HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Danny& Danielle - LA útjain..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2015 8:04 pm

Köpni-nyelni nem tudott. Nem azért, mert fizikailag képtelen lett volna rá, egyszerűen csak nem értette a fickót. Mi az, hogy nem hagyhatta ott? Rohadtul nem ismerik egymást, hogy Jézust játsszon amaz, és mégis.
Talán csak most jutott el arra a szintre, hogy fingja nem volt róla, kicsoda a pacák. Egy gyilkos Jézus. Hát kurvára kiátkozták volna a Bibliából ezzel a szereppel és minimum egy Júdás pacsira sorba állhatott volna Danny. Vagy mégsem. De az az egy biztos, hogy összezavarta Szakállka. Még akkor is, ha Danielle, mintha egy elárvult kutya lett volna, követte. Egészen a kocsiig, és merőn nézte, hogy a fickó mit dönt, miket magyaráz.
Csak akkor fújta ki a hatalmas benntartott sóhaját, amikor már eltűntek a szeme elől, és egy ideig csak az ajtót figyelte maga előtt, de aztán a kilincsre csusszant a keze, felrántotta az ajtót, aztán behuppant arra az ülésre, ami már sokat megélt. Tőle biztosan.
Az ajtót végül mégsem csapta be, mert akkor biztosan felhívta volna magukra a figyelmet, és úgy tett, ahogy tanácsolták neki.
Életében először nem akadékoskodott a kicsi, tetovált vörös, hanem bekötötte magát. És úgy nagyjából nőies formában képes is volt megülni a seggén. Ölében a kezeivel, a lábai pedig csak úgy lazán az ülés elé engedve, egymással párhuzamosan.
Az újabb szavakra viszont csak megköszörülte a torkát.
- És mit szólnál ahhoz, ha azt mondom, van itt egy kis probléma?! - érdeklődött csak félhangosan Danny-től, felé pislantva. De mielőtt kiakasztotta volna a legyünk-barátok-mert-annyira-faszák-vagyunk mérőt, egy újabb torokköszörülést követően folytatta is:
- Szóval az van, hogy fogalmam sincs, merre tanyázik a városban. Most. Szinte minden második hónapban költözik. Valami olyasmiről hadovál, hogy mert az úgy biztonságos. Nem mintha a Nemzetbiztonságiak ne tudnák akár lekapcsolni, de ő már csak ilyen nyomi - magyarázkodott, kevésbé gesztikulálva, ahogy az tőle szokásos és elvárható lett volna. És megmozdult.. Majd megint.
- Felhívjam, miközben bekötött turistásat játszunk, vagy találjunk ki valami mást? - ezt már Danny felé fordulva, fejét a fejtámlának döntve kérdezte csak, és amennyiben nem akasztotta ki a másikat, csak akkor szedte elő a telefonját a nadrágja zsebéből. Máskülönben meg sem moccant. Csak nézte a sofőrt. Aki lehet, hogy amint talál egy buszmegállót, kirakja azt a zabszem seggét, amivel minden lében kanálként nem tud megülni normálisan.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Nov. 05, 2015 12:15 am


Várom az.. indíttatást. Az indulást, az irányító szót ami irányba visz, mégis... mégse az jön amit vártam.
Nem lépek a fékbe, csak még mindig a kis utcák között bolyongva valószínű a már szokásos összehúzott szemekkel pislogok a nőre, afféle.. értetlenség vagy mi a fene, hát nem ő mondta hogy..
De mit is!??

- Te most... szórakozol velem?? - kérdezem csak úgy zsigerből, persze útközben az utat is figyelem, nem kéne még egy ilyen.. elütősdi, de azért sűrűn pillantgatva a lányra. Az.. hogy az előbb felajánlotta a.. De mit is!?? Már másodszor.
Búvóhelyet?? Mert akarok én bujkálni!?? Vagy talán csak egy újabb lehetőséget, egy újabb vészhelyzetet ahol elbukhatok, egy újabb.. megbízhatatlan és meghatározhatatlan.. kicsapongó ötletet arra, hogy mit vagy hogyan csináljak az ő érdekében, és amivel éééén.. vagyok az, aki saját magam vágom a torkomat.
Keresztbe.
Igen, én vagyok, nincs mit ezen hárítani, mégis...
Nem hagyhattam ott.. - visszahangzik a fülembe újra és újra, de akkor a lány újabb szövegelésbe kezd, amivel az adott pillanatban kitöröl a fejemből valahogy mindent.
Minden mást.

- Nemtudom.. - hebegem csak félhalkan, talán még nekem se tűnik fel hogy beszélek, de aztán csak sikerül tovább intéznem - Nem biztos hogy jó lenne egy újabb drogtanyán meghúzni magam. - szövegelem ezt már korrekt hangerővel, de hogy jó lenne?? Hát hooogyne, egy drogosnak .. Bocsánat! Volt.. drogosnak nincs is kellemesebb hely mint apró fehér porral töltött zacskók között, és bár 6 év, hat év, a leszoktató program is eredményes, de akkor sem vállalom ezt a kockázatot.
Azt hiszem...

- Mit szólnál.. - marad félbe, gondolkoznom kell még - Van hova menned?? - fordulok megintcsak felé, Los Angeles külső része csendes, itt már nemigen lézengenek, mégis, az elmúlt múltból kifolyólag talán itt kell a leginkább vigyázni - Úgy értem éjszakára, mert egyszerűen csak kivehetnénk egy szobát is! - nagyszerű ötlet. Pláne mert jószerével semmi értelme, úgy terveztem.. még az éjjel hazamegyek, de.. Nem szívesen hagyom itt ezt a lányt.
A felügyelőtisztemnél csak délben kell jelentkezni.
És hogy miért??
Na ez a része a legérdekesebb...

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Nov. 05, 2015 1:13 am

- Szerinted ismerem az összes létező és nem létező rokonom címét? - csattant fel hirtelen Danny szavaira, és a morcossága ismét előkerült, de csak addig, ameddig le nem nyugodott a következő másodpercben. Persze titkon azért még fújhatott a fickóra, nem igaz?
Előadva a tervét, vagy inkább a javaslatát várt valamire. Tapsra biztosan nem, és arra se, hogy elhordják mindennek, de a keze készültségben volt, hogyha kellett, akkor előszedje a telefont, amikor...
Drogtanya? De ami kiverte a biztosítékot nála az az újabb szó volt. Újabb? Mi a....
Nem mintha annyira felháborító lett volna a tény, ugye ő maga, a kis vörös is előszeretettel élt illegális szerekkel, meg olyannal, amit már egyes államok legalizáltak, de bassza meg, soha nem gurult el a gyógyszere teljesen.
Újabb drogtanya.
Mi a....
Persze, lehetett volna az is, de Ronny-t leginkább a hackelései miatt szívatta az FBI, mert az egy dolog, hogy a Pentagon egyes dolgait meg akarta buherálni a kis nyomi, de azért volt már a kontóján, hogy csak igen magas összegért tudták kihozni. Nem Danielle, de Ronny-nak voltak haverjai, akik minden követ megmozgattak azért, hogy az újabb Perkins egy életre szabadlábon legyen. Mondjuk úgy, hogy túl sokan tartoztak Ronny-nak ahhoz, hogy ha bajba került a gyökér - mert Danielle-nek bármit szabadott, bárhogy hívhatta - egyszerre hárman ugorjanak akár össze is törve magukat. Annál jobb volt.
Mégsem osztotta meg mindezt Danny-vel a kis vörös, inkább csak elraktározta magában az újabb infómorzsát.
Először megrázta a fejét, aztán meg bólintott. Végül meg is szólalt.
- Nem, ni... - ... incs - mert igaz volt, még ha félig is tudta befejezni csak a válaszát, mert Danny folytatta. A tetoválás után valószínűleg valahol drogos partit tolt volna egy dugással megspékelve, aztán következő nap meg valakivel hazavitette volna a kis seggét.
Aztán az első döbbenet csak most következett! Oké, a második, ne szerénykedjünk. Ahelyett, hogy válaszolt volna, a karjait keresztbe fonta a mellkasa előtt, ezzel nagyjából úgy is nézett ki, mint egy durcás vörös hajú, tetovált serdülő, azzal a kivétellel, hogy a tizenéves csajok nőiesebb idomokkal rendelkeztek, mint ő.
- Egy szobát? - visszhangozta el a felvetést kérdésként, de aztán a fejében többféle verzió is született, attól függően, hogy felháborodott egy szoba legyen-e az. Vagy utalva arra, hogy egyetlen szoba kell-e nekik, mert ugye ketten voltak. Aztán ott volt még az is, hogy Danielle nagyon remélte, Danny álmában nem matchboxokkal akarja-e elütni, de.. ácsi!
Mi az, hogy éjjel? És mi az, hogy álmában? Basszus!
- Legyen! De a kocsikulcs nálam lesz, mielőtt még meglógnál reggel. Mert ha éjjelre a nyakadra maradok, reggel onnan akarok felébredni - egyezett bele, nem szó szerint értve azt, amit mondott. Végtére is mi lehet a legrosszabb, ami történik vele? Velük?
Na ez egy rohadt jó kérdés.
- De ne valami útszéli motelbe, ahol azt várják, mikor darabolhatják fel a betérőket. A Norman Bates sztori elég, ha csak kitaláció... - borzongott bele abba, amiről tudott és hallott az említett fiktív fasziról. És elég horrort látott életében, hogy mindenféle forgatókönyv hirtelen lepörögjön lelki szemei előtt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Nov. 05, 2015 3:19 am


A válasz remélem csak újabb blöff. Vagy a kérdés, nem is igen számít már, csak egy egyszerűt sóhajtok, és inkább visszavezetem az útra a figyelmemet. Senki nem akarja hogy elénk ugorjon egy újabb öngyilkosjelölt.
A következő ötlet viszont magától jön. A kérdésre. Ami az újabb, és amit akárhogy is nézünk, hülyeség volt feltennem, mert mit is keresne velem egy szobában egy ilyen hibbant lány. Mert azt, biztosan nem. Nem ugrunk ilyen hamar a levesesbödönbe.
Asszem...

Még időm sincs tényleg végiggondolni az egészet, azt amit épp az imént mondtam ki, és amit tényleg jobb lett volna előtte, de hamar feltűnik a mellettem megváltozott testtartás.
Vártam én ettől a lánytól többet??

- Figyelj..! - kezdenék bele, talán mintegy javítani az előbbi baklövésemet, de aztán ő az aki megszólal. Nem is vártam hogy ujjongani fog az ötletre!
TALÁLT!
Telibe, de aztán mégis valahogy másképp jön a folytatás!

A két kezem valahogy körbesimul a kormányon. Legyen inkább csak félkör, ahogy megint szövegelni kezd, és AMIT!.. szövegel, már nem esküszöm meg rá hogy olyan jó ötlet volt ez, tekintve hogy máris hozzám.. tartozónak érzi magát, és ez azért meglep. Vagy nem lep meg. Igazáábóóól...
Mély sóhajt húzok a tüdőmbe, és fejemben azonnal kattogni kezdenek a fogaskerekek. Hogyan is hozzuk ezt helyre.
De akkor...

- A kulcsomat nem kapod meg. - jelentem ki, tisztán és érthetően, vagy legyen inkább határozott ahogy felé fordulok, és ebből biztos hogy nem engedek. - Meghibbantál!?? - kérdezem aztán mintegy ösztönösen jövő természetességgel - Nem elég hogy kis híján lecsukatom magam hogy mentsem az életed, még a kocsimat is lenyúlnád?? - oké, ez erős kitaláció. Ezt én is tudom, végtére is ő az aki nagyobbat kockáztat, azt se tudja ki vagyok, erőszaktevő... ehhez kétsége se férhet és szabadon és önként egy ilyen emberrel...
Újabb bizonyítéka hogy hibbant ez a lány.

- Nem kéne magamfajta alakokkal barátkoznod.- ez a hangnem már teljesen más, megfontolt és nyugodt, amikor már megint a sötétet figyelem, előre az ablakot, és valahogy.. magától jön az egész. - Veszélyes. - jelentem ki, aztán mást gondolok.

- A nevem Danny Doyle Haynes. És rendőr vagyok. - rövid a szünet - Vagyishogy voltam. Még az egész előtt. - magyarázom az üvegnek, és hogy számít e valamit is ez a részlet?? Nem tudom. Már nem tudom mit számít az életem, vagy hogy egyáltalán számít e valamit, a múlt vagy a jövő, egyszerűen... Csak így éreztem tisztességesnek.

- Vagyis nincs mitől tartanod, legalábbis tőlem, de akkor se okos dolog. - és itt a vége és pont. Most erkölcsrendészet!?? Komolyan, már magam se tudom. Mi a fenéért érzek ezért a szédült nőért felelősséget!?!
Na ezek az igazán érdekes kérdések.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Nov. 05, 2015 1:45 pm

Ő maga is tudta, hogy veszett ügy lesz az, amit Danny hirtelenjében felajánlott. Mert ők ketten? Tuti, hogy legyilkolnák egymást az éj leple alatt. Vagyis a fickó őt, mert hogy most nem volt agresszív kedvében, egészen addig, ameddig a pasas meg nem szólalt. Többször is.
Persze sejtette, hogy az a kulcsos ötlet nem igazán fog beválni, de azért ezeket a szavakat akkor sem érdemelte volna meg. Főleg amiatt, mert amúgy sem gondolta volna komolyan. Nem egy rohadék bank volt, ahol a széfjében bármit megőrzött volna. Különben is, ahol és amit magába tudott fogadni.. na nem egy kulcsra vágyott volna, most meg főképp nem.
- Hé....! - kezdett volna bele, de volt még ott, ezért tüntetőlegesen addig, ameddig Danny be nem fejezte, az ablakon kifelé bámult, és csak akkor szólalt meg, amikor már csak a motor zúgása töltötte be a teret. - Hogy mentsd az életem? Te voltál az, aki pár órája majdnem elcsapott, rémlik?! És ami odabent történt, rohadtul nem kértem, hogy csontkovácsot játssz azzal a nyomival. Nem igaz? Mondd, hazudok? - csattant fel, meghúzkodva a mellkasa előtt idegesen is a biztonsági övet. Persze, kövesse az utasításokat, legyen jó kislány, csak mert akkor nem fognak úgy beszélni vele, mint egy debillel. Hát a francokat!
És aztán meg... barátkozás? Mégis mi a fenéről beszélt a fickó? Odakapva a fejét figyelte csak Szakállkát, ahogy magyarázott, de egyáltalán nem volt olyan a hangulata, mint előtte. Vagy előtte. Vagy.. a franc se tudja, milyen hangulata volt már!
Nem válaszolt. Egyelőre csak tartogatta a mondanivalóját, még akkor is, amikor Dupla Dé és Há bemutatkozott. Sőt! Többet is kapott, mint akarta volna, és csak akkor nyúlt meg a képe igazán, amikor..
Zsaru!
- Bassza meg... - motyogott csak ennyit, még mindig morogva, fújva a másikra. Ő meg itt ajánlgatja a nem létező füvét, hogy tessék-lássék, szívja boldog-boldogtalan. A franc essen belé! Idegesen rágcsálni kezdte az alsó ajkát, megint elnézve a pacákról, és miután - talán egy perc is eltelt némaságban a részéről - felhagyott a csendjével és egy hatalmas sóhajt hallatott. Amolyan drámai felhanggal, elszúrt ötvenes évekbeli filmeset. Semmi sem volt okos ötlet egyikőjük részéről sem. Az fix!
- Nem értem, minek csinálod a fesztivált exzsernyák - forgatta meg a szájában ezt a különös szót. Feleségből lehetett valaki ex. Papírok nélkül is lehetett valaki ex. De hogy ex rendőr.. Miért? Az állammal lett volna kapcsolata, vagy mi a szar? Persze, persze, a három hatalmi elv, vagy valami ilyesmi, de pont tett erre az egészre. - Ha ennyire szar ötleted támadt, akkor ismerd be, de ne mondd nekem, mit kellene csinálnom és mit nem. Már azzal elszartuk az egészet, hogy majdnem elcsaptál, én meg beültem. Aztán meg megmentesz, de most meg megint ott tartunk, hogy menjek a picsába - darálta el, de még nem végzett, ezért is folytatta, amint vett egy újabb levegőt. Oxigén is kell, valamire csak hasznos. - A kocsiddal az árokban kötnék ki már fél percen belül. Fingom sincs a vezetésről, maximum bicajozni tudok és gördeszkázni - bökte oda a másiknak morcosan, de rá nem nézett volna közben.
- Rakj ki az utca sarkon, ha ennyire nem okos ötlet, és akkor te mehetsz a dolgodra, én meg felhívom a drogtanyát. Majd bejelentkezem egy kis "hóesésre" - tette idézőjelbe az ujjaival is mutogatva az utolsó szót, mert remélhetőleg Danny is tudta, mire akart célozni. Még ha rohadtul nem is volt igaza a pacáknak. És hogy bizonyítsa is, megteszi, ujjait a biztonsági öv csatjára csúsztatta, és ki is kapcsolata azt, mire a jobb keze az ajtónyitóra vándorolt.
- Megállsz, vagy menet közben szálljak el, mint a vadlibák?! - határozottá vált a hangja, és most nem viccelt. Egészen addig sikerült komoly ábrázattal néznie a másikat, ameddig rá nem jött, mit is mondott. Ilyen szar poént még betépve sem sikerült neki elejtenie, de most.. most igyekezett nem elvigyorogni az egészet, mert akkor száz százalék, hogy nem fogják komolyan venni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2015 12:02 am


Valahol igaza van. És valahol tudom én ezt jól, mégis kicsúszott az a folytatás. Egy nagyot sóhajtok.. csakmert...
Nem is tudom nem e volt jobb nekem a sitten. Ott minden olyan egyszerű volt. Magány, néma csönd, ebédek.. A magánzárkában csak nagyvonalakban sejted mikor van fenn a nap az égen és mikor megy le. Nem árulkodnak a részletek, és olyan egysíkúvá válik minden. Nincs rossz.. választás és jó sem, nincsenek kihívások.. eldöntendő részletek, következmények, és még szemvillanásra változó vörös leányzók sem.
Csak ekkor veszem észre mi is jár az eszemben!
Hogy jobb a sitten?? Hát meghibbantam én??

- Igazad van. - mondok csak ennyit, nem többet. Egyszerűen és néma csöndben, az egész legvégén. Csak előre bámulok, az utat nem eresztem, de közben a fejemben.. igen, vánszorogva megindulnak a fogaskerekek.

Az egész, olyan szürreális hatást keltett. Mintha csak a fejemben visszhangoznának a szavak, mintha nem is léteznének, mintha egy ismeretlen darálógép darálná őket, és rájövök, ez csakis az én hibám. Elszoktam az élettől az évek alatt.

Beletaposok a fékbe, de nem olyan hirtelen hogy a lánynak bármi bántódása essen. Hisz kikapcsolta magát, nem követem el még egyszer ugyanazt a hibát.
Ha nem ugrik ki azonnal, ha nem menekül hogy itthagyjon a fenébe, lassan felé fordítom a fejemet és belenézek egyenesen a szemeibe. Tisztán és mélyen. Nem tudom miért, és nem is tudom mi adja a merészséget hogy mélyen a lelkembe engedjem, hogy mindent lásson, a fájdalmat, a dühöt, a tényeket, a tanácstalanságot, az elesettséget és mindazt amit az elmúlt években átéltem. De csak egy múló, hosszú pillanatra.
Csak aztán az ölembe fordulva köszörülöm meg a torkomat, és ha még mindig ittvan, csak szelíd határozottsággal vissza a szemeibe.

- Bocsánat. - mondok csak ennyit, nem többet. Egyelőre. De aztán van ott még más is. - Ne haragudj, hogy.. - vissza az ölembe - azt feltételeztem rólad hogy ártanál nekem, azt is mondhatnám hogy beidegződés, de nem erről van szó. - szinte csak motyogom az egészet, de tisztán és érthetően.

- Ha akarod, kiveszünk egy szobát. Vagy kettőt. - vissza a szemeibe - De ha menni akarsz, nem foglak tartóztatni. - és komolyan gondolom. Semmi eltúlzott indulat, semmi sértegetés és még részrehajlás sem, egész egyszerűen azt adom amit adhatok.
Választási lehetőséget..

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 5:47 pm

Túlságosan is fújt a másikra ahhoz, hogy az igazad van kifejezés eljusson a fejéig. Hallotta, értette is, de most ezzel nem kenyerezték le. Már nem. Ahogy ő sem igazán szerette beismerni, ha hibázott, Danny sem tűnt olyannak, aki sokszor mondta volna ezt másoknak. Menekült. Mindketten menekültek valami elől, és ezt valahogy megérezte a fickón is. Főképp amiatt, amit tapasztalt a részéről.
A fékezésre, még annak ellenére is, hogy kapaszkodott az ajtóban, a teste megadta a lendületnek magát és csak kicsit, de előre csúszott az ülésen, mire a lehető leggyorsabban és remélhetőleg legláthatatlanabb módon elrendezte magát. Nem fogja azt a látszatot kelteni, hogy fékezésre korcsolyázik az ülésen, nem bizony!
De leginkább amiatt maradt odabent ahelyett, hogy kilökte volna az ajtót és sprintelni kezdett volna (részben mert sosem volt az a fussunk egyet típus), ahogy Danny őt figyelte. Nem, mégsem!
Nem a vöröskét bámulta a másik. Hanem valami többet kínált, és ez valamennyire, valamiért zavarni kezdte Danielle-t. Ő volt az, aki először félrenézett egy torokköszörülés kíséretében, és a hangokból ítélve a fickó is hasonlóképpen cselekedett.
- Miről van szó, ha nem a sittes élményeidről? - nyíltan kérdezett rá, és még ha nem is válaszolt most sem a bocsánatkérésre, azért jól esett neki - meglepetés, sosem izgatták az ilyen dolgok. Ha akarja a pacák, úgyis elmondja. Ha meg nem, hát akkor kapott egy olyan kérdést, ami megválaszolatlan marad. Nem igazán volt ez már újdonság kettejük között. Abban a szűk pár órában volt néhány félresiklott kérdése Danny-nek is, ahogy Danielle is mellélőtt már párszor.
Felsóhajtott. Újra. Már teljesen szokásává vált ez itt, a fickó mellett.
Ahelyett, hogy reagált volna, csak visszahúzta maga elé a biztonsági övet, amit egy kattanás követett, amikor becsatolta magát.
- Kíváncsi vagyok, mikor fogsz idegösszeomlást kapni mellettem, szóval egy szobát vegyünk ki - elmélkedett a pacákra nézve, és kissé felé is fordult - amit lássunk be, könnyedén megtett az aprócska termetével. - És lényegesebben is olcsóbb, ha elfelezve fizetjük, mintha két egyágyast fizetnénk. Majd alszom max a padlón, nem zavar - vont vállat, és ebben volt minden igazsága. Sok dolgon keresztülment már az alkoholista apja mellett. Amikor eladósodtak, nem csak a házon volt jelzálog, de az alkoholért mindent jeligét mantrázva az apja szinte mindenüket eladta. Először az autó, aztán a bútorok.. az anyja utolsó megmaradt értékeitől is megvált az a görény apja.. akit már évek óta nem látott.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 10:18 pm


A lány marad, és nem is igazán tudom hogy hálás e vagyok ezért neki. Nem tudom, nem e lett volna könnyebb, ha egyszerűen kiviharzik, eltűnik az életemből én meg ittmaradok.. egyedül.. ahogy mindig is voltam a lelkemben.
Most már.. igen, több mint nyolc éve...
De a lány mégis marad. És ha az élet kihívások elé állít, nem tehetsz egyebet, mint megadod magad.
Talán ezzel is van célja valamire..

A hirtelen jött kérdés, nem biztos hogy felkészülten ér. Nem biztos hogy tudom mit is beszélek, vagy hogy hogyan is néz ki kollektíven ez a történet, ezért egy torokköszörüléssel hárítok.
Vagyis...

- Nem sokan szívlelnek.. - sikerül aztán mégis az üvegnek - nemcsak ebben az államban, de talán egész Amerikában. - fordítom vissza felé a fejemet. Egy darabig ha hagyja, a szemeibe ragadva mozdulatlanul nézem - Vagy az egész bolygón.. - ez ittmarad félbe, megint elnézek felőle, talán zavarban, talán valami egészen más, de valahogy figyelni kezdem a kormány alján játszó kezeimet, amik mint mindig, és az elmúlt évi beidegződések során bármikor, valahogy megint egymást dörzsölik.
Feszültség...

A lány.. viszont ahogy megint beszélni kezd, mintegy szabadulva a nyugtalanságtól megint a szemeibe nézek.

- Jólvan. - mondok csak ennyit, nem többet. Mellé bólintok. Egy teljesértékűt és meggyőzöttet, és amennyiben biztos vagyok abban, hogy tényleg nem reagál megint hirtelen, balra hátranézve az úton, kivezetem az autót.
Csak jön majd szembe egy Motel valahol az útszélen...
Vagy legalábbis amint felkanyarodtunk az egyik kifelé vezető sugárúton.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 11:40 pm

Egyáltalán nem ragadtatta el a hallott magyarázat. Valahogy megszokhatta volna már azt, hogy Danny szerint ő az egész világ megveti és kiveti magából, ami őrületesen nagy baromság volt. De tényleg! Mégis, csak egy sóhajtással válaszolt. Először. Ahogy őt nézték, a vöröske sem fordította el a pacákról a szemeit, már nyugodtan mustrálta a másik arcélét, azt a nyugtalan kézdörzsölést, és egyébként úgy mindent a másikon.
De mielőtt még rosszallóan válaszolt volna, egyszerűen csak témát váltott, mindegy "megfeledkezve" az előbbi témáról, és ahogy amaz újra megszólalt, a bólintás egy biccentést vont maga után a részéről.
Ahogy felmorrant előbb a motor - talán eddig meg sem állt - és a kerekek engedve a kormány fordulásának kicsúszott újra az úttestre, az ujjai a biztonsági övért kaptak és amilyen halkan csak tudta, úgy csatolta azt vissza.
Szemeivel néha-néha a másikat nézte, mialatt a száját csücsörítette egy ideig, meg-megköszörülte a torkát is. És ja, nem igazán tudott csendben maradni.
- Nem gyűlölhet mindenki téged, Danny - kezdett bele, elfészkelődve megint az ülésén, amin trónolt már egy ideje, mint valami elfuserált örömlány. - Hitlert sem gyűlölte mindenki, és higgy nekem, bármekkora vérengzéssel is járt az.. a.. dolog a részedről, nem végeztél akkora pusztítást. És egyébként is bassza meg mindenki, aki a mienket bántja. A szemet szemért elv rohadtul nem kellett volna, hogy kimenjen a divatból - szövegelt nagy beleéléssel, de a szavai végére már ráncolta a szemöldökét. Újra eszébe jutott egyetlen szó:
Zsaru. A franc essen belé!
- Akarom mondani.. - sóhajtott fel, de már késő volt. Nem véletlen, hogy ez a mentalitás nála olyan mélyen befészkelte magát a gondolataiba. Mindannak az oka az apja volt, az a görény faszkalap. Ha tehette volna... De mindig az a kibaszott ha... - Nem biztos, hogy mindenki megérdemli a könyörületet. És legtöbbször mások dögöljenek meg a picsába, mint mi - vont vállat a nyers megfogalmazásért. Tudta, hogy Trevorért bármit megtett volna. Igen, az unokabátyja volt az egyetlen.
Ahogy gondolkodott, beszélt, úgy váltogatta a pillantását az autó berendezése, a fickó látványa és a város mellettük elsuhanó életképein. Nem szólt bele a vezetésbe, sem abba, hogy egy-egy pirosnál miért állnak, ahogy ahhoz sem volt túl sok köze, hol, vagy éppen mikor tértek le a főútvonalakról. Leginkább csak abból tudta, hogy nem a fénydzsungel közepe felé tartottak, hogy egyre kihaltabbak voltak az utcák, és igen, egy újabb téma merült fel hirtelen benne.
- Csak tele hassal tudok szenvedni elalvás előtt. Ha lesz automata, kifosztom.. Te hogy szoktál aludni? - érdeklődött, megnézve magának a már rohadtul ismert profilt. Legalábbis amennyiszer nézte már az ismertségük alatt, attól verte volna ki a víz, ha Danny következő nap teljesen csupaszon jelenik meg előtte. Vagy Télapó-pocakkal.. Brrrr!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Danny& Danielle - LA útjain..   Danny& Danielle - LA útjain.. - Page 4 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Danny& Danielle - LA útjain..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Anywhere else :: Los Angeles-