagamtól képtelen lettem volna érinteni őt így, s a kezdeti félsz és bizonytalanság még akkor is megmaradt, amikor lassan elvonta a kezét a kézfejemről, s bár legbelül kételkedtem a képességeimben, megtettem minden tőlem telhetőt felhagyva azzal a mardosó önbizalomhiánnyal, amivel férfiak mellett mindig is rendelkeztem.
Őt figyeltem közben. Arca izmainak rezdülését, testének minden reakcióit, s megértettem: jól csináltam azt, amire ő vágyott, és emiatt sem hagytam abba a kényeztetését, férfiasságán csúsztak végig ujjaim újra és újra, ami minden figyelmem és koncentrációmat lekötötte. Még akkor sem hagytam abba, amikor a csókjával vonta el a figyelmem rövid időre, s egészen émelyegve attól a csodától, amit átéltem, lélegeztem fel hosszú sóhajjal, ahogy ismét beszélt vágytól fűtött hangon, s amint az élvezet sem maradt el, Trey gyönyöre csodássá varázsolta a férfit. S ha ő, a teste lázadóan lassan is kezdett megnyugodni, az érintésemet csak óvatosan vontam el férfiasságáról, s csak akkor pillantottam a kezemre, amelyet lágyan vont be az a ragacsos valami... amit aztán a meleg, ömlő vízpermet alá vontam, hogy lemoshassam óvatosan azt, ahogy a combomról is megtettem. Csak a gyors tisztálkodás után fordultam vissza a férfi felé gyengéd, bensőséges mosollyal, s bátortalan, ám annál rövidebb csókkal az ölelésében:
- Csak azt tettem, amit engedtél - öleltem át őt szorosan, nyakába fúrva arcomat is, hogy bőrét érinthessék aztán ajkaim egészen finoman. Ebben a pillanatban elfeledtem azt is, hogy zavarban kellett volna lennem a meztelenségünk miatt, s mégis.. jobban vágytam az érintésére és testének melegére, mint bármi másra. Tudtam, hogy felesleges lett volna tiltakoznom az utolsó megjegyzését illetően, de magamban megállapítottam teljes biztonsággal, hogy biztosan csak túlzott. Nem csináltam semmi olyasmit, amit ő már korábban ne élvezhetett volna, s mégis.. számomra felbecsülhetetlen pillanatok voltak ezek, olyanok, amiket mindig magamban hordozva feledhetetlenül fogok szeretni. - Épp ezért ne sajnáld. Gyönyörű volt - már hangot is adtam ennek a véleményemnek, még ha furán is hangzott tőlem, de teljes mértékben így gondoltam. Olyan pillanatokat élhettem meg vele, amely felértékelte, s elfeledtette velem a korábbi eseményeket. Boldog voltam. Igen. Nem kibontakozva az ölelésből, de kissé elhúzódtam tőle, hogy tusfürdőt oszlathassak el a tenyeremen, s habos kézzel tértem vissza a vállára, minden egyes centimétert megtisztítva, s közben érintve őt ugyanolyan elégedett kíváncsisággal, mint korábban is.
- Nem hiszem, hogy nemet tudnék neked mondani bármire is - vallottam be már egészen halkan, s csak az utolsó szavamnál pillantottam fel a szemeibe őszintén, amely mindig is ott rejlett kettőnk közt. Elmosolyodtam, s mialatt a tenyerem finoman bejárta a mellkasát, hasát, s oldalát is mosdatva őt, végül oldalán megtámaszkodva bújtam vissza hozzá. Érthetetlen módon, a lágy, szinte gyermeki csók helyett több szenvedéllyel, s az iránta érzett vággyal tapadtam ajkaira hosszú ideig, élvezettel telve kóstoltam újra és újra bele abba, amit csak ő adhatott meg nekem. S hogy az érintésem, az őt mosdató kezeim.. hogy és mikor fonódtak derekára, nem tudtam. Ahogy azt sem, hogy mikor indultak meg ujjaim fel, s le a hátán a csókkal ellentétesen, egészen lassú, tapogató mozdulatokkal.

Bahhh Melissa és TJ - Page 3 2991255631 XDDDD

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitimeVas. Aug. 10, 2014 9:16 pm

Egyik ámulatból a másikba robbant az elméje, hiszen az egyik pillanatban még a felvonó fülkéjében remegett a félelemtől, a másikban pedig már álló fallosszal fürdött egy csodálatos teremtéssel. Valami nagyon jót tehetett előző életében, hogy most ezzel ajándékozza meg a gondviselés, de a gondolatot azonnal el is felejtette, hiszen olyan, hogy reainkarnáció nem létezett. Legalábbis remélte, hiszen egy ilyen pöcs, mint ő nem kellene ismét a Földre...
- Ha nekem nem tudsz nemet mondani, akkor magadnak se mondj... - élvezte a puha érintést, ahogyan az egész testén végigvonultak a felfedező ujjak és gyönyörtől teli mosollyal szakadt el a csóktól, ami szenvedéllyel és kéjjel áldotta meg minden apró idegvégződését. Melissa nyakába csókolt, majd visszatért az ajkaira, s újra elszakadt, hogy a lány élettel teli, csillogó szemeibe nézzen, elvesszen annak gyönyörű mélységébe. Újra mosolyra húzta a száját, kezei pedig egyre lejjebb vándoroltak, majd megmarkolták Melissa kemény hátsóját.
- Mi az, amit szeretnél? Mit akarsz megélni? Követeld, akard, kívánd... - súgta a lány füleibe szenvedélyes szavait, majd ajkai közé vette a fül apró cimpáját, s szopdosta, kényeztette, nyelvével körbeölelte a piciny bőrdarabkát. Komolyan gondolta az ajánlatot, kérhetett tőle a másik bármit, azt megtette volna érte.
- Csak mondd ki az első dolgot, amire vágysz. Az első mocskos gondolatot, amit mindig is kipróbáltál volna... Azt a pici ötletet, amitől azonnal elvörösödsz... - mély hangja járta át a zuhanyfülke kicsiny terét, miközben kezei még mindig Melissa seggét masszírozták, néha apró kitérőt téve a legszentebb szentség forró réséhez. Ölelte magához, védelmezte mindentől, ami csak érhette a másikat, s vágyta, hogy végre megtudja azt a dolgot, amit kérdezett. Vajon el meri mondani neki a másik? Lesz annyi bátorsága ennek a csodának itt a kezei között ahhoz, hogy vallomást tegyen a vágyairól? Amikor egy apró csókba beleborzongott, akkor vajon milyen reakciót kap a legféltettebb gondolata? Kíváncsi volt minden válaszra, de nem erőltette, hagyott a másiknak időt, hogy lassan és a saját tempójában feleljen a kérésre.

Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!

TémanyitásTárgy: Re: Melissa és TJ   Melissa és TJ - Page 3 Icon_minitime

Melissa és TJ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Mi-Cha & Melissa
» Jerry & Melissa
» Melissa és Zane
» Mina & Melissa
» Jeff & Melissa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-